Doginka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Hahahaha, wiesz co Feluś, następnym razem przypomnij Pańci o aparacie :lol: Fides - super są Twoje opisy:klacz: A jeśli chodzi o fotki, to nie domyśliłabym się, że to z telefonu:crazyeye: Są super:loveu: Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Doginka napisał(a):Hahahaha, wiesz co Feluś, następnym razem przypomnij Pańci o aparacie :lol: Fides - super są Twoje opisy:klacz: A jeśli chodzi o fotki, to nie domyśliłabym się, że to z telefonu:crazyeye: Są super:loveu: co do aparatu, to jego brak był wynikiem takiej oto sytuacji: nad morze jechaliśmy z moją ciocią (wspomnianą wcześniej przy okazji kotów) i umówiłyśmy się, że nie będziemy brały dwóch aparatów, tylko Ona weźmie swój, bo jest lepszy. Tak więc ja swojego nie brałam z premedytacją, po czym jak siedziałyśmy już w pociągu i byłyśmy poza granicami Łodzi, zapytałam ciocię, czy wzięła aparat, odpowiedziała, że tak. A to, że jednak nie wzięła okazało się po dotarciu do miejca naszego pobytu czyli Mikoszewa :angryy: Nauczona tą sytuacją przezorności wyjeżdżając w tym roku na wspólny urlop wzięłam już swój aparat i miałyśmy w efekcie dwa:cool3: a co aparatu w telefonie to musiał nam wystarczyć taki z lekka wysłużonej Nokii 6131;) Quote
Doginka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No to Ci powiem, że foty z telefonu pięknie wyszły:loveu: Z mojego byłby jeden wielki szajs;-) Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 no to teraz Wam zaprezentuję ciąg dalszy naszego nadmorskiego kwietniowego pobytu w Mikoszewie w 2009 r :) w drodze na plażę: tuż przed wejściem na tą wielką kuwetę :lol: "na plażyy, na plaży fajnie jest" :p Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 spacery nad Wisłę :) a tu po prawej stronie mamy Morze Bałtyckie a po lewej ujście Wisły udało nam się też "upolować" bobra zażywającego morskich kąpieli ;) Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 a tu nasza wycieczka do Rezerwatu Kormoranów w Kątach Rybackich :fadein: ta blondynka obok mnie to moja ciocia (ta co zapomniała aparatu:turn-l:) a tu już Rezerwat: Quote
Fides79 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 plaża w Kątach Rybackich - na zakończenie wycieczki: i na zakończenie tej wielkiej porcji zdjęć Felusiowy portrecik: i kulturalny współtowarzysz podróży :) Quote
Saththa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No to jestem i ja :) Troche mi zeszło ale jestem ;) Historyjki z Felusiowego pamiętniczka boskie :) Zdjęcia super nawet jeśli z telefonu :) Cod o byłych właścicieli Felka się nie wypowiem bo nie chcę się denerwować :angryy: Oczywiście będę zaglądać :) Quote
Doginka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Coraz bardziej lubię do was zaglądać:loveu:;-) Quote
jambi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 no proszę ja ciebie... portret w namordniku...! :mdleje: Quote
Fides79 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Saththa No to jestem i ja :smile: Troche mi zeszło ale jestem ;-) Historyjki z Felusiowego pamiętniczka boskie :smile: Zdjęcia super nawet jeśli z telefonu :smile: Cod o byłych właścicieli Felka się nie wypowiem bo nie chcę się denerwować :angryy: Oczywiście będę zaglądać :smile: Doginka Coraz bardziej lubię do was zaglądać:loveu:;-) cieszę się bardzo i zapraszam częściej :) jambi_ no proszę ja ciebie... portret w namordniku...! :mdleje: a tak :) to w myśl zasady jaką stosuje np Eria, namordnik ratuje Felkowe zdrowie :cool3: Quote
Kokosek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Fides79 napisał(a): a tak :) to w myśl zasady jaką stosuje np Eria, namordnik ratuje Felkowe zdrowie :cool3: zdrowie ratuje ale do jabardziej fotogenicznych się namordnik niestety nie zalicza :/ fajna ta wasza wycieczka do Rezerwatu :) Quote
eria Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kokosek napisał(a):zdrowie ratuje ale do jabardziej fotogenicznych się namordnik niestety nie zalicza :/ Dlatego ja zdejmuję do zdjęć, a potem zakładam z powrotem ;) Quote
Fides79 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 zdrowie ratuje ale do jabardziej fotogenicznych się namordnik niestety nie zalicza :/ Dlatego ja zdejmuję do zdjęć, a potem zakładam z powrotem ;-) macie rację, ale na swoje usprawiedliwienie, ma tylko tyle, że to nie ja jestem autorką tego portretu i nawet nie zauważyłam kiedy nasza znajoma go tak obfociła :p Quote
Middledream Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A to Feluś często tak musi w namordniku? :( Quote
Fides79 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 a Feluś to tak na każdym spacerze w namordniku, bo jak zrobiłam mu czas dobroci i chodził bez namordnika to z prędkością światła zżerał różne parkowo-uliczne "smakołyki", co zaowocowało zatruciem i tygodniową kuracją :roll: więc teraz łazi w namordniku praktycznie cały czas, czasem do zabawy z jakimś znajomym psiakiem mu zdejmuje :cool3: Quote
Fides79 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Coś nas mało ludków odwiedza, ale może jak wstawimy nowe zdjęcia to ktoś zajrzy :roll: Kupiłaś chlebek :multi: daj chrupiącą piętęczkę :p noo daj:roll: daajjj... proszę, proszę, proszę :loveu: nooooo nareszcie :multi::multi: mmmmnniiaammmm :p Quote
eria Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 bardzo prawdziwy demotywator ;) a Felek kiedy idzie do fryzjera? bo wygląda już jak miniatura owczarka pikardyjskiego hihih :D Quote
Fides79 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 hmmmm co znowu...zdjęcia? :roll: nooo weź Ty się uspokój, nie masz co robić? noszzz cho...a nawet tu nie można spokojnie poleżeć :shake: Quote
Fides79 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='eria']bardzo prawdziwy demotywator ;) a Felek kiedy idzie do fryzjera? bo wygląda już jak miniatura owczarka pikardyjskiego hihih :D[/QUOTE] Demotywator mnie powalił swoim urokiem i dlatego znalazł się w naszej galerii :loveu: a Felek wygląda jak mała wielobarwna owca i dziś idzie na strzyżenie :evil_lol: a wczoraj wieczorem był prany i za chwilę Wam o tym opowiemy ;) Quote
eria Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 to zobaczę pranie jak wrócę z pracy, mam nadzieję,że dziś o normalnej porze a nie o 23 ;) Quote
Recommended Posts