Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahaha, wiesz co Feluś, następnym razem przypomnij Pańci o aparacie :lol:
Fides - super są Twoje opisy:klacz: A jeśli chodzi o fotki, to nie domyśliłabym się, że to z telefonu:crazyeye: Są super:loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Hahahaha, wiesz co Feluś, następnym razem przypomnij Pańci o aparacie :lol:
Fides - super są Twoje opisy:klacz: A jeśli chodzi o fotki, to nie domyśliłabym się, że to z telefonu:crazyeye: Są super:loveu:

co do aparatu, to jego brak był wynikiem takiej oto sytuacji:
nad morze jechaliśmy z moją ciocią (wspomnianą wcześniej przy okazji kotów) i umówiłyśmy się, że nie będziemy brały dwóch aparatów, tylko Ona weźmie swój, bo jest lepszy. Tak więc ja swojego nie brałam z premedytacją, po czym jak siedziałyśmy już w pociągu i byłyśmy poza granicami Łodzi, zapytałam ciocię, czy wzięła aparat, odpowiedziała, że tak. A to, że jednak nie wzięła okazało się po dotarciu do miejca naszego pobytu czyli Mikoszewa :angryy:
Nauczona tą sytuacją przezorności wyjeżdżając w tym roku na wspólny urlop wzięłam już swój aparat i miałyśmy w efekcie dwa:cool3:

a co aparatu w telefonie to musiał nam wystarczyć taki z lekka wysłużonej Nokii 6131;)

Posted

no to teraz Wam zaprezentuję ciąg dalszy naszego nadmorskiego kwietniowego pobytu w Mikoszewie w 2009 r :)
w drodze na plażę:

tuż przed wejściem na tą wielką kuwetę :lol:

"na plażyy, na plaży fajnie jest" :p

Posted

spacery nad Wisłę :)

a tu po prawej stronie mamy Morze Bałtyckie a po lewej ujście Wisły

udało nam się też "upolować" bobra zażywającego morskich kąpieli ;)

Posted

a tu nasza wycieczka do Rezerwatu Kormoranów w Kątach Rybackich :fadein:

ta blondynka obok mnie to moja ciocia (ta co zapomniała aparatu:turn-l:)

a tu już Rezerwat:

Posted

plaża w Kątach Rybackich - na zakończenie wycieczki:

i na zakończenie tej wielkiej porcji zdjęć Felusiowy portrecik:

i kulturalny współtowarzysz podróży :)

Posted

No to jestem i ja :) Troche mi zeszło ale jestem ;)

Historyjki z Felusiowego pamiętniczka boskie :) Zdjęcia super nawet jeśli z telefonu :)

Cod o byłych właścicieli Felka się nie wypowiem bo nie chcę się denerwować :angryy:

Oczywiście będę zaglądać :)

Posted

Saththa
No to jestem i ja :smile: Troche mi zeszło ale jestem ;-)

Historyjki z Felusiowego pamiętniczka boskie :smile: Zdjęcia super nawet jeśli z telefonu :smile:

Cod o byłych właścicieli Felka się nie wypowiem bo nie chcę się denerwować :angryy:

Oczywiście będę zaglądać :smile:

Doginka
Coraz bardziej lubię do was zaglądać:loveu:;-)

cieszę się bardzo i zapraszam częściej :)

jambi_
no proszę ja ciebie... portret w namordniku...! :mdleje:

a tak :) to w myśl zasady jaką stosuje np Eria, namordnik ratuje Felkowe zdrowie :cool3:

Posted

Fides79 napisał(a):

a tak :) to w myśl zasady jaką stosuje np Eria, namordnik ratuje Felkowe zdrowie :cool3:

zdrowie ratuje ale do jabardziej fotogenicznych się namordnik niestety nie zalicza :/

fajna ta wasza wycieczka do Rezerwatu :)

Posted

Kokosek napisał(a):
zdrowie ratuje ale do jabardziej fotogenicznych się namordnik niestety nie zalicza :/

Dlatego ja zdejmuję do zdjęć, a potem zakładam z powrotem ;)

Posted

Dlatego ja zdejmuję do zdjęć, a potem zakładam z powrotem ;-)

macie rację, ale na swoje usprawiedliwienie, ma tylko tyle, że to nie ja jestem autorką tego portretu i nawet nie zauważyłam kiedy nasza znajoma go tak obfociła :p

Posted

a Feluś to tak na każdym spacerze w namordniku, bo jak zrobiłam mu czas dobroci i chodził bez namordnika to z prędkością światła zżerał różne parkowo-uliczne "smakołyki", co zaowocowało zatruciem i tygodniową kuracją :roll: więc teraz łazi w namordniku praktycznie cały czas, czasem do zabawy z jakimś znajomym psiakiem mu zdejmuje :cool3:

Posted

Coś nas mało ludków odwiedza, ale może jak wstawimy nowe zdjęcia to ktoś zajrzy :roll:

Kupiłaś chlebek :multi: daj chrupiącą piętęczkę :p

noo daj:roll: daajjj... proszę, proszę, proszę :loveu:

nooooo nareszcie :multi::multi: mmmmnniiaammmm :p

Posted

[quote name='eria']bardzo prawdziwy demotywator ;)
a Felek kiedy idzie do fryzjera? bo wygląda już jak miniatura owczarka pikardyjskiego hihih :D[/QUOTE]

Demotywator mnie powalił swoim urokiem i dlatego znalazł się w naszej galerii :loveu:

a Felek wygląda jak mała wielobarwna owca i dziś idzie na strzyżenie :evil_lol:
a wczoraj wieczorem był prany i za chwilę Wam o tym opowiemy ;)