Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzeba ich obojga nieźle pilnować, bo Ania łapie za sierść i ciągnie
a Felek drapie łapą i delikatniusio łapie zębami
cyrk na kółkach z nimi czasem hi hi hi:evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Felek na filmiku jakiego szmyrgla dostaje w zabawie z Anulką:roflt:

to już była 2 faza szmyrgla- spokojniejsza, kilka minut wczesniej to się działo :evil_lol:

Posted

Felek, menda mała, dziś zaszalał i zabrał Ani z rączki wafelka, którego jadła:diabloti:
Myślał że mu się uda, ale został złapany na gorącym uczynku :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Fides79']Felek, menda mała, dziś zaszalał i zabrał Ani z rączki wafelka, którego jadła:diabloti:
Myślał że mu się uda, ale został złapany na gorącym uczynku :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Hahahaha, trzeba sobie w życiu radzić:roflt:

Posted

[quote name='Saththa']Iiii pewnie jej nie smakował :)[/QUOTE]

a własnie, że smakował
[quote name='Doginka']Hahahaha, trzeba sobie w życiu radzić:roflt:[/QUOTE]

hi hi hi, jak Lotos z serniczkiem :lol::evil_lol:

Posted

Filmik śliczny. Fajni są razem :)

Dopisuję się do wielbicielek talentu, marzących o posiadaniu Twoich wyrobów i zaczynam sie rozglądać za odpowiednim zakupem :)

Posted

no śmiszni są niesłychanie
Felek się już nawet nauczył, że jak go Ania złapie za brodę to nie nalezy się wyrywać, tylko wręcz odwrotnie, podążać za ruchem małej rączki :evil_lol:

co do talentu, to dziękuje za miłe słowa
fajnie, że się Wam podoba:)

Posted

a my byliśmy wczoraj na działce :mdleje:
ogólna sodomia i gomoria, nie wiadomo za co się zabrać, a efektów i tak za bardzo nie widać :look3:
za to wyhodowały nam się takie oto 'tarantule' :smhair2:

:splat::shock::eek2::scared::scared::scared:

Posted

nie wiem co to za paskudztwo, ale wielkie jest, ma ok 5 cm (razem z odnóżami) bleeee
zastanawiam się jak je wytępić, bo się troszku zadomowiły :shake:

Posted

A dużo ich? I co chcesz zrobić właściwie - zabić czy wyrzucić z domu?
Ja takie większe osobniki na działce to łapałam kubełkiem plastikowym Wojtka - tzn. nakrywałam delikwenta kubełkiem, a potem delikatnie wkładałam kartkę papieru pod to wiaderko i tak przykryte niosłam w siną dal, gdzie mogłam wypuścić robala.
Bardzo je lubię i nigdy nie umiałam zabić. Zresztą w ogóle to ostatnie idzie mi kiepsko. Może i dobrze, bo w przypływie złości na durnotę ludzką jeszcze wytłukłabym pół ludzkości. ;)

Mam za sobą też akcję "pająk za burtą", kiedy to zaskoczona obecnością sporego czarnucha takiego w moim kubku do herbaty wytrząsnęłam go za burtę, a potem kazałam mężowi zawracać, żeby go ratować. Szczęśliwie został wysadzony na brzeg. :)

Niektóre są śliczne - taki tygrzyk na przykład: http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-141338.html To akurat samiczka. Mądra kobita zjada samczyka jak już jej nie potrzebny ;) :)

Posted

szczerze mówiąc to się mocno ostatnio zastanawiam jak ja się przez 15 pierwszych lat mojego życia na wsi wychowałam, bo ja obecnie NIE CIERPIĘ WSZELKIEGO ROBACTWA (czyt. pająków, much, komarów, żuków, mrówek, itp., itd.):roll:

Ulana jakaś Ty miłosierna

ja niestety chyba unicestwię te stwory, wbrew powiedzeniu 'nie zabijaj pająka, bo będzie padać'

Sandra dom nie jest drewniany, ale w stanie surowym, mocno zaniedbany z mnóstwem bliżej nie określonych gratów a obok stoi stary drewniany, zabudowania gospodarcze też częściowo stare i drewniane, stolarka w kiepskim stanie (nie wiadomo czy nie 'podjedzona' przez korni

niby nie jest tak źle żeby gorzej być nie mogło, ale dobrze też nie jest :-?
https://lh6.googleusercontent.com/-bDsaKja7TS0/Ubs1icjlMnI/AAAAAAAAEQQ/6tS_8Us3DbA/s912/DSCN5384.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-juO2ijF64vY/Ubs1sVZ8D_I/AAAAAAAAEQY/27LfXHPtbO8/s912/DSCN5382.JPG

zdjęcia są robione przeszło miesiąc temu, obecnie teren jest porośnięty trawskiem i innymi roślinkami które sięgają na wysokość około 130 cm

Posted

[quote name='zerduszko']Rób jak chcesz, ale jak będzie znów padać, to będę Ci marudzić :roll:

;)[/QUOTE]

Zawsze możesz do nas przyjechać i wyłapać te 'przesympatyczne' zwierzątka metodą Ulany :evil_lol:
serdecznie zapraszam:cool3: