Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałam wczoraj wstawić zdjęcia, ale niestety dogo odmówiło mi współpracy, i nie tylko mnie, do późnych godzin wieczornych

niedzielne leniwe popołudnie:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oraz F po wczorajszych spacerach
rano:

i wieczorem:

a ja dziś byłam na zabiegu chirurgicznym, wycięcia fragmentu wrastającego paznokcia, pomimo znieczulenia nie było to przyjemne, w chwili obecnej mam wielki obandażowany pulsujący palec, na szczęście pani doktor zrezygnowała z wcześniejszego pomysłu usuwania całego paznokcia:sad:
za tydzień kontrola, mam nadzieje ze będzie ok i już nic mi nie będzie docinać, wyciągać i grzebać:nerwy:

Posted

Sylwia, taki niebieski wyszedł telefonem robiony hi hi
ubranko rzeczywiście fajne, ciut zmodyfikowane, ale w sumie nie drogie było i dobrze się sprawdza już drugą zimę

czeka mnie pewnie kilka dni na tabletkach przeciwbólowych, ale później będzie już tylko lepiej
mam też nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz kiedy mi wrósł paznokieć

Posted

Super Felek Wylegujący Się W Słoneczku. I ten kosmiczny z niebieską poświatą :)

Przed chwilą pisałam u siebie, że jesteś szczęściarą i dodaję jeszcze do tego kolejny argument - będziesz miała spokój z wrastającym paznokciem :)
A zabiegu nie zazdroszczę...

Posted

Fides79 napisał(a):
...czeka mnie pewnie kilka dni na tabletkach przeciwbólowych, ale później będzie już tylko lepiej...

Współczuję, zwłaszcza, że teraz też jestem wręcz naćpana prochami p.bólowymi:sad::bigcry:

Posted

Doginka napisał(a):
Współczuję, zwłaszcza, że teraz też jestem wręcz naćpana prochami p.bólowymi:sad::bigcry:

ja staram się brać jak najmniej i tylko paracetamol, żeby Ania w efekcie nie musiała zjadać tego cholerstwa

Posted

z palcem na razie nie jest źle, ale muszę go domoczyć i zmienic opatrunek :nerwy:

a dziś od rana mój pies wprawił mnie w ogromne zdumienie
otoż gdy tylko wrócił ze spaceru z moją ciocią, przejełam go w przedpokoju i pomaszerowaliśmy do łazienki w celu wypłukania łap i Feluś sam z siebie pięknie się odbił i sam wskoczył do wanny :crazyeye::multi:
normalnie aż mnie wmurowało, a i F wyglądał na ciut zdziwionego :lol:

Posted

z palcem nie jest źle, chyba, wczoraj wzięłam tylko 1 tabletkę od rana i później już nic, dziś jak na razie też nic, ciut mnie pobolewa, ale to taka odrobinka, że czasem nawet nie zwracam uwagi, szczególnie jak jestem czymś zajęta
za to F przy zmianie opatrunku musi mi asystować, sprawdza czy wszystko ok, po moim powrocie od chirurga przedwczoraj też się mocno interesował moją stopą:roll:

Posted

Świetnie, że z palcem lepiej i tak nie dokucza :)

Fides79 napisał(a):
za to F przy zmianie opatrunku musi mi asystować, sprawdza czy wszystko ok, po moim powrocie od chirurga przedwczoraj też się mocno interesował moją stopą:roll:

Musi czuwać nad swoją Pańcią :)

Posted

wszystkim którzy odwiedzają nasz wątek
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-qtxURGJ4-DA/UVXGOYLiiCI/AAAAAAAADxQ/4iRpv7cqvB8/s487/Prezentacja1Dog.jpg[/IMG]
:p