Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no córcia mi biega całe dnie, nawet w trakcie jedzenia, jedynie jak śpi to robi sobie przerwę ;)

a dziś dzięki Ani dokonałam wielce zaskakującego ale również bardzo radosnego odkrycia
otóż Mała tak wymachiwała rączką z grzechotką, że zabawka wylądowała za tapczanem, no i żeby ją wyciągnąć musiałam się trochę wysilić i tapczan ciut przesunąc
i co tam znalazłam poza grzechotką?
Felkową zgubioną piłkę, nad której stratą tak ubolewałam
:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ja to najbardziej lubię jak znajdę w jakiejś dawno nie używanej kieszeni jakieś dawno nieużywane banknoty :evil_lol:[/QUOTE]

Czesto m isie zdarza na szczęście:lol:

Posted

Hahaha, dzięki Anulce znalazłaś piłeczkę Felkową;-) Super;-)

Ja dziś znalazłam 100 zł w kieszeni kórtki, której od lata zeszłego roku nie dotykałam:multi:

• 2 weeks later...
Posted

aaa nie ogarniam dogo :shake:
4 dni nas nie było w domu i tyyyllleee czytania że szok, a czasu brak, bo Anusia rośnie, jest coraz bardziej absorbująca, a w dzień robi sobie 2 góra 3 30-40 min drzemki, w dodatku chyba zaczyna ząbkować, więc jest mocno marudna

troche Felka sprzed 2 tygodni:

Posted

a w miniony czwartek Felek poszedł nz poranny spacer z M, który pozwolił pieskowi wleźć w jakieś zgrabione śmieci i po powrocie okazało się że F jest cały zarzepowany
całe łapy i brodę miał w tzw dziadach, w ilościach hurtowych, broda była tak po splątywana, że nawet nie mógł dobrze pyska otworzyć
no i ręce mi opadły jak musiałam go wyczesywać i wycinać
w efekcie mam teraz sznaucera z dziurawą brodą: