Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']Zerduszko, ale pierwszy krok to już chyba zrobiłaś w stronę tego dopadania ;)
skoro tego zapasu unimili się pozbywasz :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']A mnie kurde dopaść sama nie chce :lol: Żesz :][/QUOTE]

ale zerduś, kochanie! To o namiętności mowa była, że ma dopaść, a nie ciąży! :grins:

Posted

[quote name='jambi']ale zerduś, kochanie! To o namiętności mowa była, że ma dopaść, a nie ciąży! :grins:[/QUOTE]

Oj tam, nie ważne jak, efekty się liczą :eviltong:

[quote name='Saththa']hmmm jak to przez kilka?[/QUOTE]
hmmm?

Posted

ależ gdzieżby! bo gdyby też me twierdzenie powyżej wyrażone kończyło się na "musi", to zważywszy na to, że zdecydowana większośc związków damsko męskich, przynajmniej w pierwszej fazie swego istnienia, zdecydowanie nie korzysta z celibatu, mielibyśmy zdaje się nie tylko wyż demograficzny, ale wręcz przeludnienie!

jako rzekłam "może" i trzeba mieć tego świadomość ;)

Posted

[quote name='Saththa']Aż ciarki po plecach mych przeszły, podejrzewając iż koniec zdania Twego zakończyć się na "musi" musi.[/QUOTE]

Coś koleżanka ma na sumieniu :)

Posted

WATACHA
Śmieje się, bo zapodziała skarpetę i mamusia musiała szukać ;-)
https://lh5.googleusercontent.com/-z...26.01.13-1.JPG

ha ha żebyś wiedziała, zgubiona skarpetka szybko się znalazła, ale sam fakt machania gołą stopą był powodem do wielkiej radości :lol::lol:

Saththa
felutek cudny;-) jaki odpicowany;-) Fryzurka zrobiona:smile:
oj tam zaraz fryzurka, ciut mu objechałam łepetyne i szyję, bo trola zaczynał przypominać, reszta zostawiona

https://lh3.googleusercontent.com/-b...26.01.13-6.JPG a Ania ma fajne wloski;-) zwlaszcza jak jeszcze cien je dodaje;-)

no włosięta ma śmiszne, z tyłu główki mała łysinka jej się robi ale irokez coraz dłuższy :p

Posted

[quote name='Fides79']ha ha żebyś wiedziała, zgubiona skarpetka szybko się znalazła, ale sam fakt machania gołą stopą był powodem do wielkiej radości :lol::lol:

To super u dzicie ze takie małe rzeczy cieszą;)

[quote name='Fides79']
no włosięta ma śmiszne, z tyłu główki mała łysinka jej się robi ale irokez coraz dłuższy :-P

aaaa sie wycieraja;)

[quote name='Fides79']oj tam zaraz fryzurka, ciut mu objechałam łepetyne i szyję, bo trola zaczynał przypominać, reszta zostawiona

ale jaki efekt;)

Posted

Felicjan - piękny! bardzo mi się podoba jego błysk w oku :) Anula - cudna! ja pomyślałam, że ten śmiech to przez łaskotki w tą gołą stópkę ;)