Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, to było zdecydowanie kontrowersyjne :evil_lol:

[quote name='Fides79']u mnie coś kontrowersyjnego?? nie przypominam sobie :roll:
a o seksie to też nie wiem gdzie, kojarzę tylko opowieści Magdy o biednym policjancie co to się pocił na widok skąpo ubranych dziewczyn, upału i jakiejś wykopanej amunicji oraz opowieści o ekscesach sąsiadów:lol:[/QUOTE]

nie u Ciebie tylko u saththy;
a ten policjant to nie był saper przypadkiem? no i nagą sąsiadke tez kojarze :lol:

ale nie, nie, to było coś więcej z tym seksem, nie takie tam - lekkie wspomnienie, wręcz ociekało...

ale ale, czy to nie u Ciebie przypadkiem ja sama dokonałam rozbioru słowa "FOCH" na czynniki pierwsze?

a i u kogos pisałam o niemieckich filmach niskobudżetowych... tez nie pamiętam gdzie

Posted

ale nie, nie, to było coś więcej z tym seksem, nie takie tam - lekkie wspomnienie, wręcz ociekało...

ale ale, czy to nie u Ciebie przypadkiem ja sama dokonałam rozbioru słowa "FOCH" na czynniki pierwsze?

a i u kogos pisałam o niemieckich filmach niskobudżetowych... tez nie pamiętam gdzie

o seksie to była jakaś krótka wzmianka u mnie, jakoś tak 2 lata temu
a FOCH owszem był tu 'rozkładany' i analizowany :lol:
a o filmach to też coś kojarze, to nie u Ciebie było :hmmmm:

Posted

no nie pamiętam właśnie :niewiem:

[quote name='Saththa']trzeba odszukac i zaczac zapisywac te pisanie jambowe;)[/QUOTE]

eee tam, mój mąż mi sie już siódmy rok odgraża, że mi zeszycik założy do zapisywania moich złotych wypowiedzi ...

Posted

[quote name='eria']dwa lata Kinga w ciąży chodziła ?! :diabloti:[/QUOTE]

napisane było "jakoś tak 2 lata temu" więc mogło być mniej :eviltong: Ania ma już kilka miesięcy 9 mies ciąży = jakoś tam 2 lata hahahaa :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']buha ha ha ha ha ha
dobre, no rewelka :roflt:

a o tym seksie sprzed 2 lat to było raczej w kwestii jego braku :roll:[/QUOTE]
Czyli pościk to jednak jest metoda na dzidziusia ;)

Podziwiam, ze tak wszystko pamiętacie. AJ czasem czytam wątki moich tymzcasów, to w głowę zachodzę, ze coś tam napisałam takiego... a tu czarno na białym stoi i dalej nie wierzę :lol:

Posted

kto pamięta to pamięta, innym coś świta :roll:
ja się musiałam troszkę cofnąć i przejrzec galerię,a o tym seksie to w 2011 było więc ni hu hu żebym zaraz potem w ciążę zaszła
jeszcze rok temu w ciąży nie byłam

Posted

[quote name='Fides79']kto pamięta to pamięta, innym coś świta :roll:
ja się musiałam troszkę cofnąć i przejrzec galerię,a o tym seksie to w 2011 było więc ni hu hu żebym zaraz potem w ciążę zaszła
jeszcze rok temu w ciąży nie byłam[/QUOTE]
Hahahahaha, winni się tłumaczą;-):lol:

Posted

[quote name='Fides79']kto pamięta to pamięta, innym coś świta :roll:
jeszcze rok temu w ciąży nie byłam[/QUOTE]

może i nie byłaś, ale już rozpoczęłaś procedurę :grins:

Posted

może i nie byłaś, ale już rozpoczęłaś procedurę :grins:

ja tam żadnej procedury nie rozpoczynałam
procedura dopadła mnie sama i to z dużego zaskoczenia:evil_lol:

Posted

Ło matko, ale żałuję, że nie czytałam tych wszystkich ekscytujących wątkó wcześniej, ale wszystkich nie da sie nadrobić. :shake: Naprodukujcie może teraz jakiś tematów troszki. ;)

Posted

Kasiu domyślam się, dla tego ta powyższa bardzo mi się spodobała :lol:

Naprodukujcie może teraz jakiś tematów troszki. ;-)

kurcze tak na zamówienie to chyba ciężko będzie, bo z reguły wszelkie te ciekawe dyskusje były tak przy okazji, nie zamierzone i spontaniczne :p

Posted

[quote name='WATACHA']A to chciałabyś dzidziusia :)?[/QUOTE]

Nie :diabloti: ale...

[quote name='malawaszka']ano właśnie!!!! bo tak świadomie to trudno się zdecydować, a jakby tak dopadła to już by było[/QUOTE]
O to to to!

Zawsze coś, ani się obejrzym, a 40 stuknie i po ptokach :shake: