malawaszka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Fides79']ha, zarządzam na tym "starczo-kalekim" wątku zmianę tematu ;):lol: Żaba:loveu: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269292_396970130395716_65064349_n.jpg ha ha a ja własnie nie mogłam się połapać gdzie tośmy się rozpisały o kalekach :lol: Żaba przecudna :loveu: Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Doginka']Przecudnej urody żabeńka:loveu:[/QUOTE] po mamusi :loveu: Quote
Fides79 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 dzięki kobitki :) Sandra, aleś przycukrowała ;):lol: Quote
Saththa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Fides79']dzięki kobitki :) Sandra, aleś przycukrowała ;):lol:[/QUOTE] A coooo? Nie prawdę gadam?:) Nooo po mamusiu, babci i prabaci :lol: w sumie masz rację;) Quote
jambi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Żabka przesłodka! :) [quote name='malawaszka']ha ha a ja własnie nie mogłam się połapać gdzie tośmy się rozpisały o kalekach :lol: [/QUOTE] no patrz, ja też ... a wogóle zauważyłam, że nam zasadniczo wszystko jedno gdzie gadamy, ale jak utkniemy w jakimś temacie, to w każdym wątku potrafimy śmietnik zrobić :evil_lol: pamiętam kiedyś było tak, że wątki kojarzyłam na zasadzie: u wasi o goovnach, u watachy o alkoholu, u saththy o sexie itp... i co lepsze, wszystkie tak latamy po tych samych wątkach i je napędzamy hehehehe... nie jest tak? ;) Quote
Saththa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='jambi']Żabka przesłodka! :) no patrz, ja też ... a wogóle zauważyłam, że nam zasadniczo wszystko jedno gdzie gadamy, ale jak utkniemy w jakimś temacie, to w każdym wątku potrafimy śmietnik zrobić :evil_lol: pamiętam kiedyś było tak, że wątki kojarzyłam na zasadzie: u wasi o goovnach, u watachy o alkoholu, u saththy o sexie itp... i co lepsze, wszystkie tak latamy po tych samych wątkach i je napędzamy hehehehe... nie jest tak? ;) Co Ty opowiadasz:) Ja w ogóle nie pamietam :question: Quote
jambi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Yessu, to przykład był ... :eviltong: no może odwrotnie - u saththy o alkoholu, u watachy o sexie... Quote
Saththa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='jambi']Yessu, to przykład był ... :eviltong: no może odwrotnie - u saththy o alkoholu, u watachy o sexie...[/QUOTE] aha to Ty pisz ze na przykład;) Quote
jambi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 no ale kiedy ja pewności nie mam, że tak nie było naprawde! no u którejś z Was na 100 % było o sexie! i o alkoholu :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 a u mnie na pewno o goownach :placz: Quote
jambi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='malawaszka']a u mnie na pewno o goownach :placz:[/QUOTE] no napisałam przecież :p Quote
zerduszko Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Saththa']Co Ty opowiadasz:) Ja w ogóle nie pamietam :question:[/QUOTE] Jak się oburzyła :roflt: Quote
malawaszka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='jambi']no napisałam przecież :p[/QUOTE] no przecież wiem i potwierdziłam tylko to co napisłaś :eviltong: Quote
Saththa Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='zerduszko']Jak się oburzyła :roflt:[/QUOTE] Heheheh bo sie dowiaduję rzeczy takich ;) Quote
eria Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 a u mnie żadnych takich ? taka grzeczna galeria ? kurdeeee..... ale popijawy się zdarzały z tego co pamiętam niezłe :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jambi']Żabka przesłodka! :) no patrz, ja też ... a wogóle zauważyłam, że nam zasadniczo wszystko jedno gdzie gadamy, ale jak utkniemy w jakimś temacie, to w każdym wątku potrafimy śmietnik zrobić :evil_lol: pamiętam kiedyś było tak, że wątki kojarzyłam na zasadzie: u wasi o goovnach, u watachy o alkoholu, u saththy o sexie itp... i co lepsze, wszystkie tak latamy po tych samych wątkach i je napędzamy hehehehe... nie jest tak? ;) Miałam taką reakcję jak Saththa, ale przeczytałam zaraz co poniżej i się trochę uspokoiłam ;).U mnie to najczęściej "w windzie" Quote
jambi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='eria']a u mnie żadnych takich ? taka grzeczna galeria ? kurdeeee..... ale popijawy się zdarzały z tego co pamiętam niezłe :evil_lol:[/QUOTE] bo Twoja to jest taka galeria "Ę-Ą" - w sensie że prawdziwa galeria, ze sztuką no, ale popijawy się zdarzały :evil_lol: Watacha, o goovnach też było, w sensie jaka konsystnecja, kolor, intensywność, z rozróżnieniem na Leośkową i Mentorową Quote
Margi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Z tego co pamiętam to u Erii było o nalewkach.:lol: Quote
WATACHA Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jambi']bo Twoja to jest taka galeria "Ę-Ą" - w sensie że prawdziwa galeria, ze sztuką no, ale popijawy się zdarzały :evil_lol: Watacha, o goovnach też było, w sensie jaka konsystnecja, kolor, intensywność, z rozróżnieniem na Leośkową i Mentorową[/QUOTE] Było, było, ale chodzi mi o to , że najczęsciej chyba [quote name='Margi']Z tego co pamiętam to u Erii było o nalewkach.:lol:[/QUOTE] Ooo i się wydało u kogo jednak ;) Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 nooooo a to tutaj ze u mnie :) a to nic u mnie Ha ;) Quote
jambi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 no kurcze nie chce mi sie przekoppywac wątków wszystkich, ale u Ciebie też było coś kontrowersyjnego... no a gdzie było o seksie? Quote
zerduszko Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Obstawiam, że tam gdzie zawsze sodomia i gomoria, czyli i prezesowej :eviltong: Quote
Fides79 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 jambi no kurcze nie chce mi sie przekoppywac wątków wszystkich, ale u Ciebie też było coś kontrowersyjnego... no a gdzie było o seksie? u mnie coś kontrowersyjnego?? nie przypominam sobie :roll: a o seksie to też nie wiem gdzie, kojarzę tylko opowieści Magdy o biednym policjancie co to się pocił na widok skąpo ubranych dziewczyn, upału i jakiejś wykopanej amunicji oraz opowieści o ekscesach sąsiadów:lol: Quote
Recommended Posts