Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']dzięki kobitki :)
Sandra, aleś przycukrowała ;):lol:[/QUOTE]

A coooo? Nie prawdę gadam?:)

Nooo po mamusiu, babci i prabaci :lol: w sumie masz rację;)

Posted

Żabka przesłodka! :)

[quote name='malawaszka']ha ha a ja własnie nie mogłam się połapać gdzie tośmy się rozpisały o kalekach :lol: [/QUOTE]

no patrz, ja też ... a wogóle zauważyłam, że nam zasadniczo wszystko jedno gdzie gadamy, ale jak utkniemy w jakimś temacie, to w każdym wątku potrafimy śmietnik zrobić :evil_lol: pamiętam kiedyś było tak, że wątki kojarzyłam na zasadzie: u wasi o goovnach, u watachy o alkoholu, u saththy o sexie itp... i co lepsze, wszystkie tak latamy po tych samych wątkach i je napędzamy hehehehe... nie jest tak? ;)

Posted

[quote name='jambi']Żabka przesłodka! :)

no patrz, ja też ... a wogóle zauważyłam, że nam zasadniczo wszystko jedno gdzie gadamy, ale jak utkniemy w jakimś temacie, to w każdym wątku potrafimy śmietnik zrobić :evil_lol: pamiętam kiedyś było tak, że wątki kojarzyłam na zasadzie: u wasi o goovnach, u watachy o alkoholu, u saththy o sexie itp... i co lepsze, wszystkie tak latamy po tych samych wątkach i je napędzamy hehehehe... nie jest tak? ;)

Co Ty opowiadasz:) Ja w ogóle nie pamietam :question:

Posted

[quote name='jambi']Żabka przesłodka! :)

Miałam taką reakcję jak Saththa, ale przeczytałam zaraz co poniżej i się trochę uspokoiłam ;).U mnie to najczęściej "w windzie"

Posted

[quote name='eria']a u mnie żadnych takich ? taka grzeczna galeria ? kurdeeee.....
ale popijawy się zdarzały z tego co pamiętam niezłe :evil_lol:[/QUOTE]

bo Twoja to jest taka galeria "Ę-Ą" - w sensie że prawdziwa galeria, ze sztuką
no, ale popijawy się zdarzały :evil_lol:

Watacha, o goovnach też było, w sensie jaka konsystnecja, kolor, intensywność, z rozróżnieniem na Leośkową i Mentorową

Posted

[quote name='jambi']bo Twoja to jest taka galeria "Ę-Ą" - w sensie że prawdziwa galeria, ze sztuką
no, ale popijawy się zdarzały :evil_lol:

Watacha, o goovnach też było, w sensie jaka konsystnecja, kolor, intensywność, z rozróżnieniem na Leośkową i Mentorową[/QUOTE]

Było, było, ale chodzi mi o to , że najczęsciej chyba
[quote name='Margi']Z tego co pamiętam to u Erii było o nalewkach.:lol:[/QUOTE]

Ooo i się wydało u kogo jednak ;)

Posted

jambi
no kurcze nie chce mi sie przekoppywac wątków wszystkich, ale u Ciebie też było coś kontrowersyjnego...

no a gdzie było o seksie?

u mnie coś kontrowersyjnego?? nie przypominam sobie :roll:
a o seksie to też nie wiem gdzie, kojarzę tylko opowieści Magdy o biednym policjancie co to się pocił na widok skąpo ubranych dziewczyn, upału i jakiejś wykopanej amunicji oraz opowieści o ekscesach sąsiadów:lol: