Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja czekam na zdjecia pary dziecopsiej
jak to sie cudnie kochaja i nie rozstaja hihihi

uuuu to chyba nie prędko takie będą, F ignoruje Anię i zajmuje się swoimi sprawami :roll:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia zapewne masz rację :p

mój czas chwilowo mija na karmieniu, przewijaniu, noszeniu, kołysaniu, kąpaniu, gotowaniu, jedzeniu, spaniu i na spacerach :roll:

ale ostatnio wygospodarowałam też chwilkę dla Felka i bidulek wpadł pod maszynkę :evil_lol:
no cóż, nie będę oszukiwać efekt nie jest oszałamiający, powiem więcej, tak źle zrobionego psa to chyba jeszcze nie miałam
ale na swoje usprawiedliwienie mam ograniczony czas (ja strzygłam F, Ania spała), kiepskie światło, bolące plecy (od kręgosłupa), efektem tego wszystkiego jest taka oto mocno sportowa wersja Felicjana :cool3:
on sam chyba nie jest zachwycony i ciut się wstydzi :oops:

pozowanie "na ciasteczko";)

Posted

on sam chyba nie jest zachwycony i ciut się wstydzi :oops:

Niech nie przesadza - broda mu została. ;) A tobie łatwiej w razie pluchy będzie tak na krótko. Mniej błocka w łapkach.
Z tym kubraczkiem to chyba racja.

mój czas chwilowo mija na karmieniu, przewijaniu, noszeniu, kołysaniu, kąpaniu, gotowaniu, jedzeniu, spaniu i na spacerach :roll:

Ja też tak chcę! Ja też! Wszędzie dzieci dookoła, a ja ani mamą malca już nie jestem, ani babcią jeszcze...

Posted

ulana napisał(a):
Ja też tak chcę! Ja też! Wszędzie dzieci dookoła, a ja ani mamą malca już nie jestem, ani babcią jeszcze...

Saththa napisał(a):
To sobie zrób :lol:

no toż samo miałam napisać :p

Posted

Felicjan bardzo przystojny ja bym na jego miejscu sie nie wstydzila , niech sie wstydzi ten kto widzi

babciowanie fajna rzecz poczekaj a i ty bedziesz miala co robic ino nie popedzaj bo braknie tchu

Posted

Nie narzekaj, Felek przynajmniej zadbany jest - lepiej tak, niżby miał być zarośnięty jak nieboskie stworzenie;-)
A dp przyszłego tygodnia zarośnie na tyle, że nie będzie mu zimno;-)

Posted

nigdy nie potrafiłam super pięknie zrobić łap, ale teraz to co uczyniłam mojemu psu woła prawie o pomstę do nieba:evil_lol:
trochę za krótko ciachnęłam przedpiersie i jest takie golutkie, bo w grzbiecik i brzuch to z pewnością nie będzie mu za zimno
zresztą cięłam F z włosem, wiec nie nie jest tak mocno wygolony ;)

Posted

Ja się zgadzam z Sylwią tysiąc razy lepiej tak niż zarośnięta owca;) Feluś wygląda elegancko jak reszta golasków ;)
I tak cud, że miałaś czas się tym zająć przy dziecku. Będzie Ci wygodniej.
Pozdrowienia dla małej Ani :)

Posted

I tak cud, że miałaś czas się tym zająć przy dziecku. Będzie Ci wygodniej.

ja zajmowałam się psem a dziecko spało pod czujnym okiem taty :p
no właśnie dla tej wygody i żeby nie mieć 10kg piachu na tej mojej drewnianej podłodze postanowiłam F tak opitolić na sportowo :cool3:

Posted

jambi napisał(a):
no i bardzo dobrze! i nie miej wyrzutów sumienia bo włosy to nie ręka odrosną za chwile ;)

I na pewno odrosną zdrowsze, więc nie martw się;-)
I daj nam Anulkę na fotce - na pewno już urosła z centymetr:lol:

Posted

Szkoda że dopiero teraz zaglądam :( .
Ale feluś wspaniały :loveu: można się w nim zakochać :D
Obiecuję że będę wpdać tutaj cześćiej :roll:
Pozdrawiam felka i jego właścicielke ;)

Posted

witaj Aniu, zaglądaj do nas tak często jak chcesz, miło nam że pojawiają się u nas nowe osoby:p
Felek nie ma rodowodu, wszystko jest wyjaśnione w pierwszych naszych wpisach ;)