Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: ale jak to? dopiero drugi raz w życiu go kąpałaś???

:lol::lol: nie no co Ty?
jak wzięłam tą kupkę nieszczęścia i poplątanych kłaków to jakiś czas tak funkcjonował, później został ostrzyżony i wykąpany, ale pierwsze kąpanko zaliczył w mieszkaniu mojej cioci w wannie właśnie.
potem go prałam u siebie w brodziku, a teraz po przeprowadzce mamy wannę w łazience, więc takim oto sposobem wylądował w niej 2 raz :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale chyba ta raza nie ty go kapalas ? no chyba ze ci sie do porodu spieszy hihihi a to juz zaraz za chwile
o kurde ale sie bedzie dzialo i bedzie fajnie ..... i bedzie bardzo pelna rodzina lacznie z psem i tak powinno byc

Posted

Tekla64 napisał(a):
no ale chyba ta raza nie ty go kapalas ? no chyba ze ci sie do porodu spieszy hihihi a to juz zaraz za chwile
o kurde ale sie bedzie dzialo i bedzie fajnie ..... i bedzie bardzo pelna rodzina lacznie z psem i tak powinno byc

nie kąpałam go, tylko wypłukałam podwozie :cool3:

w sumie termin mam bez mała na już, a przy i po przeprowadzce robiłam różne rzeczy, choć starałam się nie forsować i jakoś nic się nie zadziało, chyba dzieciątku się raczej nie spieszy
jak coś to w poniedziałek od rana mam się stawić na izbie przyjęć w szpitalu :look3:

Posted

zerduszko napisał(a):

Ale tak serio, to Lichą kapałam ze 3 razy.

ja jamnika kapałam raz na długi czas. rok czasem dwa.

A co do terminu to... ktos mi kiedys mowil ze jak sie dzieciatku nie spieszy... to sie własnie sforsować :) pomyc wysprzatac;)

Posted

A co do terminu to... ktos mi kiedys mowil ze jak sie dzieciatku nie spieszy... to sie własnie sforsować :smile: pomyc wysprzatac;-)

wierz mi, że mam wsio pomyte i wysprzątane, no morze okna sa do umycia, ale jak patrze na nie to mi sie nie chce, zreszta bałabym się włazić na drabinę a bez tego obecnie sie nie obejdzie :roll:

Ojezuu to już ? trzymam kciuki ! :smile:

ano już, zleciało bardzo szybko, chyba nawet za szybko, takie mam wrażenie

Ja też trzymam kciuki! Ale będzie się działo... Te nocne ryki hehe
Ale co tam. Takie małe cudo warte wszystkiego:lol:

no jak pomyśle, to aż mam ciarki
a czy cudo czy mały potfffór to się okaże jak już będzie :lol:

Posted

#Etna# napisał(a):
Fajowy domowy Felutek :p
Ale wiesz co? Masz przepiękną podłogę z desek! Jak ja Ci zazdroszczę...

ona tylko tak dobrze na zdjęciach wygląda, była 10 razy ciemniejsza od brudu
a do doskonałości tez jej wiele brakuje, wycyklinować nie można bo wystają gwoździe miejscami
między deskami można znaleźć różne "skarby"
ale na szczęście Felkowych pazurków na niej nie słychać, tzn słychać ale nie tak jak np na panelach :lol:

Posted

no to o ile dziecie juz jest gotowe calkiem a pomoga farmakologicznie to za chwile bedziemy miec nowa dogomaniaczke, i ja czkeam na wspaniale wiesci juz calkiem niecierpliwie.
Oby szybko i latwo poszlo , choc wiem ze bez strachu sie nie obedzie to szybko wsio sie zapomina
a my czekamy na zdjecia rodziny w komplecie