Saththa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Fides79']no nie pociesza :roll:[/QUOTE] :glaszcze::calus: przykro mi :( Quote
eria Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 współczuję remontu :( też tego nie cierpię ... Quote
zerduszko Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ja tam lubię, przynajmniej coś do przodu :) Fatasy gdzie? Quote
Fides79 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='zerduszko']Ja tam lubię, przynajmniej coś do przodu :) Fatasy gdzie?[/QUOTE] fotów nie ma, bo jakoś tak się złożyło, że nasze psie towarzystwo trochę się rozproszyło, ze względu na porę roku niektórzy zmienili ciut pory wychodzenia i albo się mijamy albo jak się już spotykamy to jest za ciemno na robienie zdjęć, a ile można F w domu pokazywać po za tym, żyję przeprowadzką, w końcu coś drgnęło w tej kwestii i dziś odebrałam klucze do naszego nowego lokum, teraz jeszcze malowanie i przenoszenie mebli i ich zawartości nas czeka :roll: mamy na to czas do 10 października no i F ciut zaniemógł znowu, znów kłopoty z brzuszkiem wczoraj okropnie wymiotował pod wieczór, na spacerku wieczornym objadł się trawy po czym po powrocie do domu ją oddał w takiej ilości, że nie mogłam tego zebrać w dwie dłonie, w nocy też się wiercił, albo siedział "jak na szpilkach", albo stał, leżenie prawie nie wchodziło w grę, przyjmował też dziwne yogistyczne pozycje, tzn, stał z mocno wyciągniętymi łapami tylnymi, albo kładł przednie na podłodze a tylne zostawiał wyprostowane no i minkę miał mocno nieszczęśliwą:shake: podczas wczorajszego wieczornego spaceru i dzisiejszego porannego zachowywał się normalnie, normalnie chodził, biegał, szczekał, skakał a w domu 5 nieszczęść chodzących lub stojących no i dziś od rana poszliśmy do weta, F został obmacany, ale wygląda na to że wszystko ok, możliwe że to jakieś dolegliwości związane z jedzeniem głównie suchej karmy, dostaliśmy puszkę z karmą weterynaryjną dla piesków z problemami gastrycznymi i widzę że Gamoniowi lepiej. Pan doktor poradził mi abym rozważyła wprowadzenie pokarmu gotowanego na jeden z posiłków i zalecił weekendową dietkę: ryż+kurczak+warzywka ugotowane. Quote
Saththa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Biedny Felutek:( To najgorszego jak psiakowi cos dolega ehhh sie cierpi razem z nim. Quote
Fides79 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Saththa']Biedny Felutek:( To najgorszego jak psiakowi cos dolega ehhh sie cierpi razem z nim.[/QUOTE] echh ja szczególnie cierpiałam przy sprzątaniu :roll:;) Quote
eria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 uważasz że jak wprowadzisz taką weekendową dietkę to piesek zechce w ciągu kolejnych 5 dni jeść suche kulki ???? :diabloti: Quote
Saththa Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='eria']uważasz że jak wprowadzisz taką weekendową dietkę to piesek zechce w ciągu kolejnych 5 dni jeść suche kulki ???? :diabloti:[/QUOTE] jak zgłodnieje to zje :evil_lol:... kolo czwartku:) Quote
eria Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 nooo w sumie tak, Kinga zaoszczędzi na karmie, pies będzie bardziej ekonomiczny , będzie jeść 4 razy w tygodniu a nie 7 :D Quote
Fides79 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 ha ha ha dobre te Wasze spostrzeżenia :lol::lol: dietkę wet kazł wprowadzić, żeby trochę jelitka odpoczęły no i prosił, żeby rozważyć wprowadzenie jednego posiłku gotowanego pomyślimy, zobaczymy teraz żyję przeprowadzką, malowaniem, zakupami itd :roll: Quote
Saththa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 ale jednego dziennie? w tygodniu? hmmm?? Przezyj przeprowadzke, malowanie i zakupy i zadbaj o pieska ;) Bo tutaj jest ktos kto zawsze TOZem straszy ale akurat jakos nie ogarnełam która to :lol: Quote
weszka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Przeprowadzka męcząca sprawa ale i sporo radochy też jest. Zwłaszcza jak się skończy ;) Pomysł z urozmaiceniem diety nie jest zły. Monodieta nie służy zdrowej pracy jelit więc pomału możesz wprowadzać urozmaicenia. Przerabiałam takie cyrki z Bunią i rzeczywiście pomogło. Quote
Tekla64 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a moze na Felicjana dziala tez stres okolo przeprowadzkowy? bedzie dobrze jak wsio juz sie ustabilizuje daj znac jak z przeprowadzka i zapodaj jakie zdjecia co nie tylko Felutka ale wlasnie nowego lokum Quote
malawaszka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 jak Feluś??? zdrów już??? ale miał dziwne te objawy... noo i jak przeprowadzka???? Quote
makot'a Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja się ostatnio Dogomaniacko bardzo obijam, nie mam czasu na zaglądanie do obserwowanych galerii i proszę, co z tego mam - nic nie wiedziałam o Waszej przeprowadzce! :D Mam nadzieję, że Felusiowi już lepiej...? Quote
WATACHA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja wiem o przeprowadzce,ale np nie wiem z jakiego to powodu robicie, nie doczytałam nigdzie. Quote
Fides79 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Felek ma się bardzo dobrze, rozrabia jak zwykle, dostaje w ramach urozmaicenia diety na jeden z posiłków w ciągu dnia żarełko puszkowe remont, jak to remont, ciągle coś, a czas ucieka dziś rozpoczęłam pakowanie, echhh ile ja mam rzeczy :lying: mogę Wam pokazać jak będą się prezentowały ściany w jednym z nowych pokoi, spędziłam nad nimi jakieś 3 godzinki, a jutro będę poprawiać Quote
eria Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 wow !!!! ale bajer !!! no i nowy talent nam się ujawnił !! :) Quote
Fides79 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='eria']wow !!!! ale bajer !!! no i nowy talent nam się ujawnił !! :)[/QUOTE] dzięki, ale bez przesady, trochę sobie pomogłam wyświetlanym wzorem z projektora, jednak efekt bardzo mnie zadowala :p Quote
Saththa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Fides79']dzięki, ale bez przesady, trochę sobie pomogłam wyświetlanym wzorem z projektora, jednak efekt bardzo mnie zadowala :p[/QUOTE] Cicho tam :lol: Ale fajne ścianyyyyyyyyyyyy :) Quote
Fides79 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Illusion']Ale super! Będziesz je kolorować?[/QUOTE] nie, zostaną takie sepiowe :cool3: Quote
ulana Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Po malowanych ubrankach - malowane ściany :) Bardzo fajny efekt. Quote
Recommended Posts