eria Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [QUOTE]tak oto miniaturowy pieseczek zajmuje pół łóżka :evil_lol:[/QUOTE] nooo patrząc w ten sposób - olbrzym zajmie całe i jeszcze będzie wystawać poza hihihi Quote
Doginka Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Fides79'] tak oto miniaturowy pieseczek zajmuje pół łóżka :evil_lol: [url]http://i1056.photobucket.com/albums/t380/kingaKG/c5293333.jpg?t=1344937563[/url] ...[/QUOTE] Ciesz się, że drugie pół jest dla Ciebie:lol: [quote name='Fides79']...no w końcu 35 cm i 8,5kg to nie tak mało ;)[/QUOTE] Wzorcowy wzrost miniatury;-) Quote
Fides79 Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 a oto jakies spacerowe nagranie z przed kilku dni [video=youtube;psbBynVRQG8]http://www.youtube.com/watch?v=psbBynVRQG8[/video] Quote
#Etna# Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ten drugi czarny piesek to też dog? Śliczne:) No i ten szaleniec łaciaty tez bomba. Ma motorek w dupce hehe Feluś tak ładnie uwagę na siebie próbował zwrócić a pańcia nic:eviltong: Quote
Fides79 Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 obaa wielkie czarne to dogi, Nero i Mona, a łaciate to sunia wzięta około 1-1,5 miesiąca temu ze schroniska w Wojtyszkach i wygląda trochę jak pomieszanie charta z borderem ;) Quote
zerduszko Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Fajne to łaciate! A dogi to moja wielka miłość :) Quote
Saththa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Łaciate szybkie;) Dogi super :) A Felutek szedł sprawdzac co oni tam maja takiego pomaranczowego między soba;) Quote
Fides79 Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 dogi też uwielbiam, choć nie wszystkie, jakoś merle i arlekiny mi nie pasują :roll: Sandra, Felutek poszedł sprawdzić czy dziewczyny aby właściwie przeciągają się tą piłką i czy żadna nie stosuje niewłaściwych metod ;) Quote
Fides79 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 mam dziś w domu, od południa, małego kudłatego "pijanego zająca";) a to wszystko na skutek narkozy podanej przed czyszczeniem kamienia, F po zabiegu dotarł do domu na własnych łapkach, jednak mocno sie słaniał, dobrze, że mamy bliziutko do lecznicy, od 13 jest juz w domu i wypoczywa, dochodzi do siebie, nawet naszczekał kilkanaście min temu na sąsiada który wychodził z mieszkania :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 no taki stan czasem bywa bardzo zabawny u psow hihihi Quote
WATACHA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Kurczę ja właśnie niedawno zauważyłam, że u Leosia zebrał się kamień, ale tylko na kłach.Tak to ma bardzo ładne zęby. Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Fides79'] Sandra, Felutek poszedł sprawdzić czy dziewczyny aby właściwie przeciągają się tą piłką i czy żadna nie stosuje niewłaściwych metod ;)[/QUOTE] Hmmm sadząc po jego reakcji to zaakceptował sosób trzymania, metody i wsio w ogóle :lol: Jak tam , doszedł już do siebie? Przy okazji... ________________________________ Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol: BAZAREK DLA SZNUPKÓW: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL] Quote
Fides79 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [QUOTE]Hmmm sadząc po jego reakcji to zaakceptował sosób trzymania, metody i wsio w ogóle :lol:[/QUOTE] no tez mi sie tak zdaje :lol: [QUOTE]Jak tam , doszedł już do siebie?[/QUOTE] no w miarę, był na spacerze, niby szedł normalnie ale miał takie momenty ze szedł na przygiętych łapach tak jakby się czegoś bał, zjadł, i chyba jest juz ok bo wskoczył na tapczan bez problemów :p [QUOTE]Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol:[/QUOTE] pewnie, taki drobiazg to pikuś, idę zajrzeć co tam masz w ofercie ;) Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 to dorbze ze sie ogarnał:) Zapraszam zapraszam :) Quote
Fides79 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 w te upały zarówno temperatura jak i narkoza chyba jednak F nie służą najlepiej dziś miałam pobudkę o 6:30, było dreptanie, piszczenie i skakanie na klamkę, po wyjściu z domu sprint do trawnika i wielka qpa (wielka jak na Felka), następnie w parku robił jeszcze kangurka 4 razy oddawana zawartość była mocno wodnista, musiałam dziś wyjść załatwić ważną sprawę i po powrocie do domu czekał na mnie śmierdzący kleksik, i na spacerze znów leciała z F woda, dostał kilka tabletek węgla a jutro idziemy jeszcze na kontrolę po zabiegową :roll: Quote
Saththa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu zdrowiej Felicjanie!! Quote
Saththa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Stoperanem go;) Ale moze tak pół stoperanu;) Quote
Saththa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Tekla64']smecta tez daje bardzo dobre efekty[/QUOTE] Ale na zatrzymanie? To nie zauważyłam. Pomijając fakt ze jest okropna w smaku, smakuje jak błoto, to ani na mnie ani na Tazza w ogóle nie działa. Stoperan natomiast a i owszem. Dwie tabletki dla Tazza działają cuda. Zatrzymały prawie tygodniowe rewolucje;) Quote
Tekla64 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 w miejszej ilosci wody i strzykawaka miedzy fafke a zeby u Tokio dzialalo i chyba raz u Dony bylo w uzytku i tyz zdalo egzamin Quote
Fides79 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 niespodzianek żoładkowo - jelitowych mieliśmy ciąg dalszy, F dostał antybiotyk i zalecono dietkę kurczakowo-mannową te ekscesy zdaniem naszego weta z pewnością nie są wynikiem narkozy, a zjeść tez nic nie zeżarł bo na spacery chodzi w kagańcu, wiec albo coś wyniuchał albo znów mamy jakiś wirus :roll: dostał wczoraj węgiel, ale niestety niezbyt pomógł :shake: Quote
ulana Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Witam po przerwie. No i jak tam Felutek dzisiaj? Dietka mu smakuje? Pomijając fakt ze jest okropna w smaku, smakuje jak błoto, to ani na mnie ani na Tazza w ogóle nie działa. Na mnie też nie działa, ale za to bardzo mi smakuje to błotko. Sama się dziwię jakie to nieraz gusta dziwne są. :) Na psie nie próbowalam... Quote
Saththa Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ulana napisał(a): Na mnie też nie działa, ale za to bardzo mi smakuje to błotko. Sama się dziwię jakie to nieraz gusta dziwne są. :) Na psie nie próbowalam... Hehehehhe :razz: Quote
Recommended Posts