Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]tak oto miniaturowy pieseczek zajmuje pół łóżka :evil_lol:[/QUOTE]
nooo patrząc w ten sposób - olbrzym zajmie całe i jeszcze będzie wystawać poza hihihi

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']
tak oto miniaturowy pieseczek zajmuje pół łóżka :evil_lol:
[url]http://i1056.photobucket.com/albums/t380/kingaKG/c5293333.jpg?t=1344937563[/url]
...[/QUOTE]
Ciesz się, że drugie pół jest dla Ciebie:lol:

[quote name='Fides79']...no w końcu 35 cm i 8,5kg to nie tak mało ;)[/QUOTE]
Wzorcowy wzrost miniatury;-)

Posted

Ten drugi czarny piesek to też dog? Śliczne:) No i ten szaleniec łaciaty tez bomba. Ma motorek w dupce hehe
Feluś tak ładnie uwagę na siebie próbował zwrócić a pańcia nic:eviltong:

Posted

obaa wielkie czarne to dogi, Nero i Mona, a łaciate to sunia wzięta około 1-1,5 miesiąca temu ze schroniska w Wojtyszkach i wygląda trochę jak pomieszanie charta z borderem ;)

Posted

dogi też uwielbiam, choć nie wszystkie, jakoś merle i arlekiny mi nie pasują :roll:

Sandra, Felutek poszedł sprawdzić czy dziewczyny aby właściwie przeciągają się tą piłką i czy żadna nie stosuje niewłaściwych metod ;)

Posted

mam dziś w domu, od południa, małego kudłatego "pijanego zająca";)
a to wszystko na skutek narkozy podanej przed czyszczeniem kamienia, F po zabiegu dotarł do domu na własnych łapkach, jednak mocno sie słaniał, dobrze, że mamy bliziutko do lecznicy, od 13 jest juz w domu i wypoczywa, dochodzi do siebie, nawet naszczekał kilkanaście min temu na sąsiada który wychodził z mieszkania :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']

Sandra, Felutek poszedł sprawdzić czy dziewczyny aby właściwie przeciągają się tą piłką i czy żadna nie stosuje niewłaściwych metod ;)[/QUOTE]

Hmmm sadząc po jego reakcji to zaakceptował sosób trzymania, metody i wsio w ogóle :lol:

Jak tam , doszedł już do siebie?

Przy okazji...

Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol:

BAZAREK DLA SZNUPKÓW:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL]

Posted

[QUOTE]Hmmm sadząc po jego reakcji to zaakceptował sosób trzymania, metody i wsio w ogóle :lol:[/QUOTE]

no tez mi sie tak zdaje :lol:

[QUOTE]Jak tam , doszedł już do siebie?[/QUOTE]
no w miarę, był na spacerze, niby szedł normalnie ale miał takie momenty ze szedł na przygiętych łapach tak jakby się czegoś bał, zjadł, i chyba jest juz ok bo wskoczył na tapczan bez problemów :p

[QUOTE]Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol:[/QUOTE]
pewnie, taki drobiazg to pikuś, idę zajrzeć co tam masz w ofercie ;)

Posted

w te upały zarówno temperatura jak i narkoza chyba jednak F nie służą najlepiej
dziś miałam pobudkę o 6:30, było dreptanie, piszczenie i skakanie na klamkę, po wyjściu z domu sprint do trawnika i wielka qpa (wielka jak na Felka), następnie w parku robił jeszcze kangurka 4 razy oddawana zawartość była mocno wodnista, musiałam dziś wyjść załatwić ważną sprawę i po powrocie do domu czekał na mnie śmierdzący kleksik, i na spacerze znów leciała z F woda, dostał kilka tabletek węgla a jutro idziemy jeszcze na kontrolę po zabiegową :roll:

Posted

[quote name='Tekla64']smecta tez daje bardzo dobre efekty[/QUOTE]

Ale na zatrzymanie? To nie zauważyłam. Pomijając fakt ze jest okropna w smaku, smakuje jak błoto, to ani na mnie ani na Tazza w ogóle nie działa.

Stoperan natomiast a i owszem. Dwie tabletki dla Tazza działają cuda. Zatrzymały prawie tygodniowe rewolucje;)

Posted

niespodzianek żoładkowo - jelitowych mieliśmy ciąg dalszy, F dostał antybiotyk i zalecono dietkę kurczakowo-mannową
te ekscesy zdaniem naszego weta z pewnością nie są wynikiem narkozy, a zjeść tez nic nie zeżarł bo na spacery chodzi w kagańcu, wiec albo coś wyniuchał albo znów mamy jakiś wirus :roll:
dostał wczoraj węgiel, ale niestety niezbyt pomógł :shake:

Posted

Witam po przerwie.
No i jak tam Felutek dzisiaj? Dietka mu smakuje?

Pomijając fakt ze jest okropna w smaku, smakuje jak błoto, to ani na mnie ani na Tazza w ogóle nie działa.

Na mnie też nie działa, ale za to bardzo mi smakuje to błotko. Sama się dziwię jakie to nieraz gusta dziwne są. :)
Na psie nie próbowalam...

Posted

ulana napisał(a):

Na mnie też nie działa, ale za to bardzo mi smakuje to błotko. Sama się dziwię jakie to nieraz gusta dziwne są. :)
Na psie nie próbowalam...

Hehehehhe :razz: