Saththa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 i tam kawałeczek odpadł :) Na bank trzeba sie do sprzedawcy udac :lol: Quote
Fides79 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Saththa napisał(a):i tam kawałeczek odpadł :) Na bank trzeba sie do sprzedawcy udac :lol: hihi sprzedawca - Weszka - już wie, stwierdziła, że i tak napis długo wytrzymał hihihihi Quote
Saththa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Fides79 napisał(a):hihi sprzedawca - Weszka - już wie, stwierdziła, że i tak napis długo wytrzymał hihihihi hyhy :) wiem, że Weszka pamietam :) Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale go poniosło :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=dscn1276c.jpg&res=landing Quote
weszka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Może Felutek uczył się czytać ;) ? Dostanie medal jak rozwali resztę. Moja piłka też bez napisu ale reszta nienaruszona od 2 lat. Quote
#Etna# Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Może i psuja, ale jaki on jest zmartwiony tym, że literka wypadła:lol: http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=dscn1276c.jpg&res=landing no tu to dosłownie:"Ojejku ale jak to się stało?" hehe Ważne, że reszta piłki się trzyma;) Quote
Tekla64 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 zabawki sa po to coby sie nimi bawic a co za tym idzie unicestwic bo dyc trza w koncu czyms nowym sie pobawic no nie? Quote
malawaszka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 fajne te piłeczki macie! a taki kaganiec chyba sprawię Dżordżowi bo już mam powoli dość jego goownojadztwa... Quote
zerduszko Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 malawaszka napisał(a):fajne te piłeczki macie! a taki kaganiec chyba sprawię Dżordżowi bo już mam powoli dość jego goownojadztwa... No to życzę powodzenia przy myciu... jak będzie próbował gówno przez dziurki przecisnąć :P Quote
Fides79 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 zerduszko napisał(a):No to życzę powodzenia przy myciu... jak będzie próbował gówno przez dziurki przecisnąć :P z myciem nie jest źle, pod warunkiem że nic nie zaschnie, wystarczy wypłukać pod mocnym strumieniem wody i ewentualnie urzyć jakiejś szczotki plus takich kagańców jest taki, że dość łatwo się czyszczą, nie rdzewieją i są lekkie Quote
zerduszko Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 To ja już wolę niech pies je goowna, niż mam szorować z nich kaganiec. I tak zawsze coś tam wyliże z kratek :P Quote
eria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 hihih g**wniane tematy widzę rządzą , oj ja to czyszczenia różnych kagańców różnymi metodami przerabiałam Foksik ostatnio chodzi bez , co jakiś czas coś tam zeżre, ale nie tak nałogowo jak bywało to kiedyś Quote
malawaszka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 zerduszko napisał(a):No to życzę powodzenia przy myciu... jak będzie próbował gówno przez dziurki przecisnąć :P woreczki będę zakładać, potem tylko zwinąć woreczek i czyściutko :grins: dla Dżordża nie liczy się spacer - dla niego liczy się szukanie kup :angryy: Quote
Fides79 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 no ja wczoraj w przypływie chwili dobroci na wieczornym spacerze zdjęłam F kaganiec, bo psie towarzystwo biegało za piłkami, to skubany tak biegał, tak kombinował, że "upolował" sobie kajzerkę z szynką i ogórkiem :angryy::shake: Quote
Margi Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A to cwaniaczek :lol:.Pańcia w domu jeść nie daje to musiał sobie coś zorganizować :razz: Quote
Fides79 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 taaa, na szczęście świeża ta bułka była, pewnie jakiś dzieciak wracając z przyległej do parku szkoły wyrzucił :shake: Quote
dagg Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Biedny głodny Felek sam musi kolację sobie zorganizować :diabloti: Quote
WATACHA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Fides79 napisał(a):no ja wczoraj w przypływie chwili dobroci na wieczornym spacerze zdjęłam F kaganiec, bo psie towarzystwo biegało za piłkami, to skubany tak biegał, tak kombinował, że "upolował" sobie kajzerkę z szynką i ogórkiem :angryy::shake: No trudno, żeby się miało zmarnować ;). Quote
Saththa Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 dobrze ze nie stary skwasniały makaron :mdleje: Quote
Fides79 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 no tak biedny pieseczek, na filmach szczególnie widać jaki chudzieńki i jak sie ledwie słania na łapkach :evil_lol: wczoraj za to pieski zafundowały nam "gówniany spacer" :angryy: efekt: Felek: umorusany trochę kaganiec, wystarczyło wytrzeć w trawę, uffff Phips: qpa zjedzona :shake: Haron: upaprane futro na skutek tarzanka, fuuuuj :niedowia: Quote
WATACHA Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Fides79 napisał(a):no tak biedny pieseczek, na filmach szczególnie widać jaki chudzieńki i jak sie ledwie słania na łapkach :evil_lol: wczoraj za to pieski zafundowały nam "gówniany spacer" :angryy: efekt: Felek: umorusany trochę kaganiec, wystarczyło wytrzeć w trawę, uffff Phips: qpa zjedzona :shake: Haron: upaprane futro na skutek tarzanka, fuuuuj :niedowia: Zgrane chłopaki Quote
Fides79 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Saththa napisał(a):Uuuuu Haron :mad: współczuję właścicielom :) no trafił od razu pod pompę z wodą, którą mamy w parku na szczęście :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ło matko, lałabym tych goownojadów i patrzyła czy równo puchnie. Quote
Saththa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Fides79 napisał(a):no trafił od razu pod pompę z wodą, którą mamy w parku na szczęście :evil_lol: Uuuu to zazdroszczę :0 W iesz, pamiętasz jak sie u mnie konczy las z atrakcjami :mad: Quote
Recommended Posts