Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha ha ha lubie te Twoje komentarze do zdjęć:lol:
Pasują jak ulał do całej sytuacji.
Ale ale chyba Feluś się obraził i nie chce dać sobie pstryknąć zdjęcia:roll:
A może on czuje, że ten namordnik nie jest zbyt twarzowy:eviltong:

Ciesz się, że tylko kaganiec był utytłany a nie jego śliczna bródka:diabloti:
Zawsze to łatwiej umyć...

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='#Etna#']Ha ha ha lubie te Twoje komentarze do zdjęć:lol:
Pasują jak ulał do całej sytuacji.
Ale ale chyba Feluś się obraził i nie chce dać sobie pstryknąć zdjęcia:roll:
A może on czuje, że ten namordnik nie jest zbyt twarzowy:eviltong:

Ciesz się, że tylko kaganiec był utytłany a nie jego śliczna bródka:diabloti:
Zawsze to łatwiej umyć...[/QUOTE]

echh cieszę się ,ze miał ten namordnik, zresztą ten widoczny na zdjęciach choć ciut przyduży okazał się w sytuacji delektowania się qpą idealny a i tak jest zdecydowanie bardziej twarzowy niż ten "luziowy" :evil_lol:

Posted

wczorajszy poranny spacer

[video=youtube;UQ_ECP4XxaE]http://www.youtube.com/watch?v=UQ_ECP4XxaE[/video]

kurcze YT cos pokombinował i jakoś mam wrażenie, ze mi filmy poginęły na moim koncie :roll::roll:
Edit: jednak są, echh nie ma jak to byc spostrzegawczym ;)

Posted

[quote name='eria']no proszę jak Feluś potrafi cicho i grzecznie czekać na rzut piłeczką :)[/QUOTE]

hihihi jak chce to potrafi, ale musi byc sam, bo w towarzystwie to sie nic a nic nie słucha, cholera jedna :evil_lol::roll:

Posted

no to skakanie nieraz jest uciążliwe, nie tyle dla mnie co dla innych osób jakie przychodzą do parku, i jak tak stoimy większą grupą, psy się bawią, a F usłyszy najdrobniejszy szelest woreczka z przysmakami, albo zobaczy u kogoś w reku patyk albo piłkę to nie ma zmiłuj skacze jak głupi i nic a nic nie słucha :roll::roll:

wczoraj mieliśmy szary, pochmurny i wietrzny dzień, padało od czasu do czasu
na wieczornym spacerze F w towarzystwie Melisy i Feebsa, biegał, skakał i cudował, a później pieski postanowiły się wytaplać w kałużach i błotku :diabloti: Melisa zmieniła ubarwienie z jasno biszkoptowego na szare, Feebs miał bez mała czarne podwozie a z Felka kapało :evil_lol::angryy::roll:
tak więc po powrocie do domu odbyła się częściowa kąpiel psa oraz przycinanie kłaków na łapach :diabloti:

natomiast dziś od rana powitał nas ulewny deszcz i F sie zbuntował :watpliwy:
najpierw nie chciał wyjść z mieszkania, następnie strasznie ciężko schodziło mu się ze schodów, a po wyjściu z klatki odwrócił się do mnie tyłkiem stając przodem do drzwi i ani myślał gdziekolwiek iść :stop: musiałam go wyciągać na siłę, w końcu z wielkim trudem i niechęcią przemaszerował kilkanaście metrów po czym ukrył się w podcieniach, wciskając się w kącik przy skrzynce telekomunikacyjnej i znów nie chciał iść, no ale w końcu z wielkim trudem pomaszerował na pobliski skwerek, pęcherz opróżnił na 3 razy, zrobił szybko co jeszcze miał zrobić i ożywionym kroczkiem udał się do domu :niedowia:

kurcze coś mi dziś internet szaleje :angryy:

Posted

Rzeczywiście pańcia poszalała na zakupach psich ;) Ciekawe jak długo ci ta adresówka wytrzyma, choć może F lżejszy i mniejszy. U mnie połamały się po paru dniach i zrezygnowałam z pleksi, tylko metalowe.

Posted

No pieknie czeka na piłkę:lol:
Ładnie skupiony patrzy na Panią... Jak dla mnie super.
A nie tylko Feluś nie lubi wychodzić w deszczową pogodę...
Etna też nie uwielbia deszczu. Kiedyś obudziła mnie w środku nocy,
zwlekłam się z łóżka, ubrałam no i wychodzimy a tu deszcz:-o
A Etna co? Myk i do domu:angryy: Nawet nie chciała się wysikać hehe

Posted

ponieważ padła mi bateria w aparacie, wiec wczorajszy wygląd F uwieczniłam filmikiem :lol:

tak się prezentował po spacerze:

[video=youtube;Vxiru3jy_tI]http://www.youtube.com/watch?v=Vxiru3jy_tI[/video]

a tak podczas częściowego "prania":

[video=youtube;SdF4DDdZs1E]http://www.youtube.com/watch?v=SdF4DDdZs1E[/video]

Posted

mowta co chceca ale nikt mi nie powie ze Felcjan jest cholerykiem , narwancem i niezdyscyplinowanym psem!!!!

jak ktos bedzie chcial cos takiego o nim powiedzic niech se spokojnie obejrzy ten filmik z kapieli!!!!!

WIELKIE BRAWA KINGUS za prace jaka w niego wlozylas

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! Dużo prezentów na urodziny i Mikołaja jednocześnie hihihi:evil_lol: :loveu:Dużo pociechy z Felutka, dużo dużo zdrówka i najważniejsze - spełnienia marzeń !!!!

Posted

a ja juz składałam :) :) :) ale nie zaszkodzi jeszcze raz ;) STO LAT Kinguś!!!!!! :lol:

Historyjka o Felku - sabotażycie świetna :lol:

Filmik piłeczkowy obejrzany - alez ten Felicjan skoczny!!! a na filmiku z kąpieli miałam juz pytać, czemu Ty go kąpiesz w kaganku, ale widze, że od razu niemal został zdjęcty ;)

[quote name='Fides79']przemaszerował kilkanaście metrów po czym ukrył się w podcieniach ... [/QUOTE]

co to są "podcienie" ??

Posted

jambi

Fides79
przemaszerował kilkanaście metrów po czym ukrył się w podcieniach ...

co to są "podcienie" ??

Podcienie a właściwie podcień lub podsienie to: " pomieszczenia w dolnej części budynków, otwarte na zewnątrz, ograniczone słupkami lub filarami wzdłuż lica muru, nieprzekraczające dwóch kondygnacji. Podcienia stosuje się ze względu na przestrzenne ukształtowanie budowli oraz ze względów użytkowych. Usytuowane wzdłuż jednej, głównej elewacji lub obiegające budynek, czasem zajmujące tylko naroże (w chatach). Przykryte sklepieniem, najczęściej krzyżowym. W kamienicach miejskich stosowane dla usprawnienia ruchu (poszerzenie chodnika), lokowano w nich wejścia do kramów kupieckich. Przypomina krużganek, lecz w odróżnieniu od niego jest równy z licem ściany (krużganek jest formą dostawioną do lica)."
prezentuje się tak:
http://3.bp.blogspot.com/_-EQJIFBoWBo/TGmVoS3mHnI/AAAAAAAAABw/vYBRL_cNGS0/s1600/gc.JPG