Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhh skąd ja znam problem ogrzewania. Mam jeden piec węglowy na całe mieszkanie, żeby było w całym ciepło to by się musiało palić dniami i nocami,a ja w ogóle nie mam na to czasu. W ciężkie mrozy też dogrzewam dmuchawą elektryczną, ale generalnie to żeby mnie rachunek za prąd nie zabił,to dogrzewam się kilkoma warstwami polaru i herbatą....

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czas deczko zadbac o ta galerie :p

wiec pomęczę Was jeszcze filmami z pobytu u Magdy :lol:

[video=youtube;hweYOTteKBo]http://www.youtube.com/watch?v=hweYOTteKBo[/video]

[video=youtube;L-9vK6_60AA]http://www.youtube.com/watch?v=L-9vK6_60AA[/video]

[video=youtube;oiROcyZVo7s]http://www.youtube.com/watch?v=oiROcyZVo7s[/video]

to juz wszystkie filmy z Ownic, później dorzuce coś bardziej aktualnego ;)

Posted

wiesz co dopiero teraz widac jaki Niko to nieuzyty gosc hihihi stal jak skala a potem zwial z zabwaka na dwor hihihi maupiszon jeden

ale fajowow znowu rozbawionego Felutka se poogladac

Posted

Felek wczoraj na spacerze wieczornym najpierw miał zdziwko bo pod drodze mijaliśmy sporą ilosc ludzi (mamy w Łodzi Festiwal Światła), potem w parku spotkaliśmy znajome mopsy i nie wiedział jak sie zachować, trzymał sie z 1,5 metra od nich, później poleciał i nażarł sie jakis śmierdzących kosci, za co dzis w nagrodę kupiłam mu kaganiec:cool3:, a w drodze powrotnej mieliśmy tłum ludzi i F miał lekki napad paniki:roll:
a dzis byliśmy na szczepieniu i oczywiście musiał drzeć japę w poczekalni :evil_lol: najpierw na yorka a potem na półrocznego setera angielskiego.
przy okazji wizyty u weta F wlazł na wage i okazało sie że schudł i waży nie 8,5 kg tylko 8,05kg :lol:

Posted

Felutek tu chciał sie pobawić a Nikodem to cwaniak:cool3:
Jak tylko skapował, że zabawka jego to od razu w nogi:eviltong:
Super filmiki ale czekam na nowe foty:)

Posted

Felutek najgłośniejszy i niestrudzony.A jaki skoczny.

Tekla te wszystkie Twoje psiaki strasznie "rozmerdane".Gustaw młodziutko wygląda, a Nikuś nie powinien tak męczyć Dony ;)

Posted

Wszystkie filmiki fajne. Ale najfajniejsza jest zabawa Nikodema z Doną:roflt:
No i teraz mogę stanowczo stwierdzić, że Nikodem jest miniaturą, a nie średniakiem;-) Taką dużą miniaturą, ale jednak mini to mini, a nie średni niedorosły:lol:

A Felosław taki zawzięty jak mój Gordon:lol:

Posted

ciesze się, że zdjęcia na co dzień dosc ponurej (szczególnie jesienią i zimą) Łodzi Wam sie podobały :lol:

ponieważ mam dzis dzien wolny od pracy i ze wzgledu na małe dolegliwosci zdrowotne nigdzie sie nie ruszam (z wyjatkiem spacerów z F) to wrzuce troche zdjec, niestety wszystkie robione komórką :roll:

oto jak piesek potrafi zbudować "bazę" (w ciagu mojej 2 min wizyty w łazience):evil_lol:

nieszczesnik hihihihi rozpoczelismy sezon kubraczkowy, ale tylko ze wzgledu na dosc intensywne opady deszczu kilka dni temu

i spacerowe - parkowe bieganko za i z piłką, czyli to co Felki lubią najbardziej :evil_lol: