Saththa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Fides79']no to musisz sie gdzies ruszyć kolejnym razem hihihi a o Łagów zahaczyliśmy w drodze powrotnej, ale na wierzy też nie byłam bo "wstep tylko dla gości hotelowych" :angryy: Jak to? :o żadnej?:crazyeye: jak to? a moze widzialaś, tylko nie wiesz że to czapla hihihi:cool3: Ni możliwe ja same łabędzie i jastrzebia widziałam;) Czy tam sokoła :lol: Hmmm Quote
Tekla64 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Kinga mowi o wiezy zamkowe w Lagowie a ty o widokowe w parku wiec chyba sie nie dogadacie hihihi a ja slyszalam jak to wsie ptaki golebiami nazywalas wiec jaka roznic cos w koncu widziala? wazne ze latalo hihihi Quote
Saththa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Tekla64']Kinga mowi o wiezy zamkowe w Lagowie a ty o widokowe w parku wiec chyba sie nie dogadacie hihihi a ja slyszalam jak to wsie ptaki golebiami nazywalas wiec jaka roznic cos w koncu widziala? wazne ze latalo hihihi[/QUOTE] Aaaa nooo ale łab,ędzie rozróżniłam :lol: Quote
Fides79 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 ha ha ha ha no to błysnęłam z tą wieżą :lol::lol: Quote
Saththa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Fides79']ha ha ha ha no to błysnęłam z tą wieżą :lol::lol:[/QUOTE] Iiiii tam najwazniejsze, że Magda ogarneła sytuację :) Quote
eria Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ooo Łagów ! Byłam ! Niestety bardzo krótko ;) Quote
makot'a Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Oo, zupełnie jakbym Felka "u siebie" widziała :) http://img213.imageshack.us/img213/3943/dscn9959.jpg Ależ Wy sobie podróżujecie dużo po świecie z Felkiem! Za każdym razem jak zajrzę, to fotki z nowego wyjazdu :) Quote
Doginka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Czy coś przegapiłam, czy taka pustka tak po prostu z lenistwa? Gdzie są foty?:mad: Quote
jambi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Saththa napisał(a):Heh to widac tylko jak jade do magdy to nigdzie nosa nie wyściubiam ?:) Wszyscy gdzies podrózuja a ja anwet na tej piorunskiej wiezy nie byłam:( jakie wszyscy? jakie wszyscy?! ja tez nie wyściubiłam :grins: a zdjęcia prze-piekne! :) Quote
#Etna# Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Odwiedzam znajomych po sporej nieobecności, ale widzie, że i Kinga się opuściła:eviltong: Gdzie Felicjan jak tam żyje po wycieczkowaniu? Pewnie ciężko znieść powrót do szarej rzeczywistości po przebywaniu w takich pięknych miejscach:p Bardzo mi się podobają Twoje czarno białe fotki:p A tu Feluś wyszedł fenomenalnie http://img213.imageshack.us/img213/3943/dscn9959.jpg i ta broda:loveu: Quote
Fides79 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 żyjemy, mamy sie dobrze, Felek jest po pierwszym szczepieniu - na wścieklizne - byl dzielny;) zdjęc nie ma, bo nie mam weny to raz, dwa jak sie dzieje cos ciekawego to nie mam ze soba akurat telefonu, a jak mam tel to sie nic nie dzieje :roll: wieczorami za ciemno na zdjecia a i w parku mało przyjemnie bo pełno rozbrykanego podejrzanego towarzystwa :shake: mam jeszcze kilka filmów z pobytu u Magdy, ale komp mi tak swiruje ze wgranie ich na YT graniczy z cudem :niewiem: aaa z nowości to ubył nam nasz jeden parkowy kolega, ale spokojnie jest caly i zdrowy, tylko musial zmienic miejsce zamieszkania :-? Quote
Saththa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jambi napisał(a):jakie wszyscy? jakie wszyscy?! ja tez nie wyściubiłam :grins: a zdjęcia prze-piekne! :) Aaaaa pociagi kto pojechał oglądać?:) Quote
Saththa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Abstrakcja urodzajna na sznupki: http://www.dogomania.pl/threads/2153...pki-Malawaszki Quote
Fides79 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 no zaszalałaś z ta abstrakcja hiihihi ale abstarkcje to ja mam inna i to taką, że chyba oszaleje i osiwieje aaaa:nerwy::watpliwy::mdleje::flaming: Quote
Saththa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Fides79']no zaszalałaś z ta abstrakcja hiihihi ale abstarkcje to ja mam inna i to taką, że chyba oszaleje i osiwieje aaaa:nerwy::watpliwy::mdleje::flaming: Bo jak mam wymienic co mamy to mi sie abstrakcja w głowie robi;) Co się stało? Quote
Fides79 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 okazało sie że musze wrócić w mieszkaniu na system ogrzewania piecykami elektrycznymi :shake::shake::shake::angryy: Quote
Saththa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Fides79 napisał(a):okazało sie że musze wrócić w mieszkaniu na system ogrzewania piecykami elektrycznymi :shake::shake::shake::angryy: łoooj to nie fajnie ja się sama tak dogrzewam. Polecam olejniaki sa zdecydowanie wydajniejsze Quote
Fides79 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Saththa napisał(a):łoooj to nie fajnie ja się sama tak dogrzewam. Polecam olejniaki sa zdecydowanie wydajniejsze no wczoraj własnie jeden taki olejaczek dostałam, ale doamagam sie pieca akumulacyjnego, i musze zmienic w ZE taryfe na weekendowa Quote
Tekla64 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 hej hej nie zamarzliscie mam nadzieje ? cos sie opusciliscie jesienia , zadnych foteckow nie tylko Felicjana ale i wybiegowych psiakow z parku ani zadnych epizodow nic !!!! nie len sie dawaj zdjecia Felutka!!!! Quote
Fides79 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 hihi niestety jescze sie deczko polenie :evil_lol: zdjecia jakies by sie znalazły i filmiki tez ale jak mam je zgrywac na mojego komugrata i czekac pół dnia az sie wczytaja na serwer i drugie pół czekac az sie na dogo dodadzą to mi sie odechciewa:roll: Quote
Recommended Posts