Fides79 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='WATACHA']Co tam Feluś dziś nabroił ;)?[/QUOTE] ja to co, to co zwykle, szczeka, nie słucha się, zżera ptasie qpy :shake: szaleje z pieskami, powarkuje i tak w kółko;) Quote
Tekla64 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 znaczy normalka z Feluskiem wiesz juz??? Quote
Fides79 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 no wiem, wiem, ale sobie poradzę, tylko Ciebie ciut bardziej wykorzystam:cool3: Quote
Fides79 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='malawaszka']a jak ranka? lepiej? goi się?[/QUOTE] lepiej, co prawda sie nie zmniejsza, ale nie jest juz taka czerwona jak była, widac ze naskórek sie odbudowuje F nie rusza nic, nie liże wiec spoko wczoraj nie był zadowolony bo musiałam mu deczko umyć sierśc dookoła, bo już była posklejana od maści i miała poprzyklejane ziarenka piachu, ale wsio sie udało, tylko deczko próbował mnie podszczypywać jak go coś pociągneło, ale w sumie dzielnie zniósł te moje zabiegi i w nagrode dostał ciasteczko :p Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jednym słowem oboje dzielnie to znieśliście :lol: Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Fides79 napisał(a):ja to co, to co zwykle, szczeka, nie słucha się, zżera ptasie qpy :shake: szaleje z pieskami, powarkuje i tak w kółko;) O tym chyba jeszcze nie czytałam, mój znowuż liże siki ;) Quote
Fides79 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 no to ja nie wiem jak Ty czytasz :roll: F siki tez lizał, suczkowe, po kastracji mu przeszło hihihi a na qpy dostaliśmy witaminki od weta, ale pomogły na bardzo krótko, teraz wcina witaminki ze żwaczami a wczoraj doszła w końcu przesyłka i mamy tez przysmaki ze żwaczami, zobaczymy czy cos pomogą, jak nie to namordnik wróci do użytkowania :cool3: Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No ja też nie wiem jak czytam ;) On i psie też chyba liże i próbuje lizać Mentora po siusiaku :( Quote
Tekla64 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 jejku dalabys se spokoj z takimi detalami na sam weekend !!!!! moze chlopu deczko adrenaliny sie chcy i prowokuje Mantorka do gruntowniejszych akcji???? nie no o sexie mozna na rozne sposoby, ja wiem wsio poszlo do przodu to czemu nie mozna i tak Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tekla64 napisał(a):jejku dalabys se spokoj z takimi detalami na sam weekend !!!!! moze chlopu deczko adrenaliny sie chcy i prowokuje Mantorka do gruntowniejszych akcji???? nie no o sexie mozna na rozne sposoby, ja wiem wsio poszlo do przodu to czemu nie mozna i tak Człowiek to już nigdzie wyżalić się nie może, zaraz jakie zje.. dostaje...już nic nie piszę Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 WATACHA napisał(a):No ja też nie wiem jak czytam ;) On i psie też chyba liże i próbuje lizać Mentora po siusiaku :( Tekla64 napisał(a):jejku dalabys se spokoj z takimi detalami na sam weekend !!!!! moze chlopu deczko adrenaliny sie chcy i prowokuje Mantorka do gruntowniejszych akcji???? nie no o sexie mozna na rozne sposoby, ja wiem wsio poszlo do przodu to czemu nie mozna i tak Hahhaha :roflt: Watacha pilnuj Metorka coby go L nie sprowokował w końcu :lol: i juz mnie nie ma... hahaha Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Saththa napisał(a):Hahhaha :roflt: Watacha pilnuj Metorka coby go L nie sprowokował w końcu :lol: i juz mnie nie ma... hahaha A wiadomo co oni robią jak nas nie ma w domu, aż strach pomyśleć ;) Quote
Saththa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 WATACHA napisał(a):A wiadomo co oni robią jak nas nie ma w domu, aż strach pomyśleć ;) heheh pozolisz ze ja sie nie bede zastanawiać:lol: Quote
Fides79 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 a u nas same atrakcje hihi tzn, ja mam atrakcje w ramach weekendowego Jarmarku Wojewódzkiego wybarwiam się na koncert Comy :diabloti: i mam dla Was jeszcze gorące zdjęcia :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja mam na razie dosyć koncertów.Miałam wczoraj "łubu dubu" od 14.30 do 21 pod samym oknem. Quote
Fides79 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [video=youtube;C8VTwlw8yLQ]http://www.youtube.com/watch?v=C8VTwlw8yLQ[/video] Quote
Fides79 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Pańcia zlóbmy cioś fajnego :smile: hmmm fajnego? no może mam pomysł:cool3: a jaki?jaki??? wstawimy pranie:razz: zie co? do tego cegoś? a co bendzies plać? :niedowia: nio nie :look3: tylko mi nie móff ze mnie chces tam wsadowić :nonono2: ja nie chciem:sad: lepiej siem pobaffmy piłkom on cioci Weszy :lol: Quote
chi23 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Fajna historia z felkowego życia:loveu: a masz własną Galerie? Mam (to moja bardzo, bardzo, bardzo spóźniona odpowiedź:evil_lol:) Quote
WATACHA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Feluś nie chciał darmowej karuzeli ;)? Quote
Saththa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kinga Twoje historyjki sa genialne ;) Quote
Fides79 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 WATACHA Feluś nie chciał darmowej karuzeli ;-)? ano nie chciał, i będę się musiała męczyć ręcznie w piątek chyba :roll: Saththa Kinga Twoje historyjki sa genialne ;-) to super, ze się podobają :multi: Quote
Saththa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Fides79 napisał(a): to super, ze się podobają :multi: Jeszcze :evil_lol: Quote
Recommended Posts