Fides79 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 weszka napisał(a):Nie wiem czy to jest jakaś prawidłowość ale wszystkie czekoladowe labki jakie poznałam miały problem z agresją do psów. Znam takie 4 w różnym wieku i ten sam problem u każdego. Fajna nowa zabawka - sporo przy niej roboty ;) u nas w sumie labków jest calkiem sporo, róznej maści, i gorzej z reguły było z poznawaniem doroslych psów, z mlodymi F ladnie sie dogadywal, i w parku spotykamy 2 czekoladowe labki (pieska i sunie) i nie bylo do tej pory zadnych problemów, Migalo jest pierwszy taki agresywny, no ale moze trzeba mu deczko wiecej czasu na oswojenie sie z nowym domkiem Quote
jambi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 o rajuśku jaki fantastyczny kotecek!!! ... żyje jeszcze? :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 he he żyje, żyje, bo kontakty Felkowo - koteckowe sa dozowane :cool3: a dziś mieliśmy dzień szpitalny i popołudnie drugiej szansy :cool3: otóż, dzień szpitalny polegał na przeprowadzeniu kolejnej operacji plastycznej u szczuro-pokemona a właściwie już chyba tylko pokemona :niedowia::errrr: tak więc pokemon prezentuje sie teraz nad wyraz osobliwie :evillaug: ty Pokiemon złaś z tej safki, ale to juz! niooooo w końcu :diabloti: a teras za to siedzenie na safce wyglyzem ci doopsko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=dscn6344c.jpg&res=medium nooo tak jakby oko mu wyżarło... Quote
WATACHA Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 On już nie wyglada jak pokemon raczej jak Frankenstein Quote
Fides79 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 natomiast popołudnie (a własciwie to wieczór) upłynął nam na polepszaniu relacji z Migalo :) umówiłyśmy się już w parku, M deczko szczekał na F, był mocno najeżony, ale postanowilysmy spuścic pieski ze smyczy, chwile sie poganiali, poszczekali, po szczerzyli, sąsiadka raz skarcila slownie M i później bawili sie w miare ładnie, uuuuufffff później przyszedł Dagi, bidulek, który bardzo chcial sie bawic a nie mógł, bo ma kłopoty z łapką, następnie przeszłyśmy na inny trawnik i F z Migalo pobiegali chwile w towarzystwie innych labkow i goldena i cali mokrzy juz bez awantur wrócili do domu :lol: Felosław po spacerze prezentował sie tak: po płukanku: Pańcia cio lobisz? ejjj ziostaw ten komlutel, choć mi dac chlupki, ploooosem no to idę.... Quote
Fides79 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 WATACHA napisał(a):On już nie wyglada jak pokemon raczej jak Frankenstein ha ha ha dobre:lol:, ale F teraz bardziej reaguje na "daj pokemona" niż na "daj szczura" :lol::lol: Quote
WATACHA Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jaki słodziaczek.One to potrafią rozczulić. Quote
Doginka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ale fotorelacja z życia sznupa, kotecka i pokemona rewelacyjna:roflt: - szczególnie pokemon rewelka, nie wiedziałam, czy to horror, czy komedia:roflt: Quote
#Etna# Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Widzę, że F miał niezłe starcie z pokemonoszczurem:cool3: Chyba pokemon nieźle ucierpiał w tej bitwie... A ta prosząca minka Felicjanka boska:) Sznaucer to chyba wszystko tym swoim słodkim pyskiem wyżebrze hehe Quote
kaho Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Hmmmm, Felek jest wielce pomocny w zmianie tozsamosci - teraz to ni to pokemon ni szczur ni kret :evil_lol: - Kinga powinnas tej 'przytulance' nadac juz inne imie i wprowadzic w zycie program ochrony swiadkow :cool3:;). Quote
eria Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 o kurczę, pokemon faktycznie już zmasakrowany nieźle hihi, ale co ten Felek tak się uparł na jego głowę, mógłby go tez trochę pociamkać od dupki strony dla odmiany :D Quote
Fides79 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='eria']o kurczę, pokemon faktycznie już zmasakrowany nieźle hihi, ale co ten Felek tak się uparł na jego głowę, mógłby go tez trochę pociamkać od dupki strony dla odmiany :D no przecież pociamkał, ogonek juz zjedzony dawno :evil_lol: a ja mysleze najbardziej F interesują szwy po operacjach, bo to takie zgrubienia fajne, w sam raz do pyszczydła i dla tego tak je gryzie:diabloti: #Etna# Widzę, że F miał niezłe starcie z pokemonoszczurem:cool3: Chyba pokemon nieźle ucierpiał w tej bitwie... eee nie, nie było starcia, to tylko efekt "miłości" :p a pokemon już jest tak dręczony od jakiegoś czasu, wszystko w normie hi hi Quote
Guest papillonek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Faaajna historia z życia pokemona :) Quote
chi23 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 a dziś mieliśmy dzień szpitalny i popołudnie drugiej szansy :cool3: :roflt::roflt::roflt: Chyba będę ci podsyłała zabawki Kapsla:evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 chi23 napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Chyba będę ci podsyłała zabawki Kapsla:evil_lol: jak pluszowe to spoko :cool3: Quote
jambi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ty Kinga, z tym szyciem tak Ci dobrze idzie, tyle zaparcia i artyzmu, ale jak Ci proponowałam uplecenie sznurka dla F. metodą warkoczykową to mówiłaś że sie nie da :evil_lol: Quote
Fides79 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 jambi napisał(a):Ty Kinga, z tym szyciem tak Ci dobrze idzie, tyle zaparcia i artyzmu, ale jak Ci proponowałam uplecenie sznurka dla F. metodą warkoczykową to mówiłaś że sie nie da :evil_lol: mówiłam, że sie nie da? czy że się nie opłaca? Quote
Doginka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jambi napisał(a):Ty Kinga, z tym szyciem tak Ci dobrze idzie, tyle zaparcia i artyzmu, ale jak Ci proponowałam uplecenie sznurka dla F. metodą warkoczykową to mówiłaś że sie nie da :evil_lol: Pewnie weny nie miała:lol: Quote
Fides79 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 no moze i nie miałam bo plecenie 10 m warkocza średnio mi sie uśmiechało, a wyszło taniej kupienie gotowej smyczy :p Quote
malawaszka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 patrzcie jakiego mamy Felkowego klona http://www.dogomania.pl/threads/212227-Znaleziono-m%C5%82odego-mixa-sznaucerka-ul.dewajtis-Warszawa Quote
Fides79 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='malawaszka']patrzcie jakiego mamy Felkowego klona http://www.dogomania.pl/threads/212227-Znaleziono-m%C5%82odego-mixa-sznaucerka-ul.dewajtis-Warszawa eee Felek jest klonem Balbiny i to tez klon Balbiny, nie pierwszy niestety i pewnie nie ostatni, widziałam go na sznaucerach, fajny wypłoszek z niego :loveu: Quote
jambi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='Fides79']mówiłam, że sie nie da? czy że się nie opłaca? no może że sie nie opłaca.... ;) aler za to jaka zabawa :lol: i ręce zajęte, i smycza własnej roboty :lol: [quote name='malawaszka']patrzcie jakiego mamy Felkowego klona http://www.dogomania.pl/threads/212227-Znaleziono-m%C5%82odego-mixa-sznaucerka-ul.dewajtis-Warszawa [quote name='Fides79']eee Felek jest klonem Balbiny i to tez klon Balbiny, patrz, a mi to nie wkleiła kurde :obrazic: Quote
WATACHA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cioteczki podnosimy, kupujemy, zapraszamy 50% na sznupy :) http://www.dogomania.pl/threads/212448-Ksi%C4%85%C5%BCki-wojna-okupacja-powstanie-i-inne.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8 Quote
Recommended Posts