Fides79 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 uuu nikt się nie chce wysilić na odgadniecie zagadki :shake::niewiem: mialam dziś w nocy bardzo dziwny sen, otóż przyśniło mi się, że kąpalam F, i był cały w ogromnej ilości piany, pucowałam, szorowałam, masowałam, a jak spłukałam to ukazał mi sie nowy pies w kolorze p&s :crazyeye::confused: nie wiem co to mialo do tego, że wczoraj wieczorem, na prawdę wykąpałam F, ale bez zmiany koloru :errrr: no i mam złą wiadomość, zdjęć nie będzie w postaci linku do galerii :shake: powód: Picasa po kliknięciu opcji "przekaż online" rozłącza neta :angryy: i dodawanie staje sie niemożliwe:mdleje: w innych przypadkach wszystko działa bez zarzutu niesety nie jestem w stanie dodac Wam tu 2900 zdjęć, wiec musicie sie zadowolić tym co było i liczyć, że moze jeszcze cosik wrzucę :evil_lol: a tak Felutek przez pierwszych kilka spędzał czas w domu, po naszym powrocie: Quote
Saththa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 oj szkoda z ta picassa :( Ale moze sukcesywnie będziesz nam mogła wrzucić po pare ;) A F. rzeczywiście przygnębiony taki na zdjęciach... Miziamy mocno F ;) Quote
weszka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Nie wiem co to na fotce-zagadce... Powroty z urlopu są przykre. Nawet psy mają deprechę. Quote
Doginka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czy na fotce zagadce są żurawie portowe?:hmmmm: Quote
Fides79 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Doginko, niestety nie:shake: zagadka nie ma nic wspólnego z morzem i nadmorskimi klimatami:cool3: podpowiadam po raz kolejny proszę się skupić na fakcie podróży pociągiem z Gdańska do Łodzi ;) Quote
WATACHA Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Felosław padnięty jak i moje dziady, jakby ich nie było.A co do zagadki to nie mam pojęcia mimo podpowiedzi. Quote
WATACHA Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ha,ha,ha jaki śmieszny Feluś.Plecki go swędziały?;) Quote
Fides79 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 WATACHA napisał(a):Ha,ha,ha jaki śmieszny Feluś.Plecki go swędziały?;) nie wiem, moze też, choć wyglądalo to tak jakby mu cosik tam pachniało niezwykle przyjemnie i postanowił się "wyperfumować" :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Fides79'] podpowiadam po raz kolejny proszę się skupić na fakcie podróży pociągiem z Gdańska do Łodzi ;) Nic mi to nie mówi :lol: Quote
Tekla64 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 piekny jak zwykle Felicjan!!!! a z kolami do gory jest wspanialy zdjecia cudne oj wprawiasz sie wprawiasz hihihi Quote
Guest papillonek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img192.imageshack.us/img192/560/dscn5401j.jpg Aaale super :D Quote
chi23 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fajne kolory łapie ten aparat;) Chmury wyszły cudne! A poza tym wiem co chciał przedstawić autor w zagadce - chmurki, innego wyjścia nie widzę jeśli mamy nie zwracać uwagi na światełko.. A może czerń symbolizującą głęboką depresję Felicjana po urlopie..? Quote
eria Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img231.imageshack.us/img231/1701/dscn5660z.jpg wow ale super ta fotka !!!! Quote
jambi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kinga - piękne zdjęcia! :klacz: i zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz nam tu wstawic tych 2900 zdjęć :diabloti: a co do zagadki - :niewiem: Quote
malawaszka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 kurde przeczytałam wsio bo mnie zaintrygowała zagadka i też nie wiem :lol: miałam nadzieję, że już jest odpowiedź :lol: Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ja tam widze okno w ktorym odbija sie nocna lampka do czytania a za oknem perspektywa jakiegos miasta o zmroku { nie wiem jakiego} wjezdzajac do niego po torach hihihi Quote
Fides79 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 ja rozumiem, ze są upały, ale żeby wszystkich ogarneły bezmyślność i brak chęci do jakiegokolwiek wysiłku umysłowego to juz przesada :niedowia: a pomęczcie się jeszcze troszkę :cool3: podpowiedzi były, ale widzę że trzeba tu taką podpowiedź jak dla blondynki z kawalu, wiec może ktoś przeanalizuje przez jakie miasta wiedzie trasa pociągu i wtedy dostąpi olśnienia :evil_lol: achhh ta moja złośliwość :diabloti: Quote
ahedok Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Fides79 napisał(a):ja rozumiem, ze są upały, ale żeby wszystkich ogarneły bezmyślność i brak chęci do jakiegokolwiek wysiłku umysłowego to juz przesada :niedowia: a pomęczcie się jeszcze troszkę :cool3: podpowiedzi były, ale widzę że trzeba tu taką podpowiedź jak dla blondynki z kawalu, wiec może ktoś przeanalizuje przez jakie miasta wiedzie trasa pociągu i wtedy dostąpi olśnienia :evil_lol: achhh ta moja złośliwość :diabloti: ja w ogóle nie z tej części kraju jestem :D bez szans... Quote
Fides79 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 częśc kraju nie ma tu nic do rzeczy, to kolejne "leniwe" tłumaczenie :diabloti: są takie miejsca charakterystyczne dla niektórych miast, że bez względu gdzie się mieszka to się wie, co to takiego, i w zagadce mysle ze jedno własnie z takich miejsc jest :cool3: tylko trzeba się ciut wysilic i może poprosić o pomoc wujka google :p Quote
Doginka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dla kogoś, kto się interesuje Trójmiastem może ta zagadka jest fajna, ale mnie to już nie bawi, a nawet drażni;-) Wolę Warszawę;-) Quote
Recommended Posts