Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uuu nikt się nie chce wysilić na odgadniecie zagadki :shake::niewiem:

mialam dziś w nocy bardzo dziwny sen, otóż przyśniło mi się, że kąpalam F, i był cały w ogromnej ilości piany, pucowałam, szorowałam, masowałam, a jak spłukałam to ukazał mi sie nowy pies w kolorze p&s :crazyeye::confused:

nie wiem co to mialo do tego, że wczoraj wieczorem, na prawdę wykąpałam F, ale bez zmiany koloru :errrr:

no i mam złą wiadomość, zdjęć nie będzie w postaci linku do galerii :shake:
powód: Picasa po kliknięciu opcji "przekaż online" rozłącza neta :angryy: i dodawanie staje sie niemożliwe:mdleje:
w innych przypadkach wszystko działa bez zarzutu
niesety nie jestem w stanie dodac Wam tu 2900 zdjęć, wiec musicie sie zadowolić tym co było i liczyć, że moze jeszcze cosik wrzucę :evil_lol:

a tak Felutek przez pierwszych kilka spędzał czas w domu, po naszym powrocie:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginko, niestety nie:shake:
zagadka nie ma nic wspólnego z morzem i nadmorskimi klimatami:cool3:
podpowiadam po raz kolejny proszę się skupić na fakcie podróży pociągiem z Gdańska do Łodzi ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
Ha,ha,ha jaki śmieszny Feluś.Plecki go swędziały?;)

nie wiem, moze też, choć wyglądalo to tak jakby mu cosik tam pachniało niezwykle przyjemnie i postanowił się "wyperfumować" :evil_lol:

Posted

Fajne kolory łapie ten aparat;) Chmury wyszły cudne! A poza tym wiem co chciał przedstawić autor w zagadce - chmurki, innego wyjścia nie widzę jeśli mamy nie zwracać uwagi na światełko.. A może czerń symbolizującą głęboką depresję Felicjana po urlopie..?

Posted

Kinga - piękne zdjęcia! :klacz:

i zupełnie nie rozumiem dlaczego nie chcesz nam tu wstawic tych 2900 zdjęć :diabloti:

a co do zagadki - :niewiem:

Posted

ja tam widze okno w ktorym odbija sie nocna lampka do czytania a za oknem perspektywa jakiegos miasta o zmroku { nie wiem jakiego} wjezdzajac do niego po torach

hihihi

Posted

ja rozumiem, ze są upały, ale żeby wszystkich ogarneły bezmyślność i brak chęci do jakiegokolwiek wysiłku umysłowego to juz przesada :niedowia:

a pomęczcie się jeszcze troszkę :cool3:

podpowiedzi były, ale widzę że trzeba tu taką podpowiedź jak dla blondynki z kawalu, wiec może ktoś przeanalizuje przez jakie miasta wiedzie trasa pociągu i wtedy dostąpi olśnienia :evil_lol:

achhh ta moja złośliwość :diabloti:

Posted

Fides79 napisał(a):
ja rozumiem, ze są upały, ale żeby wszystkich ogarneły bezmyślność i brak chęci do jakiegokolwiek wysiłku umysłowego to juz przesada :niedowia:

a pomęczcie się jeszcze troszkę :cool3:

podpowiedzi były, ale widzę że trzeba tu taką podpowiedź jak dla blondynki z kawalu, wiec może ktoś przeanalizuje przez jakie miasta wiedzie trasa pociągu i wtedy dostąpi olśnienia :evil_lol:

achhh ta moja złośliwość :diabloti:

ja w ogóle nie z tej części kraju jestem :D
bez szans...

Posted

częśc kraju nie ma tu nic do rzeczy, to kolejne "leniwe" tłumaczenie :diabloti:
są takie miejsca charakterystyczne dla niektórych miast, że bez względu gdzie się mieszka to się wie, co to takiego, i w zagadce mysle ze jedno własnie z takich miejsc jest :cool3: tylko trzeba się ciut wysilic i może poprosić o pomoc wujka google :p