Fides79 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 anka11 i jesteśmy! :smile: witamy :lol: no nieźle rozpracował tą zabawkę. Teraz już chyba nie jest taka interesująca bez tych sznureczków? :lol: eee teraz jest lepsza :evil_lol: ale macie grubą smycz fiu fiu ;) taa, już ktoś o tym wspominał, ale taka nam pasuje zakupiona niedawno linka treningowa jest jeszcze ciut szersza :roll: a i dobrze temu pokemono-szczurowi, że został bez ogonka, bo wygladał jakoś niemiło z 'pyszczka' hiohi oj tam, takie były możliwości operacji plastycznej, F jakoś bardziej ogonek przeszkadzał hi hi hi Felek chyba jest trochę większy niż wzorcowe miniatury czy tylko mi się zdaje? :smile: ma 35 cm ;), ale się cosik zaaokrąglił :razz: Tekla64 Felicjan jednak mimo wszytsko delikatnie sie ochodzi z pokemonem Gustaw by go zamordowal od razu na amen hi hi ja bym powiedziała, że obchodzi się standardowo, poprzedniego też wykończył na raty, co prawda w innej jolejności odpadały kolejne części szczura, ale tempo podobne ;) Quote
Fides79 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 a i chciałam się pożalić, że od południa leje u nas deszcz, wieje bardzo zimny wiatr, a z deszczem co jakis czas pada też śnieg i sa ledwie 3 stopnie:angryy: brrrrr ja sie tak nie bawie :shake: Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas też, pada, zimno.Nie wiem czy to pocieszające, że nie tylko u Ciebie? Quote
anka11 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 taa, już ktoś o tym wspominał, ale taka nam pasuje zakupiona niedawno linka treningowa jest jeszcze ciut szersza a gdzie kupiliście? ja mam taką linkę zaokrągloną, ale nie jest wygodna i właśnie chciałabym kupić grubszą taśmę taką jaką mam smycz(chyba 2,5cm)... oj tam, takie były możliwości operacji plastycznej, F jakoś bardziej ogonek przeszkadzał hi hi hi zrobił mu dziure w dupce i zadowolony :lol: ma 35 cm , ale się cosik zaaokrąglił czyli normalny wzrost chyba... ja tam nie widzę, żeby był jakiś zaokrąglony ;) EDIT a co do pogody to u nas już słonko wyszło, ale śnieg dalej się utrzymuje na powierzchni :-( Quote
weszka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hahaha Felicjan widać do serca wziął sobie, że sznaucery były kiedyś szczurołapami ;) Quote
Saththa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Fides79']a i chciałam się pożalić, że od południa leje u nas deszcz, wieje bardzo zimny wiatr, a z deszczem co jakis czas pada też śnieg i sa ledwie 3 stopnie:angryy: brrrrr ja sie tak nie bawie :shake:[/QUOTE] ja w szczecinku zachmurzone i 5 stopni brrr Quote
Doginka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 U nas nie lepiej:shake: Tylko 2*C, ale za to włączyli nam CO, więc mam w domku ciepło:multi: Quote
Fides79 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 a gdzie kupiliście? ja mam taką linkę zaokrągloną, ale nie jest wygodna i właśnie chciałabym kupić grubszą taśmę taką jaką mam smycz(chyba 2,5cm)... no miałam chęc na linkę, ale sie rozmysliłam i mam taśmę 10 m kupiona w świecie karm, miała byc czerwona, ale dostalismy czarną, no cóż, ważne ze jest :roll: bo w sklepach zoo były same cieniutkie takie na 5 mm albo okrągłe własnie zrobił mu dziure w dupce i zadowolony :lol: nieee dziury w duupce nie ma :lol: czyli normalny wzrost chyba... ja tam nie widzę, żeby był jakiś zaokrąglony ;) no wzrostowo sie miesci w normie, wagowo juz nie hi hi i zaokrąglil się zdecywdowanie co widzę np po kubraku ha ha wczesniej rzep zapinany był na maksa i jeszcze troche luzu zostawała a teraz rzep tylko do połowy swojej długości sięga ;) Hahaha Felicjan widać do serca wziął sobie, że sznaucery były kiedyś szczurołapami ;-) ha ha najwyraźniej tak :lol: Quote
Saththa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 no wzrostowo sie miesci w normie, wagowo juz nie hi hi i zaokrąglil się zdecywdowanie co widzę np po kubraku ha ha wczesniej rzep zapinany był na maksa i jeszcze troche luzu zostawała a teraz rzep tylko do połowy swojej długości sięga ;-) On w klacie rosnie :) Quote
Fides79 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 taaa rośnie w szerz, pojedzie nad morze to sie odchudzi :evil_lol: a teraz taka króciutka prezentacja Felkowych szaleństw :diabloti: [video=youtube;VmDyG3DDYjo]http://www.youtube.com/watch?v=VmDyG3DDYjo[/video] Quote
Fides79 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 hmmm nie wiem czemu, u mnie sie odpala :roll: Quote
Fides79 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 dorzuce Wam jeszcze moje marne sobotnie nazwijmy to zdjęcia (10 lat minie zanim opanuje focenie na jakims minimalnym poziomie:roll: ) Quote
WATACHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja później obejrzę, bo raz mam zasięg a raz ni mam :( Quote
WATACHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Już mi "odpaliło".Śmieszny Feluś i jak fajnie szczeka.Czy Feluś po kąpieli biega i się o wszystko wyciera ;)? Quote
Fides79 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 po kąpieli najczęsciej podczas suszenia wyciera się o mnie :roll: a jak już wyjdzie z łazienki to ociera się o tapczan :evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mój Leo o wszystko co się da i warczy przy tym, lubi też ze złości podgryźć ręczniczek :) Quote
Doginka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='WATACHA']Mój Leo o wszystko co się da i warczy przy tym, lubi też ze złości podgryźć ręczniczek :)[/QUOTE] Oooo, jakbym o Gordonie czytała:roflt: Filmik trochę zamazany, ale głos Felka bezcenny:lol:Zupełnie jakbym Lotinka słyszała:lol: Quote
Fides79 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 zamazany, bo Felek latał jak perszing hi hi hi Quote
jambi Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 narzekasz a mi sie Twoje fotki podobają :) i psiowo-spacerowe, i widoczkowe i szaleńczo kolorowy storczyk ;) [quote name='chi23']Ostatnio coraz bardziej podobają mi się sznaucery:loveu: To przez was:mad::eviltong: to straszne! jak do tego mogło dojść :evil_lol: [quote name='Fides79']a oto ostatnie zdjęcia z pokemono-szczurem: a teraz cie zjem :evil_lol: http://img811.imageshack.us/img811/3411/dscn0203j.jpg to nie ja, samo odpadło http://img683.imageshack.us/img683/7903/dscn0438x.jpg Quote
Fides79 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 hi hi hi dobre opisy do tych zdjęc :lol: aaa powiem Wam co dziś F zrobił kilka metrów od bramy wracając z porannego spaceru:cool3: Otóż samodzielnie uknuł plan i postanowił go zrealizować :evil_lol: Chodnikiem szła Pani z dzieckiem-chłopcem (chyba do przedszkola) i ów chłopczyk maszerował sobie wcinając bułkę z makiem, no i Feluś zdecydował, sam, że chłopiec powinien się z nim tą bułką podzielić :diabloti: Na szczęście moje czujne oko spowodowało, ze planu nie udało sie zrealizować, mama sie nie połapała w niecnych zapędach Felka a chłopiec miał mnóstwo radochy, że piesek skacze obok niego. Dobrze, że nie zaczął szczekać i nie dobrał sie do bułki, bo dopiero by było: płacz, wrzask i awantura :roll::oops: Quote
Tekla64 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 pancia go glodzi to nic dziwnego kup mu bulkie z makiem!!!! Quote
Fides79 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 taa i zamiast sznupa mini bede miała mini podnóżek chodzący :eviltong: Quote
Fides79 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 a oto opowieść o spacerku z odrobiną dreszczyku :evil_lol: Po pracy, jak co dzień, poszłam z F na spacer do parku. Przy wejściu spotkaliśmy znajomego labka Kliforda, którego F obszczekał i który nie zwracał na dziamgacza uwagi zajęty własnymi bardzo ważnymi sprawami. Potem minęliśmy kilka innych piesków, na które F szczekał lub nie, az w koncu Felkowym oczom ukazał się On:p Na trawniczku hasał sobie Dagi (bulożek angielski), Feluś, az podskoczył i zapiszczał z radości. Pobiegł czym prędzej, ale najpierw do właciciela Dagiego na mizianko, a potem psiaki zaczeły się bawić, zaczepiały sie, poszczekiwały, powarkiwały, przewracały się wzajemnie, Dagi gryzł naszą smycz. W pewnym momencie F dostał ataku totalnej głupawki i gdyby nie smysz nie wiem gdzie by wylądował, bo biegał w pawo i lewo tak szybko, że Dagi aż usiadł ze zdziwienia a ja i własciel buldoga nie moglismy wytrzymac ze śmiechu :lol::lol: Po tych pierwszych szaleństwach, psy wrócily do spokojnej zabawy, az w pewnym momencie usłyszeliśmy krótki i wysoki pisk, któregoś z psów. Chwila konsternacji, no ale ponieważ Dagi nie wydaje tak wysokich tonów doszliśmy do wniosku ze to pewnie Felek, a że psiaki dalej sie bawiły wiec nie my właściciele wróciliśmy do rozmowy. Aż w końcu doszliśmy do wniosku ze wystarczy tych szaleństw. Pan podszedł do buldożka i gdy sie schylał zeby zapiać mu smycz obok przewinął się Felek i nagle oboje zauważyliśmy ze ów Pan ma rękę ubrudzoną krwią. Zmroziło Pana i zmroziło mnie. Zaczęliśmy oglądać psy w celu ustalenia któremu i co się stalo i kto kogo ma przepraszać. Okazało się, że poszkodowany został Felek. Pan się wystraszył jeszcze bardziej, chciał mi dawać wizytówkę (której akurat i tak nie miał przy sobie), w razie potrzeby zwrotu kosztów leczenia F. Jednak na pierwszy rzut oka wyglądało tylko na to, że F ma delikatnie draśniętą łepetynę na czubku. Jednak po powrocie do domu i wytarciu draśnięcia wodą i przemyciu wodą utlenioną okazało się, że łepetynka Felkowa jest cała, natomiast ucierpiało nieszczęsne ucho, którym już raz przyozdobił sciany w kuchni :shake: Ranka okazała sie jednak maciupeńka i krew nie leciała tak jak wtedy a delikatnie sie i powoli sączyła sie maluteńkimi kropelkami. Wystarczyło przykleić plasterek z opatrunkiem na 10 min i po sprawie. a Teraz F śpi sobie smacznie pod kocykiem :p Quote
Recommended Posts