Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pumilo napisał(a):
Jezu, nie mogłam tego watku znaleźć...
Królewicz jest oczywiście u nas :razz: Czarno widzę jego adopcję, bo od potencjalnych opiekunów ucieka albo daje taki popis agresji, że ludzie tak boczkiem, boczkiem :evil_lol:
Muszę mu porobić nowe foty, kłaki ma kilkucentymetrowe i trochę się spasł :oops: muszę go chyba odchudzić ciutkę, ale tak uwielbia jeść....
A propo moich szczeniaczków miałam superowe pytanie "czy te szczeniaczki to na 100% nie są po tym piesku ze schroniska" :lol:

obrośnięty Laki musi wyglądać bosko
pumilo dziękuję i jeszcze raz dziękuję :Rose: :Rose: :Rose:

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dopiero teraz zobaczylam tego pieska! Jestem pełna uznania dla osob,ktore ratowały shih-tzu.Pare lat temu zajmowalam sie shih-tzu mojej znajomej i pokochalam te rase juz na zawsze.Tym bardziej wstrzasnela mna historia i cierpienie Lakiego.
piekny happy end :loveu:

Posted

prawda? wpadłam w histerię niemal jak go zobaczyłam z tymi pozszywanymi oczami:placz: wielki wysiłek i starania dla tej wspaniałej kobiety Pumilo i wyrazy uznania-bo cóż można więcej dodac? to po prostu kawał dobrej roboty i poświęcenia..........

• 1 month later...
Posted

Przypadkiem odkryłam ten wątek i przeczytałąm od deski do deski

Marmar, Anilka , pumilo - pokłony do samej ziemi dla Was .........

Dawno nie było żadnych wieści o Lakim........
Może choć jedno słówko ..............plissssss
Bo o zdjecia to aż boję się prosić .........
Pumilo , napisz czy Lucky jest jeszcze u Was , czy może znalazł się ktoś , kto go zaakceptował , takiego , jaki, jest , i czy Lucky zaakceptował tego kogoś ...
Osobiście wątpię , ale .:)

A może pumilo nie może odnaleźć wątku ?

• 1 year later...
Posted

Pstryknęłam Luckiemu dzisiaj kilka fotek. Lepiej jak tydzień temu miał golenie :cool3: a że z nim takie rzeczy to walka na śmierć i życie, to zwykle robi się tak, żeby na dłużej starczyło :evil_lol:

Ze szczególnymi pozdrowieniami dla Mamusi Anilli :loveu:

Posted

o rany!!!! podmienili psa:crazyeye: gdzie się podziała ta chuda kupka nieszcześcia, która chciała mnie zjeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wygląda świetnie, z tego co gdzieś czytałam to nadal taki charakterny, miał zbój szczęście że do Was trafił
dziekuję i wzajemnie :loveu:a szczegónie dziękuję Wam za to że jest u Was -lepiej nie mógł trafić
(a jak się mają oczyska?)