Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GreenEvil napisał(a):
Dziekujemy w imieniu szczeniaka :loveu: :loveu: :loveu:

Pzdr
GreenEvil
on jest taki biedny , samotny , chory , opuszczony , oby szybko znalazł domek:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

wandul 66Cytat:
Napisał(a) marmar
dokłądnie ciociu wandul

cieszę się marmar ,że się z nami zgadzasz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ciociu jak wszystkie dzieci sa nasze ,tak tez wszystkie biedy sa nasze;)

Posted

marmar napisał(a):
ciociu jak wszystkie dzieci sa nasze ,tak tez wszystkie biedy sa nasze;)
i za to CIĘ kocham ;) ;) ;) bo jesteś taka sama w.......a jak ja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no to jestem - super że pieniążki zebrane na Lakiego przydadzą się innemu psiakowi:multi:
a wszystkim, których los Lakiego wzruszył i którzy pospieszyli mu z pomocą dziękuję serdecznie :loveu: :loveu: :loveu:
dzięki Wam uda się pomóc choć trochę temu szczeniorkowi, o którym pisała wandul

Posted

wandul 66 napisał(a):
i za to CIĘ kocham ;) ;) ;) bo jesteś taka sama w.......a jak ja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no tak na TZtów narzekają o tu prosze ;) takie wyznania - publicznie :cool3:

Posted

Czy możecie napisać w jakich sytuacjach piesek warczy lub atakuje?
Z adopcją nalezy byc bardzo rozważnym. Rambo- mix briarda który na dogomani niedawno szukal swojej szansy został oddany. Właściciele nie sprostali zachowaniom agresywnym psa i nie dali mu szansy na socjalizacje. Pewne zachowania agresywne mozna odwrócić tylko trzeba odpowiednio pracować z psem, ludzie którzy podejma się tego muszą być zdeterminowani i nie oczekiwać że z dnia na dzień będzie poprawa.
A z rzeczy którą warto wypróbować to - kastracja i dieta niskobiałkowa

Posted

anilla napisał(a):
no tak na TZtów narzekają o tu prosze ;) takie wyznania - publicznie :cool3:
wiesz jak to jest , żeby życie miało smaczek......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
wiesz jak to jest , żeby życie miało smaczek......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: .....
P.S. Laluna było o tym wcześniej :czytaj:

Posted

Wiecie co, ja tam przesądna jestem - juz przeniesiony W nowym domku - niestety zawsze wole poczekac z takimi przenosinami. I zdejmuje ogłoszenia dopiero 1-2 dni po adopcji. To taki może gooopi zabobon, bo ja to taka zabobonna baba pewnie. Ale cóż.
Trzymam kciuki za domek.

A co do zdania Marmar, że wszystkie dzieci są nasze - w tym wypadku podzielam pogląd Luckiego w sprawie konsumpcji małych dwunogów. I wyłączam się z tych naszych dzieci. Niech już będą tylko Wasze - mnie w to nie mieszajcie.
Jakbyście miały moja młodą - zmieniłybyście zdanie.
:cool3:

Posted

mnie też się wydaje że co nagle to po diable i chyba Laki dalej szuka domu
a ja jestem na skraju załamania nerwowego - jak jutro zachowa się tak jak przed chwilą - ląduje w azylu:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: mam go serdecznie dość!!!!!!!!!!

Posted

o rety-coś tu śmierdzi-nie jestem pewna co-ale boję się o Lakusia by się tamci nie rozmyślili jeśli zrezygnują czort z nimi tak się nie robie-on nie jest ich godzien i basta.