syla00 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 a u kogo Lakuś znalazł nowy domek??? o albo nie doczytałam albo nic na ten temat nie ma... Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czy miałybyście coś przeciwko temu , żeby częśc pieniędzy uzbieranych na LUCKIEGO przelał wątek alarmowy na tą biede ?http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28023 Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 anilla jest w pracy i nie ma dostepu do netu , za jej zgodą pisze ,że mozna przekazać na tego psiaka część pieniędzy z uzbieranych na LUCKIEGO Quote
GreenEvil Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Wandul, trafilas w 10 z tym szczeniakiem, tez mialysmy na niego oko :) I powiedzci dokladnie jaka czesc. Przympomne, ze lakus ma na alarmowym: Shih-tzu - 100,00 Pozdrawiam GreenEvil Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 anillka kazala napisać ,że wszystko:loveu: :loveu: Quote
GreenEvil Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dziekujemy w imieniu szczeniaka :loveu: :loveu: :loveu: Pzdr GreenEvil Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 GreenEvil napisał(a):Dziekujemy w imieniu szczeniaka :loveu: :loveu: :loveu: Pzdr GreenEvilon jest taki biedny , samotny , chory , opuszczony , oby szybko znalazł domek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 marmar napisał(a):dokłądnie ciociu wandulcieszę się marmar ,że się z nami zgadzasz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marmar Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 wandul 66Cytat: Napisał(a) marmar dokłądnie ciociu wandul cieszę się marmar ,że się z nami zgadzasz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ciociu jak wszystkie dzieci sa nasze ,tak tez wszystkie biedy sa nasze;) Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 marmar napisał(a):ciociu jak wszystkie dzieci sa nasze ,tak tez wszystkie biedy sa nasze;) i za to CIĘ kocham ;) ;) ;) bo jesteś taka sama w.......a jak ja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anilla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no to jestem - super że pieniążki zebrane na Lakiego przydadzą się innemu psiakowi:multi: a wszystkim, których los Lakiego wzruszył i którzy pospieszyli mu z pomocą dziękuję serdecznie :loveu: :loveu: :loveu: dzięki Wam uda się pomóc choć trochę temu szczeniorkowi, o którym pisała wandul Quote
anilla Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wandul 66 napisał(a):i za to CIĘ kocham ;) ;) ;) bo jesteś taka sama w.......a jak ja :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no tak na TZtów narzekają o tu prosze ;) takie wyznania - publicznie :cool3: Quote
LALUNA Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czy możecie napisać w jakich sytuacjach piesek warczy lub atakuje? Z adopcją nalezy byc bardzo rozważnym. Rambo- mix briarda który na dogomani niedawno szukal swojej szansy został oddany. Właściciele nie sprostali zachowaniom agresywnym psa i nie dali mu szansy na socjalizacje. Pewne zachowania agresywne mozna odwrócić tylko trzeba odpowiednio pracować z psem, ludzie którzy podejma się tego muszą być zdeterminowani i nie oczekiwać że z dnia na dzień będzie poprawa. A z rzeczy którą warto wypróbować to - kastracja i dieta niskobiałkowa Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 anilla napisał(a):no tak na TZtów narzekają o tu prosze ;) takie wyznania - publicznie :cool3:wiesz jak to jest , żeby życie miało smaczek......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wandul 66 napisał(a):wiesz jak to jest , żeby życie miało smaczek......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ..... P.S. Laluna było o tym wcześniej :czytaj: Quote
anilla Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zaczyna mnie martwić cisza w sprawie Lakusia:shake: :shake: :shake: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 anilla napisał(a):zaczyna mnie martwić cisza w sprawie Lakusia:shake: :shake: :shake: Czyli to nie jest umówione na 100% na weekend?? Quote
anilla Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 domek miał dzwonić zeby się konkretnie umówić i cisza... Quote
wandul 66 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 anilla napisał(a):domek miał dzwonić zeby się konkretnie umówić i cisza...może TY zadzwoń ??? Quote
supergoga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Wiecie co, ja tam przesądna jestem - juz przeniesiony W nowym domku - niestety zawsze wole poczekac z takimi przenosinami. I zdejmuje ogłoszenia dopiero 1-2 dni po adopcji. To taki może gooopi zabobon, bo ja to taka zabobonna baba pewnie. Ale cóż. Trzymam kciuki za domek. A co do zdania Marmar, że wszystkie dzieci są nasze - w tym wypadku podzielam pogląd Luckiego w sprawie konsumpcji małych dwunogów. I wyłączam się z tych naszych dzieci. Niech już będą tylko Wasze - mnie w to nie mieszajcie. Jakbyście miały moja młodą - zmieniłybyście zdanie. :cool3: Quote
anilla Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 mnie też się wydaje że co nagle to po diable i chyba Laki dalej szuka domu a ja jestem na skraju załamania nerwowego - jak jutro zachowa się tak jak przed chwilą - ląduje w azylu:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: mam go serdecznie dość!!!!!!!!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 No to nie rozumię takich ludzi:( Umawiają się i póżniej cisza:*( Quote
oktawia6 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 o rety-coś tu śmierdzi-nie jestem pewna co-ale boję się o Lakusia by się tamci nie rozmyślili jeśli zrezygnują czort z nimi tak się nie robie-on nie jest ich godzien i basta. Quote
Recommended Posts