fizia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ten poprzedni, podawany tez w ogłoszeniach to chyba jest Twój prywatny Maila wpisałam swojego, tak już z przyzwyczajenia z ogłoszeń, ale mogę zmienić Quote
truskawa144 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie,nie. Bardzo dobrze zrobiłaś:) O to mi właśnie chodziło. Jak już adopcyjny działa to wolę jednak adopcyjny bo wiesz jak to z prywatnym jest:evil_lol: Quote
Pysioo Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Znalazłam takie ogłoszenie na sieci. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7440833_zaginal_pies.html Jak zobaczycie takiego psa, dzwońcie do właścicieli. Jeśli wróci do domku, zawsze to jedna sierotka mniej, do szukania nowego domu. Quote
fizia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Rozwiesiłam kilka ogłoszeń - jedno zostawiłam w Zusie na Pędzichowie :) Jak wracałam, to widziałam, ze była urwana jedna karteczka z numerem Quote
Atrisko Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 słuchajcie a czy Truskawa pisała coś o nim, bo nie mogę znaleźć..jaki jest do ludziów, do psiaków..wiemy coś? Quote
Pysioo Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [FONT="]olalolaa[/FONT] napisała na temat charakteru Vanilka: „Niestety ale domku Wanilek nie znalazł, chetnych w ogóle było bardzo mało, czego się spodziewaliśmy. Pogoda mozna powiedziec ze dopisała, nie padało, pod wieczor tylko juz chłodno się zrobilo. Wanilek miał dzień pełen atrakcji, ale moim zdaniem zaliczył ten sprawdzian celująco. Wokół było mnostwo psów, wszystkie lubił, bał sie tylko troche duzych, które za bardzo chciały go obwąchiwać. Reaguje wtedy szczekaniem, po prostu ze strachu. Głaskały go dzieci, dorosli, mężczyzni jak i kobiety, nie bał sie w ogóle. Na dzieci bardzo dobrze reaguje, nie skacze, grzecznie stoi i medra ogonkiem. Jeść oczywiscie nie chciał.. tylko pic. To bardzo miły psiak, przytula się cały czas. na poczatku trochę sie stresował, pewnie z powodu hałasu, no i w ogóle całej sytuacji.” Quote
Atrisko Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dzięki Pysioo...no uciekło mi to zupełnie... no a co dalej z chłopakiem.... Quote
wtatara Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 no , cóz jest własciwie źle. Hotelik byłby po 15 X ale mimo wszelkicj staran deklaracji mamy bardzo mało- jest w 1. poście. Mieszka w klatce w piwnicy bo truskawa nie ma gdzie go wziąć Czarno to widzę. Zainteresowanie Na Dogo Vanilkiem bardzo małe. Quote
coronaaj Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='wtatara']no , cóz jest własciwie źle. Hotelik byłby po 15 X ale mimo wszelkicj staran deklaracji mamy bardzo mało- jest w 1. poście. Mieszka w klatce w piwnicy bo truskawa nie ma gdzie go wziąć Czarno to widzę. Zainteresowanie Na Dogo Vanilkiem bardzo małe. Nie daloby rady 12-13 za dobe? Troche drogo??? Reklamujcie watek, offujcie...dawajcie ciotki tutaj... Daje deklaracje stala 40zl miesiecznie na Vanilka cioteczki dawajcie deklaracje moze byc nawet 1zl, 5zl cokolwiek...pomoc w ogloszeniach, Allegro, cokolwiek ..kto co moze... Wyjezdzam do Chicago na tydzien ..11-17 pazdz...umieszcajcie na watkach...Vanilka..musimy zebrac na hotelik, etc... Quote
wtatara Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Alu dziękuję bardzo............................... Quote
wtatara Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 tak zrobię bo coś tam jeszcze mam ale muszę miec czas. wnuczka ma roczek, a zięć ma urlop , więc robia remont. Cała impreza u mnie. Dzisiaj przygotowania a jutro impreza Quote
Pysioo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 W razie czego komu przekazywać fanty na bazarek? Quote
Pysioo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Problem z przekazaniem – przesyłka za dużo kosztuje w porównaniu z tym, co możemy zarobić na bazarku. Coś wymyślę to dam znać :) Quote
MonikaOnka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mam książki na bazar raz czytane. Podjedzie ktoś po nie, mogę też podwieźć w granicach Cz-wy? Byłoby na Vanila. Quote
olalolaa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 jak nie ma kto to ja mogę wystawić bazarek, cioteczki nie myślcie ze ja tutaj nie zaglądam, czytam wątek, tylko rzadko teraz mam dostęp do neta więc mało piszę, jeśli mozna to prześlijcie mi tez plakat na olalola92@op.pl Quote
wtatara Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 to nie jest problem. Ktoś robi bazarek a Ty wysyłasz rzeczy Quote
MonikaOnka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 olalolaa czy możesz podjechać do mnie na Północ po książki? Quote
wtatara Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 banerek monika śliczny- muszę ja zmienić Quote
MonikaOnka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 a dzięki, dzięki, naumiałam się linkowac, więc w razie potrzeby można zgłaszać się do mnie po baner dla innych psów czekam tez co olalolaa odpowie mi na bazar Quote
wtatara Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='MonikaOnka']a dzięki, dzięki, naumiałam się linkowac, więc w razie potrzeby można zgłaszać się do mnie po baner dla innych psów czekam tez co olalolaa odpowie mi na bazar[/QUOTE] o to zamawiam Quote
MonikaOnka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 ok, daj mi znac dla ktorego ogona :) Quote
MonikaOnka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 olalolaa zgodzila sie wziac ode mnie książki na bazar tylko jeszcze nie wiadomo kiedy, dorzuce jeszcze kilka innych rzezczy dla Vanila troche sie go tym wspomoze na jakis czas Quote
Recommended Posts