Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coronaaj napisał(a):
Chyba racja nie powinno byc niespodzianek....poczekamy na zdjecia ale ostatnio cos mam reke...co wplace na pudla to ma zaraz domek....oby taki byl caly 2011r...czy cos zostalo Vanilkowi na jego koncie?

tak Alu są jeszcze pieniążki. Na początku jest rozliczenie- z tego chce wziąć na szczepienie- wirusówki dla Figusi a reszta na inne pieski. Na razie reszty nie chcę wydawac dopóki nie bedzie wizyty poadopcyjnej
Jutro napiszę do Lary z prosbą o wizytę

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
tak Alu są jeszcze pieniążki. Na początku jest rozliczenie- z tego chce wziąć na szczepienie- wirusówki dla Figusi a reszta na inne pieski. Na razie reszty nie chcę wydawac dopóki nie bedzie wizyty poadopcyjnej
Jutro napiszę do Lary z prosbą o wizytę

Rozumiem, że wizyta w następnym tygodniu :cool3:

Posted

[quote name='fizia']Przepraszam Vanilku...

ale może ktoś słyszał o jakimś transporcie?

Szukamy transportu dla 6 tygodniowej, maleńkiej Sali, która jest sama, bez mamy w schronisku
Jest dla Niej DT

http://www.facebook.com/event.php?eid=105601396181731

schronisko w Jamrozowiźnie, koło Częstochowy - Wrocław

Udostepnilam na FB dodalam, ze sprawdzamy domki...wejdz na moj FB alicja klenczon-corona...tam ludzie zagladaja mam kupe ludzia...

Posted

Jeśli jest jakiś pies do przewiezienia na trasie Łódź - Wieliczka, dajcie znać. Samochód będzie jechać po psa do Wieliczki, więc w pierwszą stronę może zabrać jakiegoś psiaka. W razie czego piszcie na PW.

Posted

Byłam na wizycie i widziałam bardzo, bardzo szczęśliwego psa :) :) :) :) pięknego! Tak, Vanilek, teraz Lucky, jest przepiękny! Aż dziw, że tyle szukał domu :o Jest bardzo grzeczny, bardzo ładnie zostaje sam w domu, zaprzyjaźnił się z kotem, kocha swoich właścicieli :) do dzieci jest bardzo łagodny, więc Pani jest zadowolona z relacji pies-wnuk :) ogólnie to wszyscy są bardzo zadowoleni :D Ah, zapomniałabym: Lucky pięknie podaje łapkę i robi "siad" :)

A teraz porcja zdjęć ;) (Lucky był raczej w ruchu, więc trudno było uchwycić go na moment):

Myślę, że powinniście już zmienić tytuł wątku :)

Posted

Strasznie sięcieszę z takich wieści. Chyba mu sie przytyło albo mi się wydaje :-) Też nie rozumiem dlaczego tak długo szukał domu może czekał na Ten dom. Pozdrawiam i dziękuję.

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:super...tak trzymaj chłopaku ...
...najważniejsze że "nasz Vanilek" jest przeszczęśliwy...a jego pani zadowolona!
__Lara dzięki za takie optymistyczne wieści :loveu:
P.S. chyba już tyle nie biega... stąd się nieco "zaokrąglił"

Posted

Bardzo dziękuje za wizyte
dziękuje jeszcze Truskawie , Ulce i Wam wszystkim za pomoc finansową i wsparcie duchowe.Zostało jeszcze 433 zł.Chcę z tego wziąć jeszcze na szczepienie wirusówek Figusi a macie pomysł co z resztą.
ja chcę załozyc skarbonkę na Kastrację Psów tak jak jest na sterylizację. Mam juz poparcie kilku osób.
Co Wy na to
Chyba ze macie jakiegos pieska w wielkiej potrzebie

Posted

Pysioo napisał(a):
Widać, że Vanilek jest zadbanym i szczęśliwym psem :)

Oj niemoge, widac Vanilek /Lucky (nowe imie pasuje szczesciarz) super, pani fajna...podobalo mi sie stwierdzenie Laury...relacje Vnilek wnuki super!!!

Nasze relacje, Pako, Bully , Borrego wnuki okropne...nie lubia dzieci, jak sa odwiedziny psy ida do swojego pokoju TVPolonia....mojemu mezowi to sie podoba...i mowi
male psy nie lubia bachorkow, one sie ich boja...no Joe boi sie Bullego i Pakusia, juz szybciej poglaszcze Pako jak nie ma zabaweczki niz Bullego, tergo nie dotyka a maly szkrab 2kg i lezy przy nim...