coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 __Lara napisał(a):Jasne cioteczki, zrobię, może w przyszłym tygodniu? czy jeszcze poczekać? A ja myslalam, ze wizyta juz byla??? Cos zle czytalam??? No czekamy na wiesci...Dosiego Roku 2011!!!! Quote
ULKA12 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 coronaaj napisał(a):A ja myslalam, ze wizyta juz byla??? Cos zle czytalam??? No czekamy na wiesci...Dosiego Roku 2011!!!! Wizyta była przedadopcyjna teraz będzie poadopcyjna Quote
ela40 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Witam Vanilku co u Ciebie słychac? czekamy na wieści z domku Quote
wtatara Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 jutro napiszę zyczenia noworoczne i zapytam Quote
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='ULKA12']Wizyta była przedadopcyjna teraz będzie poadopcyjna :evil_lol:To nie wykapowalam ...super....wizyta poadopcyjna...dajcie pani odsapnac po swietach!!!!:eviltong::eviltong: Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
coronaaj Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wtatara napisał(a):poczekam do wizyty poadopcyjnej Na zimne dmucha ale racja....poczekac do wizyty pa ... Quote
wtatara Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 mam pytanie - czy ze skarbonki Vanilka moge wziąć na szczepienia Poldka z Przemysla , który został zabrany z pól i szczepienia Tuli mojej tymczasowiczki- suni ze schroniska z pod Częstochowy Quote
coronaaj Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='wtatara']mam pytanie - czy ze skarbonki Vanilka moge wziąć na szczepienia Poldka z Przemysla , który został zabrany z pól i szczepienia Tuli mojej tymczasowiczki- suni ze schroniska z pod Częstochowy Ja nie zglaszam sprzeciwu ...bierz ile potrzeba, ....dajesz BDT...to sie liczy i potrzebujesz pomocy.. Quote
ela40 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam Ja tak samo psiakom trzeba pomóc. A co słychać u Vanileczka? Quote
__Lara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ela40 napisał(a):Witam Ja tak samo psiakom trzeba pomóc. A co słychać u Vanileczka? Ciotki, pewnie się aklimatyzuje :) nie zamęczajmy może tak Państwa ciągłymi mailami :) jak cioteczka wtatara da mi znać to przejdę się na wizytę, wezmę aparat, zdam relację :) Quote
wtatara Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 __Lara napisał(a):Ciotki, pewnie się aklimatyzuje :) nie zamęczajmy może tak Państwa ciągłymi mailami :) jak cioteczka wtatara da mi znać to przejdę się na wizytę, wezmę aparat, zdam relację :) ale kto ją tak zamęcza. Ja ostanio na swięta dostałam SMS a potem się nie kontaktowałam z nią Quote
wtatara Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dziękuję za chcę pomocy w szczepieniach tych dwóch piesków- one obydwa są na domkach bezpłatnych Quote
coronaaj Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 wtatara napisał(a):Dziękuję za chcę pomocy w szczepieniach tych dwóch piesków- one obydwa są na domkach bezpłatnych A ten drugi u kogo? Tula u Ciebie... Quote
wtatara Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ten drugi jest u Kenny-w Krakowie , zabrany jak sie błakął po wsi. Podam pózniej link. Byłam u weta- narazie 28 zł. Sunia zdrowa, ma około roku. W przyszłym tygodniu wirusówki. na karmę i transport , płatne ogłoszeniazrobię bazarek Quote
coronaaj Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 wtatara napisał(a):ten drugi jest u Kenny-w Krakowie , zabrany jak sie błakął po wsi. Podam pózniej link. Byłam u weta- narazie 28 zł. Sunia zdrowa, ma około roku. W przyszłym tygodniu wirusówki. na karmę i transport , płatne ogłoszeniazrobię bazarek Kenney byla za granica pamietam, ze miala takiego slepaczka co zostal adoptowany do W-wy...to chyba ta sama...chyba maja dom z ogrodkiem, psiaki u niej maja super...tak podaj link jak bedziessz miala okazje...rozmawialam z Pipi ta to sie meczy na tej bialostockiej wsi ale swoje robi ..ratuje te bidy... Quote
coronaaj Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 __Lara napisał(a):Postaram się jak tylko będę mogła :) Dzwoniłam już do Pani, jesteśmy umówione na jutro, między 16-17. Mam tam bliziutko, bo to jest dwa przystanki tramwajem od mojej pracy, właściwie ulica równoległa do tej, na której pracuje :) ;);)To czekamy na wiesci...:eviltong::eviltong: Quote
__Lara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 coronaaj napisał(a):;);)To czekamy na wiesci...:eviltong::eviltong: coronaaj, ale to dotyczyło wizyty przedadopcyjnej ;) Quote
coronaaj Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 __Lara napisał(a):coronaaj, ale to dotyczyło wizyty przedadopcyjnej ;) :shake::shake:Znowu pokrecilam...sorki, teraz czekamy na wizyte poadopcyjna...jak Vanilek w nowym domku, jestem ciekawa jak sie sprawuje...:razz::razz:to kiedy tam idziesz? Quote
ela40 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Vanilku czy pozwolisz? Chyba tak .... http://allegro.pl/show_item.php?item=1394418421 Quote
wtatara Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 pewnie że pozwoli. Ela , kto to robi te Allegro,Ty Quote
__Lara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 coronaaj napisał(a)::shake::shake:Znowu pokrecilam...sorki, teraz czekamy na wizyte poadopcyjna...jak Vanilek w nowym domku, jestem ciekawa jak sie sprawuje...:razz::razz:to kiedy tam idziesz? Jak ciotka wtatara da znać :) Quote
Recommended Posts