Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Jasne cioteczki, zrobię, może w przyszłym tygodniu? czy jeszcze poczekać?

A ja myslalam, ze wizyta juz byla??? Cos zle czytalam??? No czekamy na wiesci...Dosiego Roku 2011!!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj napisał(a):
A ja myslalam, ze wizyta juz byla??? Cos zle czytalam??? No czekamy na wiesci...Dosiego Roku 2011!!!!

Wizyta była przedadopcyjna teraz będzie poadopcyjna

Posted

[quote name='ULKA12']Wizyta była przedadopcyjna teraz będzie poadopcyjna

:evil_lol:To nie wykapowalam ...super....wizyta poadopcyjna...dajcie pani odsapnac po swietach!!!!:eviltong::eviltong:

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully Borrego i ciotka Ala

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

Posted

mam pytanie - czy ze skarbonki Vanilka moge wziąć na szczepienia Poldka z Przemysla , który został zabrany z pól i szczepienia Tuli mojej tymczasowiczki- suni ze schroniska z pod Częstochowy

Posted

[quote name='wtatara']mam pytanie - czy ze skarbonki Vanilka moge wziąć na szczepienia Poldka z Przemysla , który został zabrany z pól i szczepienia Tuli mojej tymczasowiczki- suni ze schroniska z pod Częstochowy

Ja nie zglaszam sprzeciwu ...bierz ile potrzeba, ....dajesz BDT...to sie liczy i potrzebujesz pomocy..

Posted

ela40 napisał(a):
Witam

Ja tak samo psiakom trzeba pomóc.
A co słychać u Vanileczka?

Ciotki, pewnie się aklimatyzuje :) nie zamęczajmy może tak Państwa ciągłymi mailami :) jak cioteczka wtatara da mi znać to przejdę się na wizytę, wezmę aparat, zdam relację :)

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, pewnie się aklimatyzuje :) nie zamęczajmy może tak Państwa ciągłymi mailami :) jak cioteczka wtatara da mi znać to przejdę się na wizytę, wezmę aparat, zdam relację :)

ale kto ją tak zamęcza. Ja ostanio na swięta dostałam SMS a potem się nie kontaktowałam z nią

Posted

ten drugi jest u Kenny-w Krakowie , zabrany jak sie błakął po wsi.
Podam pózniej link.
Byłam u weta- narazie 28 zł. Sunia zdrowa, ma około roku. W przyszłym tygodniu wirusówki.
na karmę i transport , płatne ogłoszeniazrobię bazarek

Posted

wtatara napisał(a):
ten drugi jest u Kenny-w Krakowie , zabrany jak sie błakął po wsi.
Podam pózniej link.
Byłam u weta- narazie 28 zł. Sunia zdrowa, ma około roku. W przyszłym tygodniu wirusówki.
na karmę i transport , płatne ogłoszeniazrobię bazarek

Kenney byla za granica pamietam, ze miala takiego slepaczka co zostal adoptowany do W-wy...to chyba ta sama...chyba maja dom z ogrodkiem, psiaki u niej maja super...tak podaj link jak bedziessz miala okazje...rozmawialam z Pipi ta to sie meczy na tej bialostockiej wsi ale swoje robi ..ratuje te bidy...

Posted

__Lara napisał(a):
Postaram się jak tylko będę mogła :) Dzwoniłam już do Pani, jesteśmy umówione na jutro, między 16-17. Mam tam bliziutko, bo to jest dwa przystanki tramwajem od mojej pracy, właściwie ulica równoległa do tej, na której pracuje :)

;);)To czekamy na wiesci...:eviltong::eviltong:

Posted

__Lara napisał(a):
coronaaj, ale to dotyczyło wizyty przedadopcyjnej ;)

:shake::shake:Znowu pokrecilam...sorki, teraz czekamy na wizyte poadopcyjna...jak Vanilek w nowym domku, jestem ciekawa jak sie sprawuje...:razz::razz:to kiedy tam idziesz?

Posted

coronaaj napisał(a):
:shake::shake:Znowu pokrecilam...sorki, teraz czekamy na wizyte poadopcyjna...jak Vanilek w nowym domku, jestem ciekawa jak sie sprawuje...:razz::razz:to kiedy tam idziesz?

Jak ciotka wtatara da znać :)