ela40 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 I proszę kto może niech zerknie tu taka straszna bidulka z psiny http://www.dogomania.pl/threads/198578-Foxterierka-Frania-z-OGROMNYM-guzem!Musi-uzbiera%C4%87-na-diagnoz%C4%99-leczenie-sterylk%C4%99-i-DT!?p=15956859#post15956859 Quote
ela40 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Witam Vanilka w Wigilijny wieczór. I życzę Zdrowych Radosnych Świąt. Dla rodziny Vanilka i Vanilka Quote
MonikaOnka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Czy ja dobrze czytam że Vanilek ma już dom? To suuuper! Mam nadzieję że przez całe życie będzie mu dobrze! Jeśli zostały jakieś pieniądze z moich wpłat to przekażcie je na jakiegoś innego psinka. Wesołych Świąt! Quote
olalolaa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Wtataro ile dokładnie zostało Wanilkowi pieniązków? Wiadomo juz na jakiego innego psiaka pójdą? Quote
wtatara Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 dokładne rozliczenie jest w pierwszym poscie. Po zapłaceniu Ulce 50 zł za hotelik pozostaje 506 ZŁ.. Pytasz na jekiego pieska pójdą.Na poprzedniej stronie powinna byc propozycja - chciałysmy umieścic pieska w hoteliku u Ulki , który błaka się po wsi w taką zimę.Zobacz ten watek- piesek niestety zniknął , cały czas jest poszukiwany. Jesli sie znajdzie to jesli wyrazicie zgode piesek pojedzie do Ulki i będziemy potrzebować pieniązków dla niego-hotelik, wet, szczepienia. Bardzo pragniemy aby znów sie pojawił . Jesli nie to same zadecydujcie. Po niedzieli przyjezdża do mnie sunia na domek bezpłatny, ale muszę na początek mieć pieniążki na szczepienia bo schron wirusówek nie szczepi, jakis kubraczek bo sunia wazy 5 kg. a tu zima , szeleczki, smyczka -nie mam wiecej nic takiego maleńkiego Może bym z tego wzięła. Jak myslicia. watek http://www.dogomania.pl/threads/198769-Transport-CZĘSTOCHOWA-K-ÓW-potrzebny!*PEREŁKA*-i-*RUBINEK*-nie-radzą-sobie-w-te-mrozy Quote
wtatara Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 oto ona Maleńka, kanapowa PEREŁKA nie radzi sobie zupełnie To taka cudna przytulanka, chciałaby tylko być blisko człowieka. Łagodna, przekochana. Maleńka - ma ok. 5 kg Z pewnością miała kiedyś ciepły Dom. Pcha się na kolanka, szuka kontaktu. Ma ok. 3 lata. Quote
coronaaj Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 olga7 napisał(a):Ten pudel pewnie szuka domowego,cieplego dt.. Ten pudel Loki ma juz dom chyba mu przynioslam szczescie na swieta!!!! Quote
wtatara Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 coronaaj napisał(a):Ten pudel Loki ma juz dom chyba mu pzynioslam szczescie na swieta!!!! bardzo się cieszę Quote
coronaaj Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ela40 napisał(a):Witam Vanilka w Wigilijny wieczór. I życzę Zdrowych Radosnych Świąt. Dla rodziny Vanilka i Vanilka :razz::razz:To czekamy na swiateczne zdjecia Vanilka z nowego domeczku...:loveu::loveu: Quote
wtatara Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 państwo nie maja internetu- Vanilka na Allegro znalazł ich szwagier.Chyba że komórka albo Lara ich odwiedzi i porobi fotki Quote
coronaaj Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 wtatara napisał(a):państwo nie maja internetu- Vanilka na Allegro znalazł ich szwagier.Chyba że komórka albo Lara ich odwiedzi i porobi fotki To trzeba poprosic Laure albo niech zrobia kom i wysla do laury czy do Ciebie...zreszta ten domek trzeba odwiedzic troche pozniej.. Quote
ela40 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='wtatara']dokładne rozliczenie jest w pierwszym poscie. Po zapłaceniu Ulce 50 zł za hotelik pozostaje 506 ZŁ.. Pytasz na jekiego pieska pójdą.Na poprzedniej stronie powinna byc propozycja - chciałysmy umieścic pieska w hoteliku u Ulki , który błaka się po wsi w taką zimę.Zobacz ten watek- piesek niestety zniknął , cały czas jest poszukiwany. Jesli sie znajdzie to jesli wyrazicie zgode piesek pojedzie do Ulki i będziemy potrzebować pieniązków dla niego-hotelik, wet, szczepienia. Bardzo pragniemy aby znów sie pojawił . Jesli nie to same zadecydujcie. Po niedzieli przyjezdża do mnie sunia na domek bezpłatny, ale muszę na początek mieć pieniążki na szczepienia bo schron wirusówek nie szczepi, jakis kubraczek bo sunia wazy 5 kg. a tu zima , szeleczki, smyczka -nie mam wiecej nic takiego maleńkiego Może bym z tego wzięła. Jak myslicia. watek http://www.dogomania.pl/threads/198769-Transport-CZĘSTOCHOWA-K-ÓW-potrzebny!*PEREŁKA*-i-*RUBINEK*-nie-radzą-sobie-w-te-mrozy Ja jestem za , malutka ta sunia i napewno jej zimno kubraczek potrzebny a szczepienia też. Quote
__Lara Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 wtatara napisał(a):państwo nie maja internetu- Vanilka na Allegro znalazł ich szwagier.Chyba że komórka albo Lara ich odwiedzi i porobi fotki Cioteczki, ja chętnie Państwa za jakiś czas odwiedzę i porobię fotki :) Quote
wtatara Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 dostałam SMS od pani Piesek wnosi wiele radosci do ich domu Quote
wtatara Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 tak żeby ogłaszać musimy coś o nim wiedzieć Quote
coronaaj Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wtatara napisał(a):dostałam SMS od pani Piesek wnosi wiele radosci do ich domu Vanilek juz dotarl do nowego domku...super!!!! Niech tam bedzie szczesliwy...poczekamy na zdjecia i jakies relacje!!!! Quote
wtatara Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ciociu Vanilek juz swieta spędził w nowym domu Quote
coronaaj Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='wtatara']ciociu Vanilek juz swieta spędził w nowym domu :roll:Tak myslalam ....Vanilku szczescia:multi::loveu: Zobaczcie to Allegro http://allegro.pl/biala-pudlica-i1374378123.html :eviltong::eviltong:Sliczna mala pudliczka przydalaby sie panna dla Pakusia i reszty, one wariuja za suczkami:crazyeye::crazyeye: Quote
Javena Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Co ja tu czytam.....Wanilek w domku? Ciesze się ogromnie. Quote
wtatara Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 no widzisz a widziałas zdjecie z nową Panią- jest wczesniej Quote
Javena Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Szukałam, az znalazłam. Sliczne zdjecie a Wanilek rzeczywiscie dużo mniejszy niż mi sie wydawało. Ja tam chyba miałam deklaracje na Wanilka.Jesli bedziecie zbierac na inną biedę daj znac. Quote
wtatara Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 tak , ja pisałam ostatnio o rozliczeniu i o przeznaczeniu pieniążków , które zostały. Jesli piesek sie nie znajdzie na którego chciałabym przeznaczyc pieniązki na pewno znajde jakąś bide , któremu przydadza sie pieniązki. Nie chcę jeszcze zmieniac tytułu aby nie zapeszyc. Obecna Pani vanilka miała pieska ze schroniska z Zabrza i po miesiącu go oodała bo niszczył w domu wszystko. Wydając Vanilka pod ten adres bałysmy sie ale postanowiłysmy dac Vanilkowi szansa i mam nadzieje ze nasza decyzja była słuszna. Panstwo sa nim zachwyceni a Lara zrobi znów wizyte poadopcyjna Quote
__Lara Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jasne cioteczki, zrobię, może w przyszłym tygodniu? czy jeszcze poczekać? Quote
ULKA12 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Doszedł przelew od Wtatary 50 zł za pobyt u mnie Vanilka. Quote
Recommended Posts