Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i my też się cieszymy ,bo we troje Vanilka odwoziliśmy do Uli a po drodze corka zrobila mu parę fot.przy zalewie w Poraju. Tak miła pani i pewnie mila rodzina będzie teraz mieć Vanila- on ma jednak szczęscie ,nie ma co !!:multi::multi::loveu:

Posted

Witam Vanilka

A ja się bardzo cieszę ze Vanilek świeta spędzi już we własnym domku a z drugiej strony jakoś smutno mi się zrobiło od początku zaglądam do Vanilka.
Ale może ten wątek nie zaniknie i od czasu do czasu jakaś mila nowinka z domku się tu pojawi.
Bardzo życzyła bym sobie tego i mam nadzieje że wszyscy co Vanilkowi pomagali.
Vaniluś bądz grzeczny i dajcie sobie nawzajem dużo radości .
Mam nadzieję że Vanilek będzie szczęśliwy tego mu życzę.

Posted

Ma wątek Olu i zajrzyj prosze ,by jesli ona tam nadal jest to trzeba bedzie już zaraz albo najpozniej po świętach przewiezć stamtąd albo potem z Krakowa do Zarek .Wiecj inf. na wątku psa od Marz .
http://www.dogomania.pl/threads/198157-Nieszczepiony-bez-budy-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-po-ulicy

A teraz ogromna prosba,by ratowac następnego psa z ulicy a ktorego także wypatrzyla /jego wątek/niezawodna Wtatara :Bardzo ,bardzo prosimy ,by cioteczki podtrzymaly swoje deklaracje z wątku Vanilka i przesunęly je na tego biedaka z ulicy ,bez kąta ,bo inaczej w styczniu odlowi go hycel albo ustrzlą go miejscowi z dubeltowki .Zapraszamy na wątek psa od Marz. Link podany wyżej.

Posted

Jesli chodzi o psa od Marz,to sytuacja sie pogorszyla, bo ogloszono tam wlasnie dziś alarm w zwiazku z zagrożeniem wścieklizną i teraz Marz szuka od kilku godz.psa .Oby się znalazl.:shake: A tam wies jest pod lasem i lasy wszędzie wokolo a dzikich zwierząt lesnych też ,szczegolnie lisy podchodzą do zabudowań.

Posted

[quote name='__Lara']Ale piękne zdjęcie :D

No, te zakręcane identyfikatory są nie najlepsze, bo jeszcze się często odkręca sama jedna część i się gubią. J

ak fajnie, Vanilek będzie mieszkał niedaleko mnie :D

:eviltong:Super wiesci na swieta, :loveu:Pani tez fajna no i Vanilek bedzie mial super domek....a pani moze na Dogo jak nie to moze ja namowcie ...:cool3::cool3:
Czekamy na zdjecia z nowego domeczku, moga byc po swietach....

:tree1:Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy CORONAAJ z kurduplami:tree1:

Szukam DT dla Lokiego

Moze macie jakis DT???

Posted

[quote name='coronaaj']:eviltong:Super wiesci na swieta, :loveu:Pani tez fajna no i Vanilek bedzie mial super domek....a pani moze na Dogo jak nie to moze ja namowcie ...:cool3::cool3:
Czekamy na zdjecia z nowego domeczku, moga byc po swietach....

:tree1:Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy CORONAAJ z kurduplami:tree1:

Szukam DT dla Lokiego

Moze macie jakis DT???

Ten pudel pewnie szuka domowego,cieplego dt..

Posted

Vanilek test przeszedł OK. Został sam godzinę i nic nie zniszczył co dla Państwa najwazniejsze.
a tak brzmiał SMS
W nocy był super. Bardzo dziękuję. Lepszy piesek nie mógł mi sie trafic. Teraz to juz zostanie z nami na zawsze.

Teraz Wam sie przyznam. Zaczynając pomoc Vanilkowi, byłam załamana.Nie mielismy pieniążków, ja go nie zabrałam , zawiodłam. Tak bardzo sie bałam.
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję.

Posted

[quote name='wtatara']Vanilek test przeszedł OK. Został sam godzinę i nic nie zniszczył co dla Państwa najwazniejsze.
a tak brzmiał SMS
W nocy był super. Bardzo dziękuję. Lepszy piesek nie mógł mi sie trafic. Teraz to juz zostanie z nami na zawsze.

Teraz Wam sie przyznam. Zaczynając pomoc Vanilkowi, byłam załamana.Nie mielismy pieniążków, ja go nie zabrałam , zawiodłam. Tak bardzo sie bałam.

Ufff :) :) :)

Posted

Niestety opiekunowie Vanilka nie mają własnego komputera ale tam jest szwagier chyba, który ma komputer i on ma podsyłać zdjęcia a jak nie to będziemy molestować Larę aby tam podeszła i jakieś fotki pstryknęła. Teraz widzę, że my chyba na zmianę z Wtatarą do pani dzwonimy i o nowe wieści się dowiadujemy:evil_lol:

Posted

[quote name='wtatara']Vanilek test przeszedł OK. Został sam godzinę i nic nie zniszczył co dla Państwa najwazniejsze.
a tak brzmiał SMS

Moim zdaniem zrobiliście bardzo dużo dla Vanilka razem z Ula12 dzięki wam i wszystkim wspierającym Vanilka ma dom. Nie było by to możliwe bez Was.

Posted

[quote name='olga7']Pomoc Dyziowi -jak najbardziej ,ale i ten biedak bląka się od tygodni po wsiach -bez dachu nad glową i wyżej jest już prosba nasza o pomoc temu psu -takze ,ze cioteczko Elu możemy
następne bidey z ulicy ratowac :

http://www.dogomania.pl/threads/198157-Nieszczepiony-bez-budy-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-po-ulicy!

A mnie bardzo martwi to,że nie ma od wczoraj żadych wiadomosci o tym psie spod Zywca-od Marzeny .Oby znalazl się i wrócil do tej wsi caly i zdrowy.....:shake::shake: i nie bylo tak jak z tym dużym kudlaczem w typie Landseera ,ktorego po oglaszaniu adresu na allegro za zaraz nie bylo już -zanim zdązyliśmy zabrać go stamtąd.:shake:

Posted

Jak obyczaj każe stary, według przodków naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, co przyświeca nam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku.

Posted

My też przesyłamy życzenia Vanilkowi i właścicielom Vanileczka

Niech choinka pachnie lasem, niech zwierzaki mówią basem. Niech w Twym domu radość gości, a w karpiu będzie mało ości.