wtatara Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 nie wiem dlaczego on się ludziom nie podoba A był oglądany tylko na zdjęciach , czy również na żywo Quote
ULKA12 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ja wysłałam jego zdjęcia. Vanilek jest śliczny, ma fajny charakter. Świetnie nadawałby się do bloków, nie niszczy, potrafi zostawać sam, zachowuje czystość, nie jest szczekliwy. Po prostu psi ideał a domu brak. Wtatara podaj mi swój email bo nie mogę od kilku dni wysłać do Ciebie wiadomości na pw. Quote
ela40 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Vanilku gdzie ten Twój domeczek taka piękna psina. Quote
Atrisko Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Przecież to wspaniały towarzysz do psich sportów...zwinny ,smukły, szybki...uwielbia się bawić i jest niezwykle kontaktowy... przecież frisbee czy agility to dla niego byłby raj..... jak psiaka wypromować...???? Pieseczek ma potencjał tylko towarzysza przewodnika mu potrzeba... Quote
olalolaa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wtataro nadal po kilku prośbach nie mam numeru konta.. rozumiem że nie masz czasu bo wszyscy jesteśmy zabiegani, święta itd, ale wysłanie PW chyba tak dużo czasu nie zajmuje? Zaczyna mnie to troszkę irytować. Quote
wtatara Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 zaraz Ci wysle- nie gniewaj sie ale moje swieta to w rozsypce. Ja pracue w słuzbie zdrowia na stanowisku kierowniczym i przygotowywałam oferte naszego zakładu do konkursu do NFZ. Mój dom i świeta z tym zwiazane to opłakany stan. Dzisiaj to złozyliśmy, dzisiaj odpoczwam , zaraz Ci wyslę. Quote
ULKA12 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika Quote
lilk_a Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ULKA12 napisał(a):Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika a już miałam pytać czy wznowić allegro .... Quote
Olga7 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='ULKA12']Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika Ula-dzwonila do mnie wtatara i prosila przekazać /nie mogla chyba dodzwonić się do Ciebie a wyjedżala /, że za pośrednictwem jednej kol. z Bytomia mają uzgodnić i prosić cioteczkę Halbinę o tę wizytę p/adopcyjną dla Vanilka. Quote
ela40 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 z zabrza moze by Lara mogła chyba niedaleko do Zabrza ma Quote
ULKA12 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 To jak już będzie wiadomo kto pójdzie to napiszcie, podam adres żeby się bezpośrednio umawiać. Wizyta może być nawet jutro państwo czekają. Państwo bardzo konkretni i zainteresowani Vanilkiem. Posłałam im więcej zdjęć mam nadzieję, że psiak ich zachwyci jeszcze bardziej. Bardzo bym chciała aby Vanilek święta spędził już ze swoją nową rodziną. Quote
ela40 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Wspaniale by było gdyby Vanilek święta spędzał już we własnym domku. Quote
Olga7 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ULKA12 napisał(a):To jak już będzie wiadomo kto pójdzie to napiszcie, podam adres żeby się bezpośrednio umawiać. Wizyta może być nawet jutro państwo czekają. Państwo bardzo konkretni i zainteresowani Vanilkiem. Posłałam im więcej zdjęć mam nadzieję, że psiak ich zachwyci jeszcze bardziej. Bardzo bym chciała aby Vanilek święta spędził już ze swoją nową rodziną. Myślę ,że to jutro cioteczki uzgodnią ,kto ma zrobić tę wizytę,gdyż Wtatara dziś jechala gdzieś do rodziny chyba i nie miala już kiedy uzgadniac dalej,czy cioteczka Halbina będzie mogla jechac do tych panstwa na wizytę przedaopcyjną.Możliwe ,że Halbina nie będzie mogla tam jechac,ale jak widac kilka ciotek z Zabrza jest ,to ktos zawsze wizytę odbędzie.Ja tylko przekazalam informację wieczorną od Wtatary. Quote
wtatara Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 niestety nie mam jeszcze nikogo. Pani z Bytomia straciła kontakty, które miały w telefonie, napisała do dziewczyn ale cisza. Quote
fizia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 oj to trzymam kciuki niestety nikogo nie znam z tych okolic Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ULKA12 napisał(a):Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika A jaka ulica w Zabrzu? Ja obecnie mieszkam w Zabrzu :) Quote
Javena Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Z Zabrza jest równiez , pati_zabrze ,może do niej napisac? Quote
ULKA12 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Vanilek ze swoim koleżką Dyziem, ten chłopak sprowadza Vanilka na złą drogę:diabloti: W piątek przyjechała zagłodzona dobermanka ale i takie bidule Vanilek potrafi zachęcić do zabawy Nie odchodź! Co tam znowu? Quote
Javena Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dobre.... Wanilek naprawde sliczny. Dobermance wszystkie kosci wystają. Boziu ,zgroza. Quote
truskawa144 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ale ten Wanil ma teraz fajnie, tylu znajomych psich i ludzkich, pewnie aż żal mu będzie opuszczać hotelik. Quote
wtatara Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Truskawa- jak myslisz dobrze sie bedzie zachowywał w domku Quote
Recommended Posts