Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wysłałam jego zdjęcia. Vanilek jest śliczny, ma fajny charakter. Świetnie nadawałby się do bloków, nie niszczy, potrafi zostawać sam, zachowuje czystość, nie jest szczekliwy. Po prostu psi ideał a domu brak.

Wtatara podaj mi swój email bo nie mogę od kilku dni wysłać do Ciebie wiadomości na pw.

Posted

Przecież to wspaniały towarzysz do psich sportów...zwinny ,smukły, szybki...uwielbia się bawić i jest niezwykle kontaktowy... przecież frisbee czy agility to dla niego byłby raj..... jak psiaka wypromować...???? Pieseczek ma potencjał tylko towarzysza przewodnika mu potrzeba...

Posted

Wtataro nadal po kilku prośbach nie mam numeru konta.. rozumiem że nie masz czasu bo wszyscy jesteśmy zabiegani, święta itd, ale wysłanie PW chyba tak dużo czasu nie zajmuje? Zaczyna mnie to troszkę irytować.

Posted

zaraz Ci wysle- nie gniewaj sie ale moje swieta to w rozsypce. Ja pracue w słuzbie zdrowia na stanowisku kierowniczym i przygotowywałam oferte naszego zakładu do konkursu do NFZ. Mój dom i świeta z tym zwiazane to opłakany stan. Dzisiaj to złozyliśmy, dzisiaj odpoczwam , zaraz Ci wyslę.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika

a już miałam pytać czy wznowić allegro ....

Posted

[quote name='ULKA12']Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika

Ula-dzwonila do mnie wtatara i prosila przekazać /nie mogla chyba dodzwonić się do Ciebie a

wyjedżala /, że za pośrednictwem jednej kol. z Bytomia mają uzgodnić i prosić cioteczkę Halbinę o tę wizytę p/adopcyjną dla Vanilka.

Posted

To jak już będzie wiadomo kto pójdzie to napiszcie, podam adres żeby się bezpośrednio umawiać. Wizyta może być nawet jutro państwo czekają. Państwo bardzo konkretni i zainteresowani Vanilkiem. Posłałam im więcej zdjęć mam nadzieję, że psiak ich zachwyci jeszcze bardziej. Bardzo bym chciała aby Vanilek święta spędził już ze swoją nową rodziną.

Posted

ULKA12 napisał(a):
To jak już będzie wiadomo kto pójdzie to napiszcie, podam adres żeby się bezpośrednio umawiać. Wizyta może być nawet jutro państwo czekają. Państwo bardzo konkretni i zainteresowani Vanilkiem. Posłałam im więcej zdjęć mam nadzieję, że psiak ich zachwyci jeszcze bardziej. Bardzo bym chciała aby Vanilek święta spędził już ze swoją nową rodziną.

Myślę ,że to jutro cioteczki uzgodnią ,kto ma zrobić tę wizytę,gdyż Wtatara dziś jechala gdzieś do rodziny chyba i nie miala już kiedy uzgadniac dalej,czy cioteczka Halbina będzie mogla jechac do tych panstwa na wizytę przedaopcyjną.Możliwe ,że Halbina nie będzie mogla tam jechac,ale jak widac kilka ciotek z Zabrza jest ,to ktos zawsze wizytę odbędzie.Ja tylko przekazalam informację wieczorną od Wtatary.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Vanilka z Zabrza, jak najszybciej. Znacie kogoś? Więcej napisze jak wykąpię Amika

A jaka ulica w Zabrzu? Ja obecnie mieszkam w Zabrzu :)

Posted

Vanilek ze swoim koleżką Dyziem, ten chłopak sprowadza Vanilka na złą drogę:diabloti:

W piątek przyjechała zagłodzona dobermanka ale i takie bidule Vanilek potrafi zachęcić do zabawy

Nie odchodź!

Co tam znowu?