Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olalolaa']Wtataro nadal nie dostałam danych do przelewu, a chcę wysłać pieniążki z bazarku..[/QUOTE]

przepraszam ale prawie nie żyje . Robimy oferte konkursową a czasu niewiele. Pamietam, do wysyłki za hotelik jeszcze kilka dni.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Vanilka

Allegro Vanilka

[url]http://allegro.pl/vanilek-mini-golden-retriever-szuka-domu-i1353552845.html[/url]

W piatek wyśle pieniążki za grudzień 20 zł + obiecane 40 zł dodatkowo.

Posted

[quote name='ULKA12']ela40 może lepiej reklamować Vanilka jako colaka a nie goldena, on nic w sobie nie ma z goldena.[/QUOTE]

Tez tak myślę, lepiej jakby w tytule było: mini collie

Posted

[quote name='ULKA12']ela40 może lepiej reklamować Vanilka jako colaka a nie goldena, on nic w sobie nie ma z goldena.[/QUOTE]

Tez tak myślę, lepiej jakby w tytule było: mini collie

Posted

Ale do Collie też mu dosyć daleko wiec to trochę nieprawdziwe, można napisać, że jest trochę podobny do Collie itd ale reklamowanie go jako Collie to moim zdaniem kłamstwo. Ale róbcie jak chcecie, napisałam tylko swoje zdanie.

Posted

[quote name='olalolaa']Tez tak myślę, lepiej jakby w tytule było: [B]mini???[/B] collie[/QUOTE]
...dobra mix collie może być , smooth też pasuje.... ale nie mini...40cm i mini....cioteczki
A Vanilek nieświadom niczego dalej sobie beztrosko biega.... czy chociaż zima mu się podoba?

Posted

[quote name='wtatara'] Pamietam, do wysyłki za hotelik jeszcze kilka dni.[/QUOTE]
Vanilek ma opłacony pobyt do 16.12.2010 (włącznie) :-)

Vanilkowi zima się podoba, biega skacze i zachęca do zabawy. Mamy nowy vanilkowy zwyczaj, codziennie wieczorem, jak już psy są nakarmione i wybiegane siadamy sobie w fotelu i mam czas tylko dla Vanilka. On to uwielbia, głaskanie, przytulanie. Kładzie głowę na moich kolanach i tak może leżeć godzinami, niestety ja nie mam tyle czasu. Ten pies potrzebuje swojego człowieka już, święty Mikołaj się nie spisał i nie przyniósł Vanilkowi nowego domu ale może pod choinką Vanilek znajdzie swój nowy dom?

Posted

Oby tak właśnie było :) ktoś będzie miał w Vanilku prawdziwego przyjaciela

A ja chciałam się jeszcze podzielić bardzo fajną wiadomością - Ulka zgodziła się przyjąć Smutka :)

Mariusz ze schroniska może Go zawieźć w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie pod koniec tygodnia.
Chyba, że ktoś miałby możliwość pomóc w transporcie wcześniej - Smutek jest w schronisku w Jamrozowiźnie, gmina Kłomnice, 25 km od Częstochowy w stronę Radomska

Posted

[INDENT][B]dziewczyny prosze pomóżcie-moze znacie kogos z tamtych okolic . Pomózcie tez poogłaszac wątek
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197837-Kotliny-koło-Kurowic-(łodzkie)piękny-kudłacz-koczuje-w-sniegu-PROSZĘ-POMÓŻMY-MU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1978...�-POMÓŻMY-MU[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Kochani - czy ktoś z Częstochowy miałby możliwość zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Częstochowie dla małej suni, szczeniaczki od Missieek
Sunia była wczoraj i dzisiaj na aukcji w centrum handlowym
Wczoraj zainteresowała się Nią bardzo miła dziewczyna, która studiuje w Krakowie, ale tylko w weekendy, a mieszka w Częstochowie.
Dzisiaj wróciła, mówiła, że całą noc myślała o suni.
Prosimy o pomoc

http://www.dogomania.pl/threads/75042-missieek-PROSZE-O-POMOC-w-szukaniu-domow...-15-5-futer/page85

Posted

Kochani pozdrawiam:)
Przesłałem dla Vanilka dekl. za XII:)

Ula pisze jak bardzo potrzebuje swojego domku, wieczorne mizianie,
trzymam kciuki żeby jak najszybciej znalazł domek:):)

Posted

Vanilek uwielbia myzianie więc tego nigdy dosyć.
P.S. W związku z tym, że wątek hoteli i płatnych DT został totalnie oczyszczony z różnych wątków, w tym również mojego DT gdyby ktoś chciał ze mną nawiązać kontakt pozostaje tylko telefon: 517251148 lub ulenka.r@vp.pl Nie wiem czy pisząc o Vanilku nie naruszam jakiegoś punktu regulaminu:razz:

Posted

mamy w tej chwili 330 zł- jest to hotelik i karma za XII.
Nie wszyscy jeszcze powpłacali, napisze do nich i do oli wyslę konto bo ma dla Vanilka pieniązki za bazarek
Dziekujęek.

Posted

Miałam zapytanie o Pucka, który jest w swoim domku stałym chyba już z 3 miesiące, zamiast niego zaproponowałam Vanilka niestety nie spodobał się.

Prośba. W związku z tym, że zlikwidowano wątki DT i hoteli, Jamor założył swoje forum gdzie takie wątki się znajdą. Niestety albo na szczęście, aby był tam wątek mojego DT jest potrzebna rekomendacja. Jeśli uważacie, że mój DT jest godny polecenia to proszę to napisać tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-w%C4%85tk%C3%B3w-hotelowych?p=15944207#post15944207