Pysioo Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 olalolaa napisał(a):wczoraj zadzwonił do mnie jakis starszy Pan, bo poprzedni pies mu uciekł.. z podwórka. Wanilek też miałby by byc na podwórko, do kojca. Oczywiście odmówiłam.. [FONT="]olalolaa[/FONT] – wiele schroniskowych psów marzy o takim kojcu w ogrodzie. Zaproponowałaś chociaż panu innego psa? Quote
Olga7 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Roland_De napisał(a):Ile brakuje ? Wtataro-ile w koncu jeszcze nam brakuje do pelnej kwoty na hotelik Vanilka ? Pyta też Roland . Chyba mamy 225 zl /mc deklaracji a potrzeba nam 300 zl/mc .Jesli dobrze policzylam . Czyli brakuje 75 zl/mc deklaracji lub wplat jednorazowych na każdy m-c. Quote
wtatara Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 tak, mamy 225 zł deklaracji stałych Hotelik 300 zł i teraz wysłałam 40 zł na karmę Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pysioo napisał(a):[FONT="]olalolaa[/FONT] – wiele schroniskowych psów marzy o takim kojcu w ogrodzie. Zaproponowałaś chociaż panu innego psa? Ten Pan na prawde nie był godny zaufania. Po kilku pytaniach da się to stwierdzić, nie miał 'kompletnego' ogrodzenia, stwierdził ze pies do kojca, ale kto wie-poprzedni uciekł, więc moze był sobie luzem? Powiedziałam żeby przyjechał do schroniska.. Ale niestety zaczął coś bełkotac, że psy ze schronisk są nie do wychowania itp. Oczywiście powiedziałam to i owo, ale facet na prawde, był takim typem który uwaza psa za dodatek, ktoremu cos sie rzuci pewnie tylko do jedzenia i to wszystko.. Quote
ULKA12 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wtatara napisał(a):tak, mamy 225 zł deklaracji stałych Hotelik 300 zł i teraz wysłałam 40 zł na karmę To ja zwrócę Ci to 40 zł, skoro jest tak krucho z pieniędzmi na Vanilka:lol: Quote
Pysioo Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [FONT="]olalolaa[/FONT] - napisałam tak na przyszłość. Gdyby ktoś proponował kojec w ogrodzie, a nie będziesz chciała wysłać tam żadnego ze swoich podopiecznych – proszę daj mi znać. Jest co najmniej kilkanaście psów, dla których będzie to szansa na lepsze życie. :) Quote
ela40 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ULKA12 napisał(a):To ja zwrócę Ci to 40 zł, skoro jest tak krucho z pieniędzmi na Vanilka:lol: To ja dolożę te 40 zl z tym ze wysle dopiero 30-go listopada jak wyplata wplynie. Moze byc tak? Quote
Roland_De Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 50 PLn na miesiąc na stałe deklaruje - pls o numer konta ULKA12 napisał(a):To ja zwrócę Ci to 40 zł, skoro jest tak krucho z pieniędzmi na Vanilka:lol: Quote
wtatara Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Javena napisał(a):Wtatara posprzątaj skrzyneczke;) możesz pisać Quote
wtatara Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ela40 napisał(a):To ja dolożę te 40 zl z tym ze wysle dopiero 30-go listopada jak wyplata wplynie. Moze byc tak? bardzo dziękuję Quote
wtatara Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Roland_De napisał(a):50 PLn na miesiąc na stałe deklaruje - pls o numer konta bardzo dziękuję konto dam wieczorem Quote
coronaaj Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Roland_De napisał(a):50 PLn na miesiąc na stałe deklaruje - pls o numer konta To po deklaracji Rolanda_DE :loveu::loveu:cos dalej brakuje? Dzieki Roland_DE za deklaracje...kazdy grosik tutaj sie liczy.....:razz::razz: Quote
wojtuś Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 I ja Vanilka podniosę, coby dobry domek przybliżał się szybko:) Pozdrawiam;) Quote
coronaaj Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wojtuś napisał(a):I ja Vanilka podniosę, coby dobry domek przybliżał się szybko:) Pozdrawiam;) Podnosze Vanilka , tez domku zycze...jak z ogloszeniami??? Quote
wtatara Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 ROZLICZENIE MAMY 222 ZŁ jeśli wpłynie 50 zł deklaracji stałych za XI i 40 zł od eli40 będziemy mieć na hotelik 312 zł, więc prawie z karmą wystarczy Quote
ela40 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Witam Moje obiecane 40 wplynie tylko tak jak mówilam po 26 .11. czyli 29 wyślę Quote
olalolaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ale tu pusto u psiaczka :( Jak on się tam ma? Dlaczego nikt go nie chce...? Quote
ela40 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ja zaglądam codziennie do Vanilka choc nie zawsze piszę, a domek juz by sie mógł znaleść - kochajacy domek ,taki piękny psiaczek nie powinien tak dlugo czekać Quote
ULKA12 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Vanilek powinien już iść do swojego domku. Za bardzo się już do mnie przywiązał a to nie dobrze bo potem rozstanie będzie boleć zarówno mnie jak i jego. Codziennie obiecuję, że porobię mu jakieś nowe zdjęcia i codziennie jest szaro i smutno na dworze i zdjęcia wychodzą okropne. Vanilek powinien iść do domu gdzie będzie jedynym psem albo będzie tam jakaś sympatyczna sunia, z którą będzie mógł się pobawić. Jest strasznie zazdrosny o swojego człowieka i chciałby go mieć na wyłączność, a jak nie może to się obraża :-) Quote
Atrisko Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ...jak młody kawaler... zrobisz coś nie po jego myśli i już obrażony... A chłopak mógłby już do domu się "wyprowadzić"... tylko gdzie ten dom... Quote
Recommended Posts