Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
wczoraj zadzwonił do mnie jakis starszy Pan, bo poprzedni pies mu uciekł.. z podwórka. Wanilek też miałby by byc na podwórko, do kojca. Oczywiście odmówiłam..

[FONT=&quot]olalolaa[/FONT] – wiele schroniskowych psów marzy o takim kojcu w ogrodzie. Zaproponowałaś chociaż panu innego psa?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roland_De napisał(a):
Ile brakuje ?

Wtataro-ile w koncu jeszcze nam brakuje do pelnej kwoty na hotelik Vanilka ? Pyta też Roland .
Chyba mamy 225 zl /mc deklaracji a potrzeba nam 300 zl/mc .Jesli dobrze policzylam .
Czyli brakuje 75 zl/mc deklaracji lub wplat jednorazowych na każdy m-c.

Posted

Pysioo napisał(a):
[FONT=&quot]olalolaa[/FONT] – wiele schroniskowych psów marzy o takim kojcu w ogrodzie. Zaproponowałaś chociaż panu innego psa?

Ten Pan na prawde nie był godny zaufania. Po kilku pytaniach da się to stwierdzić, nie miał 'kompletnego' ogrodzenia, stwierdził ze pies do kojca, ale kto wie-poprzedni uciekł, więc moze był sobie luzem? Powiedziałam żeby przyjechał do schroniska.. Ale niestety zaczął coś bełkotac, że psy ze schronisk są nie do wychowania itp. Oczywiście powiedziałam to i owo, ale facet na prawde, był takim typem który uwaza psa za dodatek, ktoremu cos sie rzuci pewnie tylko do jedzenia i to wszystko..

Posted

wtatara napisał(a):
tak, mamy 225 zł deklaracji stałych
Hotelik 300 zł i teraz wysłałam 40 zł na karmę

To ja zwrócę Ci to 40 zł, skoro jest tak krucho z pieniędzmi na Vanilka:lol:

Posted

ULKA12 napisał(a):
To ja zwrócę Ci to 40 zł, skoro jest tak krucho z pieniędzmi na Vanilka:lol:

To ja dolożę te 40 zl z tym ze wysle dopiero 30-go listopada jak wyplata wplynie.
Moze byc tak?

Posted

Roland_De napisał(a):
50 PLn na miesiąc na stałe deklaruje - pls o numer konta

To po deklaracji Rolanda_DE :loveu::loveu:cos dalej brakuje? Dzieki Roland_DE za deklaracje...kazdy grosik tutaj sie liczy.....:razz::razz:

Posted

Ja zaglądam codziennie do Vanilka choc nie zawsze piszę, a domek juz by sie mógł znaleść - kochajacy domek ,taki piękny psiaczek nie powinien tak dlugo czekać

Posted

Vanilek powinien już iść do swojego domku. Za bardzo się już do mnie przywiązał a to nie dobrze bo potem rozstanie będzie boleć zarówno mnie jak i jego. Codziennie obiecuję, że porobię mu jakieś nowe zdjęcia i codziennie jest szaro i smutno na dworze i zdjęcia wychodzą okropne. Vanilek powinien iść do domu gdzie będzie jedynym psem albo będzie tam jakaś sympatyczna sunia, z którą będzie mógł się pobawić. Jest strasznie zazdrosny o swojego człowieka i chciałby go mieć na wyłączność, a jak nie może to się obraża :-)