ela40 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Witam czy dotarla moja wpłata na listopad? Quote
wtatara Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ela40 napisał(a):Witam czy dotarla moja wpłata na listopad? tak, dzieki jest -wpisze później Quote
wtatara Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ulka to ile mam przelać pieniążków 300 zł i za kastracje ostatecznie ile Quote
coronaaj Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wtatara napisał(a):niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła Musicie kogo innego wyslac po Gronia...moze Asior czy kto??? Ja sama robilam tez z takimi schronami jak ten( razem z Magda, Mariuszem)...zawsze sie udawalo...wiec sie nie zrazajcie... Quote
wtatara Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Alicja Kraków jest spalony, świeża sprawa,ona może sprawdzić dowód. Ta osoba jest bardzo cwana. Wiele dowiedziałąm się teraz o niej , schronisku ale za póxno Quote
coronaaj Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wtatara napisał(a):Alicja Kraków jest spalony, świeża sprawa,ona może sprawdzić dowód. Ta osoba jest bardzo cwana. Wiele dowiedziałąm się teraz o niej , schronisku ale za póxno Ja mialam na mysli z dowodem, inna osoba, niby inny domek...szkoda tego domku dla Gronia...o ile rzeczywiscie taki dobry ale bylas tam, sama widzialas??? Ja mam wyadoptowanych dobre pare sztuk, sama nie pamietam ile, wszystkie maja dobre domki, oczywiscie zanim odbieralismy to domy byly szczegolowo sprawdzane... Quote
wtatara Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 domek sprawdziłam , Pani podpisała umowę adopcyjną. Próbowałam ja jeszcze namówić . Do dzisiaj miała sie odezwać, jednak cisza. Alu ale to inaczej jak wiesz ze Ci odmówia i od razu kombinujesz a ja nie wiedziałam ze tam jest taka sytuacja. Teraz to zaraz by sie domysliła. Jestem zła, zrezygnowana, szlak mie trafia. Quote
fizia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 I nadal się ta Pani od Gronie nie odezwała? A dla Wanilka oczywiście pozdrowienia posyłam :) Quote
lilk_a Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 skończyło się allegro Vanilka , wystawiacie jeszcze raz ? :) Quote
wtatara Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 lilk_a napisał(a):skończyło się allegro Vanilka , wystawiacie jeszcze raz ? :) tak, wystawiamy- ile mam zapłacic Quote
olalolaa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 na pojutrze znowu go dałam do gazety. Moze ktos zadzwoni.. Quote
wtatara Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Pysioo napisał(a):Nikt nie dzwonił w sprawie Vanilka? do mnie nikt Quote
Olga7 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Zdaje się,że Vanilek posiedzi i przezimuje w Zarkach ,do wiosny ...Oby nie,bo inne psy czekają na pomoc ... Quote
ULKA12 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Olga7 nie strasz. Vanilek to pies bezproblemowy (nie licząc jego agresji do większych psów) ale niestety zauważyłam, że on już się bardzo przywiązał, pewnie nigdy do tej pory nie miał swojego stałego miejsca więc teraz mój dom traktuje jak swój, dlatego pewnie zmiana będzie dla niego stresująca, naprawdę nie rozumiem dlaczego nikt nie chce takiego ładnego i sympatycznego psiaka. Quote
MonikaOnka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Długo mnie nie było na Dogo i u Vanilka (leczę oko), poszła wpłata za listopad. Quote
lilk_a Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wtatara napisał(a):tak, wystawiamy- ile mam zapłacic jeżeli na początku kategorii to 12,50 , jeżeli zwykłe to 50 gr Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wczoraj zadzwonił do mnie jakis starszy Pan, bo poprzedni pies mu uciekł.. z podwórka. Wanilek też miałby by byc na podwórko, do kojca. Oczywiście odmówiłam.. Quote
wtatara Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 lilk_a napisał(a):jeżeli na początku kategorii to 12,50 , jeżeli zwykłe to 50 gr proszę o zwykłe- podliczyłam pieniążki i nawet jeśli wszyscy wpłacą stałe deklaracje nie wystarczy w grudniu na hotelik bardzo dziękuję za bazarek- dużo nas wspomógł finansowo Quote
lilk_a Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to wystawiam i nie wpłacaj czasem tych 50 gr :) napisałam tak z rozpędu :) [FONT=Georgia]wznowione allegro Vanilka[/FONT] Quote
Roland_De Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ile brakuje ?wtatara napisał(a):proszę o zwykłe- podliczyłam pieniążki i nawet jeśli wszyscy wpłacą stałe deklaracje nie wystarczy w grudniu na hotelik bardzo dziękuję za bazarek- dużo nas wspomógł finansowo Quote
fizia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kurcze to już chyba druga propozycja mieszkania w kojcu czy w ogrodzie. Mógłaby w końcu paść jakaś fajna propozycja... Quote
Recommended Posts