Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła

Musicie kogo innego wyslac po Gronia...moze Asior czy kto??? Ja sama robilam tez z takimi schronami jak ten( razem z Magda, Mariuszem)...zawsze sie udawalo...wiec sie nie zrazajcie...

Posted

wtatara napisał(a):
Alicja Kraków jest spalony, świeża sprawa,ona może sprawdzić dowód. Ta osoba jest bardzo cwana. Wiele dowiedziałąm się teraz o niej , schronisku ale za póxno

Ja mialam na mysli z dowodem, inna osoba, niby inny domek...szkoda tego domku dla Gronia...o ile rzeczywiscie taki dobry ale bylas tam, sama widzialas???
Ja mam wyadoptowanych dobre pare sztuk, sama nie pamietam ile, wszystkie maja dobre domki, oczywiscie zanim odbieralismy to domy byly szczegolowo sprawdzane...

Posted

domek sprawdziłam , Pani podpisała umowę adopcyjną. Próbowałam ja jeszcze namówić . Do dzisiaj miała sie odezwać, jednak cisza.
Alu ale to inaczej jak wiesz ze Ci odmówia i od razu kombinujesz a ja nie wiedziałam ze tam jest taka sytuacja. Teraz to zaraz by sie domysliła. Jestem zła, zrezygnowana, szlak mie trafia.

Posted

Olga7 nie strasz. Vanilek to pies bezproblemowy (nie licząc jego agresji do większych psów) ale niestety zauważyłam, że on już się bardzo przywiązał, pewnie nigdy do tej pory nie miał swojego stałego miejsca więc teraz mój dom traktuje jak swój, dlatego pewnie zmiana będzie dla niego stresująca, naprawdę nie rozumiem dlaczego nikt nie chce takiego ładnego i sympatycznego psiaka.

Posted

lilk_a napisał(a):
jeżeli na początku kategorii to 12,50 , jeżeli zwykłe to 50 gr

proszę o zwykłe- podliczyłam pieniążki i nawet jeśli wszyscy wpłacą stałe deklaracje nie wystarczy w grudniu na hotelik
bardzo dziękuję za bazarek- dużo nas wspomógł finansowo

Posted

Ile brakuje ?

wtatara napisał(a):
proszę o zwykłe- podliczyłam pieniążki i nawet jeśli wszyscy wpłacą stałe deklaracje nie wystarczy w grudniu na hotelik
bardzo dziękuję za bazarek- dużo nas wspomógł finansowo