wtatara Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 temu 13 letniemu znalazłam domek Quote
coronaaj Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 wtatara napisał(a):temu 13 letniemu znalazłam domek Super zdjecia...to sie udalo!!!! Vanilek do domku... Quote
Pysioo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Polla wstawiła ogłoszenie o Vanilku na alegratce. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8635117_vani_ek_szuka_domu_na_zawsze.html Quote
fizia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 O jak cudnie z tym Groniem :) Wygląda ślicznie Quote
wtatara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła Quote
ULKA12 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zamurowało mnie, aż nie wiem co napisać. Quote
wtatara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 starciłama masę czasu na ogłoszenia, jazdę na wizyte, pieniądze na paliwo i wszystko na nic. Już zadnego pieska nie ogłosze z tego schronu Quote
Pysioo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To może pani kierownik sama dowiezie psa, albo wyśle pracownika? Kierownik z Mielca zapewniał psom transport, to może inni mogliby pójść za jego przykładem? Napisz maila w tej sprawie do gazety: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/frontpage Może ktoś zacznie działać i pies nie straci domu. Wielokrotnie czytałam artykuły, że w Rzeszowie jest przepełnienie w schronie – a miasto jest be, bo nie ma rozbudowy. To co – nagle miejsc zbywa i pies musi dożywotnio tam tkwić?! Quote
wtatara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 a teraz cos milszego - jutro jestem w Częstochowej. Quote
truskawa144 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kuźwa co za schronisko! Szkoda słów. A nie możesz wysłać kogoś podstawionego? Czasem się inaczej nie da jak widać. Quote
wtatara Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 za późno zorientuje się Za bardzo walczyłam o niego -sprawdzi wszystko Jakoś wcześniej nikt mnie nie uprzedził z tamtych stron, choc dziewczyny wiedziały ze tak może byc. Teraz piszą- po fakcie Quote
fizia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 wtatara napisał(a):niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła O rany, coś takiego... Taka szansa się przeciez może nie powtórzyć :( Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 truskawa144 napisał(a):Kuźwa co za schronisko! Szkoda słów. A nie możesz wysłać kogoś podstawionego? Czasem się inaczej nie da jak widać. Też o tym pomyslałam. Może nie odrazu ale pojutrze. Tylko poinformować tą osobę dokładnie co ma mówić. P.S Oglądajcie dzisiaj Uwagę na TVN o 19.50 Quote
malawaszka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 wtatara napisał(a):za późno zorientuje się Za bardzo walczyłam o niego -sprawdzi wszystko Jakoś wcześniej nikt mnie nie uprzedził z tamtych stron, choc dziewczyny wiedziały ze tak może byc. Teraz piszą- po fakcie kurcze szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - wiedziałam, że w Rzeszowie tak jest, to bardzo dobre schronisko, ale ten element jest nie do przeskoczenia - taką zasadę ma pani kierownik i nie chce od niej odstępować :shake: szkoda... Quote
truskawa144 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 wtatara napisał(a):a teraz cos milszego - jutro jestem w Częstochowej. Częstochowie!:mad: malawaszka napisał(a):kurcze szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - wiedziałam, że w Rzeszowie tak jest, to bardzo dobre schronisko, ale ten element jest nie do przeskoczenia - taką zasadę ma pani kierownik i nie chce od niej odstępować :shake: szkoda... To nie wiem czy takie dobre skoro uniemożliwia psu wyjazd do domu, szczególnie, że przecież pies nie jedzie w ciemno bo dom można sprawdzić, być w kontakcie itd. A ze schroniska może wziąć każdy i nie ma potem kontroli. Jeśli ona woli, żeby pies do śmierci siedział w boksie to się chyba minęła z powołaniem. Quote
malawaszka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dobre pod względem opieki nad psami na miejscu, napisałam, że takie utrudnienia jakie tam sa też mi się nie podobają Quote
ULKA12 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Za chwilę z Vanilkiem wyjeżdżamy na kastrację ciotki trzymać kciuki. Quote
ULKA12 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Vanilek już po kastracji, wszystko przebiegło bez komplikacji teraz żeby się tylko wszystko ładnie wygoiło i nawet nie pozna, że cos mu ubyło. Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No to trzymam kciuki za rekonwalescenta. Ulka, dałaś może wetowi to co wiesz? Quote
Dzika_Figa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ULKA12 napisał(a):Dałam:evil_lol: To sio do Pucka relację zdawać! A nie po innych wątkach o pierdołach piszesz ;-) Quote
Atrisko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No to teraz nasz przystojniak nie będzie tak rządził bo bez "jajek i bez Azy" smutno mu będzie...zdrowiej Vanilku Quote
wtatara Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 witam Vanilku- dzisiaj wspawdzę wpłaty Quote
Pysioo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [FONT="]wtatara[/FONT] – chciałam wysłać PW, ale masz pełną skrzynkę Quote
Recommended Posts