Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła

Posted

To może pani kierownik sama dowiezie psa, albo wyśle pracownika? Kierownik z Mielca zapewniał psom transport, to może inni mogliby pójść za jego przykładem?
Napisz maila w tej sprawie do gazety:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/frontpage
Może ktoś zacznie działać i pies nie straci domu. Wielokrotnie czytałam artykuły, że w Rzeszowie jest przepełnienie w schronie – a miasto jest be, bo nie ma rozbudowy. To co – nagle miejsc zbywa i pies musi dożywotnio tam tkwić?!

Posted

za późno zorientuje się
Za bardzo walczyłam o niego -sprawdzi wszystko
Jakoś wcześniej nikt mnie nie uprzedził z tamtych stron, choc dziewczyny wiedziały ze tak może byc. Teraz piszą- po fakcie

Posted

wtatara napisał(a):
niestety Gronio nie jedzie do domku bo P.kierownik nie zgodziła sie abym ja odebrała pieska-musi byc przyszła właścicielka. Włascicielka znów nie pojedzie bo za daleko a ona chora i szansa przepadła

O rany, coś takiego...

Taka szansa się przeciez może nie powtórzyć :(

Posted

truskawa144 napisał(a):
Kuźwa co za schronisko! Szkoda słów.
A nie możesz wysłać kogoś podstawionego? Czasem się inaczej nie da jak widać.

Też o tym pomyslałam. Może nie odrazu ale pojutrze. Tylko poinformować tą osobę dokładnie co ma mówić.

P.S Oglądajcie dzisiaj Uwagę na TVN o 19.50

Posted

wtatara napisał(a):
za późno zorientuje się
Za bardzo walczyłam o niego -sprawdzi wszystko
Jakoś wcześniej nikt mnie nie uprzedził z tamtych stron, choc dziewczyny wiedziały ze tak może byc. Teraz piszą- po fakcie

kurcze szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - wiedziałam, że w Rzeszowie tak jest, to bardzo dobre schronisko, ale ten element jest nie do przeskoczenia - taką zasadę ma pani kierownik i nie chce od niej odstępować :shake: szkoda...

Posted

wtatara napisał(a):
a teraz cos milszego - jutro jestem w Częstochowej.

Częstochowie!:mad:

malawaszka napisał(a):
kurcze szkoda, że nie wiedziałam wcześniej - wiedziałam, że w Rzeszowie tak jest, to bardzo dobre schronisko, ale ten element jest nie do przeskoczenia - taką zasadę ma pani kierownik i nie chce od niej odstępować :shake: szkoda...

To nie wiem czy takie dobre skoro uniemożliwia psu wyjazd do domu, szczególnie, że przecież pies nie jedzie w ciemno bo dom można sprawdzić, być w kontakcie itd. A ze schroniska może wziąć każdy i nie ma potem kontroli. Jeśli ona woli, żeby pies do śmierci siedział w boksie to się chyba minęła z powołaniem.