Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wanilek dzisiaj dostał głupawki, biegał, skakał poszczekiwal, razem z Borą urządzili zawody kto szybciej będzie biegł. Strasznie radosny z niego psiak tylko dlaczego nikt go nie chce?

Posted

olalolaa napisał(a):
No ja tez nie wiem dlaczego go nikt nie chce.. ale musimy czekac, ogłoszenia chłopak ma, w koncu domek sie znajdzie. A która to Bora bo cos nie kojaze? :)

Przepraszam co jakiś czas się na tym łapę, oczywiście nie Bora tylko Aza. Bora to ONka, którą niedawno musiałam uśpić (rak z przerzutami nie było szans, sunia juz nie chodziła) ale cały czas o niej myślę i czasami zdarzają mi się takie pomyłki.:shake:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Przepraszam co jakiś czas się na tym łapę, oczywiście nie Bora tylko Aza. Bora to ONka, którą niedawno musiałam uśpić (rak z przerzutami nie było szans, sunia juz nie chodziła) ale cały czas o niej myślę i czasami zdarzają mi się takie pomyłki.:shake:

właśnie tak Ulu sobie pomyslałam.. Masz ją w serduchu na zawsze, to dlatego.

Posted

ULKA12 napisał(a):

ano właśnie .... tak to jest ja na swoją Fiśkę też nieraz mówię Nuka , choć Nuka nie żyje już 8 lat ....

Vanilkowi zmieniłam zdjęcia w aukcji ...ma 4 obserwatorów .... chyba że to Wy ;)

Posted

[quote name='ela40']Przepraszam Vanilku
ale czy ktoś może tu zajrzeć?
http://www.dogomania.pl/threads/195842-M%C5%82oda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OG%C5%81OSZENIA!!!?p=15672213#post15672213
tak już byłem:) Pilnie dla Suni potrzebny do soboty DT, pomyślcie Kochani:)

[quote name='olalolaa']Wanilka znowu dałam do gazety. Moze tym razem ktoś normalny zadzwoni ;)
A moze trzeba juz pomysleć o odjajczeniu?
Ola dzięki::)

Posted

[quote name='olalolaa'](...)
A moze trzeba juz pomysleć o odjajczeniu?[/QUOTE]
Nooooo.... dobrze byłoby i o tym pomyśleć.... jajkami vaniliowymi pohandlować na bazarku....bo chyba z kasą krucho:mad:

Posted

[quote name='Atrisko']Nooooo.... dobrze byłoby i o tym pomyśleć.... jajkami vaniliowymi pohandlować na bazarku....bo chyba z kasą krucho:mad:

Z mojego bazarku bedzie troche, chyba akurat na kastracje starczy. Mam nadzieje ;) Kończy sie za 5 dni. Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/194949-NA-ODJAJCZENIE-WANILKA-!!-Legowisko-bizu-różności-do-10-11-godz-22?p=15584571#post15584571

I widze że Ula jeszcze nie wchodziła na dogo, jakąś godzine-dwie temu zadzwoniła do mnie Pani z posrednika, i jest chętna na Wanilka. Wydawała sie byc w porządku, ale Ula musi z nia porozmaiać konkretniej, mam wrazenie ze sie troche wstydziła przez telefon hehe, ogólnie zgadza sie na wszystko, jutro chce jechać zobaczyć Wanilka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powiedziałam ze zostanie oddany po kastracji za tydzien-dwa najwcześniej? Nie ma z tym dla niej problemu..
Mam nadzieje ze przyjedzie go zobaczyć.

Posted

[quote name='olalolaa']Z mojego bazarku bedzie troche, chyba akurat na kastracje starczy. Mam nadzieje ;) Kończy sie za 5 dni. Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/194949-NA-ODJAJCZENIE-WANILKA-!!-Legowisko-bizu-różności-do-10-11-godz-22?p=15584571#post15584571

I widze że Ula jeszcze nie wchodziła na dogo, jakąś godzine-dwie temu zadzwoniła do mnie Pani z posrednika, i jest chętna na Wanilka. Wydawała sie byc w porządku, ale Ula musi z nia porozmaiać konkretniej, mam wrazenie ze sie troche wstydziła przez telefon hehe, ogólnie zgadza sie na wszystko, jutro chce jechać zobaczyć Wanilka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powiedziałam ze zostanie oddany po kastracji za tydzien-dwa najwcześniej? Nie ma z tym dla niej problemu..
To bylo wspaniale ,gdyby okazalo się ,że to dobry domek dla Vanilka.Czy to blisko Zarek ,czy tez raczej Cz-wa ? Bo trzeba mieć Vanilka na oku potem ,by nie trafil na łancuch albo do pilnowania garażu,działek itp.Roznie to potem bywa,jak wiemy..

Posted

[quote name='olalolaa']Z mojego bazarku bedzie troche, chyba akurat na kastracje starczy. Mam nadzieje ;) Kończy sie za 5 dni. Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/194949-NA-ODJAJCZENIE-WANILKA-!!-Legowisko-bizu-różności-do-10-11-godz-22?p=15584571#post15584571

jak ja mogłam nie zauważyć tego wpisu?????
TRZYMAM KCIUKI!!!!

Posted

Kurcze może ta Misia ma widok smyczy tak wystraszyla się ,bo ktoś wczesniej tam ją bił, czy co ? Przecież teraz tak dobrze miala tam u was i to taka mila ,fajna sunia .Co jej przyszlo do glowy ...Nie dala sobie pomóc biedna.Nie pamietam już ,ale ona chyba prysnęla z mieszkania czy na ulicy ? Muszę poczytac jej wątek znow.