Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vanilek został dzisiaj zaszczepiony przeciwko chorobom wirusowym. Jeśli chodzi o jego charakter, to kolejna nowość, psy mniejsze od niego toleruje, większe budzą w nim agresję, nie umiem pojąć jego logiki.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za wirusówki 50 zł, wzięłam z tych pieniędzy, które przyszły od Dzikiej Figi, to było 100zł, z tego też zapłaciłam za czyszczenie zębów. Teraz należy się zastanowić nad ewentualną kastracja koszt około 150 zł, ale to zależy czy będą na to pieniądze.

Posted

ULKA12 napisał(a):
On coś z charta w sobie ma.

Mnie też wydaje się ,że Vanilek ma nieco domieszki charta a może jak pisano już, collie ? Jest wysoki.,a wydłużony pysk i taką wysmukłą budowę .

Posted

Jeśli mogę coś zasugerować – na tym marmurkowym tle słabo widać tekst. Usunęłabym też zdjęcie nr 5, na którym wygląda na dużego psa. Zdjęcie, które wstawiłaś w lewym górnym rogu (oraz na samym dole), warto dać jako I zdjęcie na początku tekstu – Vanilek wygląda na nim bardzo sympatycznie. Nie oszukujmy się – ludzie patrzą też na wygląd (pies ma chwycić za serce potencjalny domek).
Brakuje też informacji, które umieszczone są w innych ogłoszeniach – np. o wyczyszczonych ząbkach (adoptujący wie wtedy, że koszty „doprowadzenia psa do normalności” będą niższe.