wtatara Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 adin mój pupil http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=add Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 proszę o ogłoszenia i nadal pomoc finansową- brakuje deklaracji na hotelik Quote
Olga7 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wtatara;15610449 napisał(a):proszę o ogłoszenia i nadal pomoc finansową- brakuje deklaracji na hotelik Prosimy o wszelką pomoc na wątku Vanilka - a najbardziej pomoc opłacaniu jego pobytu w hoteliku !!! :loveu::loveu::loveu: Zapraszamy także na bazarek Vanilka !!!!:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/194949-Legowisko-bizu-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-wazony-na-Wanilka-do-10-11-godz-22/page6 Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A ile Vanilkowi brakuje jeszcze do opłacenia miesiąca? Quote
ULKA12 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Czy Vanilek był odrobaczony, jeśli tak to kiedy, nie trzeba tego powtórzyć? Quote
fizia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Z tego, co pamietam, był odrobaczany przed tym festynem w Częstochowie - nie pamietam czy to było 10 października Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 blueberrykiss napisał(a):A ile Vanilkowi brakuje jeszcze do opłacenia miesiąca? policzę dokładnie a chyba z 70 zł wpłat stałych, na listopad będę jeszcze mieć bo niektórzy powpłacali za kilka miesięcy i mam te wpłaty jednorazowe ale do 300 zł za miesiąc dochodzi jeszcze karma a trzeba go jeszcze wykastrować jak wyzdrowieje-może tez troszeczke się zmieni Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ULKA12 napisał(a):Czy Vanilek był odrobaczony, jeśli tak to kiedy, nie trzeba tego powtórzyć? tak był u Truskawy a le to pewnie jedyne jego odrobaczenie Ulka zapytaj weta za ile mozna powtórzyc i go odrobacz jak trzeba Quote
.blueberry. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wyślij mi proszę na PW dane do przelewu bo gdzieś mi się zapodziały. Mogę narazie coś jednorazowo. Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 fizia napisał(a):Z tego, co pamietam, był odrobaczany przed tym festynem w Częstochowie - nie pamietam czy to było 10 października ale pamietasz daty Ja pamietałam ze przed festynem Quote
coronaaj Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wtatara napisał(a):policzę dokładnie a chyba z 70 zł wpłat stałych, na listopad będę jeszcze mieć bo niektórzy powpłacali za kilka miesięcy i mam te wpłaty jednorazowe ale do 300 zł za miesiąc dochodzi jeszcze karma a trzeba go jeszcze wykastrować jak wyzdrowieje-może tez troszeczke się zmieni Trzeba reklamowac watek i wiecej ciotek sciagnac... Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 coronaaj napisał(a):Trzeba reklamowac watek i wiecej ciotek sciagnac... Alu sama wszystkiego nie ogarnę, wzięłam się za ogłoszenia. jest chyba z 20 ogłoszeń juz ale na razie cisza Quote
fizia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Sprawdziłam - Truskawa pisała 30 września, ze była z Vanilkiem u weterynarza i został odrobaczony i zaszczepiony ah i ja sobie przypomniałam własnie, że przecież nie wpłaciłam jeszcze tych 10 zł... Jak będziesz mieć chwilkę, to poproszę numer konta Quote
fizia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Vanilek-tak-bardzo-czeka-na-dotyk-dloni-czlowieka,24898 Quote
truskawa144 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ULKA12 napisał(a):Czy Vanilek był odrobaczony, jeśli tak to kiedy, nie trzeba tego powtórzyć? Był, powinno się powtórzyć po upływie 2 tyg od pierwszego. fizia napisał(a):Sprawdziłam - Truskawa pisała 30 września, ze była z Vanilkiem u weterynarza i został odrobaczony i zaszczepiony Tak ale wtedy był tylko zaszczepiony, to było jakoś w tygodniu a tabletkę mu dawałam w piątek przed tą imprezą. Quote
Pysioo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Proszę o wrzucenie wszystkich ogłoszeń na I str (aby nie powtarzać się na tych samych portalach). Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Pysioo napisał(a):Proszę o wrzucenie wszystkich ogłoszeń na I str (aby nie powtarzać się na tych samych portalach). przepraszam że tego nie zrobiłam- zrobię jutro a teraz jeszcze zrobię ze 2 0głoszenia Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,21849,Lw==.html następne Quote
coronaaj Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wtatara napisał(a):Alu sama wszystkiego nie ogarnę, wzięłam się za ogłoszenia. jest chyba z 20 ogłoszeń juz ale na razie cisza Rozumiem ale mialam na mysli wszystkie cioteczki wlaczajac mnie...sama nie ogarniesz, ja juz nie ogarniam moich psow na Dogomani...duzo tego i ciagle niestety przybywa... Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dałam ogłoszenia do gazety częstochowskiej-będzie w piatek. Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 olalolaa napisał(a):dałam ogłoszenia do gazety częstochowskiej-będzie w piatek. jestes kochana Quote
wtatara Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 coronaaj napisał(a):Rozumiem ale mialam na mysli wszystkie cioteczki wlaczajac mnie...sama nie ogarniesz, ja juz nie ogarniam moich psow na Dogomani...duzo tego i ciagle niestety przybywa... alu ja wiem ze tych psiaków to juz masz jak mały schronik Quote
paros Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 wczoraj skończyło się allegro Vanilka http://allegro.pl/vanilek-super-pies-marznie-pod-chmurka-pilne-i1270453222.html Przykro, że nikt nie dzwonił :-( Nie wiem czy podałam właściwy kontakt w allegro. Czytałam, że ktoś mu robi nowe allegro czyli rozumiem, że nie muszę ponawiać. Quote
wtatara Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='paros']wczoraj skończyło się allegro Vanilka http://allegro.pl/vanilek-super-pies-marznie-pod-chmurka-pilne-i1270453222.html Przykro, że nikt nie dzwonił :-( Nie wiem czy podałam właściwy kontakt w allegro. Czytałam, że ktoś mu robi nowe allegro czyli rozumiem, że nie muszę ponawiać. dziękuję- dziewczyny robią mu jakieś super Allegro Martwi mnie że nikt nie dzwoni,oprócz Allegro ma chyba już z 20 ogłoszeń i cisza A mam jeszcze pytanie i zarazem prosbę.\Czy mogłabyś mi pomóc robić inne ogłoszenia, lub rozsyłac watek. Jakie ma zrobione to dam wieczorkiem w poscie 1 a jesli chodzi o rozsyłanie wątku -brakuje mi stałych deklaracji- boję się że któregoś miesiąca nie będzie pieniędzy na hotelik. Możesz mi pomóc-proszę Quote
Recommended Posts