Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blueberrykiss napisał(a):
A ile Vanilkowi brakuje jeszcze do opłacenia miesiąca?

policzę dokładnie a chyba z 70 zł wpłat stałych, na listopad będę jeszcze mieć bo niektórzy powpłacali za kilka miesięcy i mam te wpłaty jednorazowe ale do 300 zł za miesiąc dochodzi jeszcze karma a trzeba go jeszcze wykastrować jak wyzdrowieje-może tez troszeczke się zmieni

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czy Vanilek był odrobaczony, jeśli tak to kiedy, nie trzeba tego powtórzyć?

tak był u Truskawy a le to pewnie jedyne jego odrobaczenie
Ulka zapytaj weta za ile mozna powtórzyc i go odrobacz jak trzeba

Posted

fizia napisał(a):
Z tego, co pamietam, był odrobaczany przed tym festynem w Częstochowie - nie pamietam czy to było 10 października

ale pamietasz daty
Ja pamietałam ze przed festynem

Posted

wtatara napisał(a):
policzę dokładnie a chyba z 70 zł wpłat stałych, na listopad będę jeszcze mieć bo niektórzy powpłacali za kilka miesięcy i mam te wpłaty jednorazowe ale do 300 zł za miesiąc dochodzi jeszcze karma a trzeba go jeszcze wykastrować jak wyzdrowieje-może tez troszeczke się zmieni

Trzeba reklamowac watek i wiecej ciotek sciagnac...

Posted

coronaaj napisał(a):
Trzeba reklamowac watek i wiecej ciotek sciagnac...

Alu sama wszystkiego nie ogarnę, wzięłam się za ogłoszenia.
jest chyba z 20 ogłoszeń juz ale na razie cisza

Posted

Sprawdziłam - Truskawa pisała 30 września, ze była z Vanilkiem u weterynarza i został odrobaczony i zaszczepiony

ah i ja sobie przypomniałam własnie, że przecież nie wpłaciłam jeszcze tych 10 zł...
Jak będziesz mieć chwilkę, to poproszę numer konta

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czy Vanilek był odrobaczony, jeśli tak to kiedy, nie trzeba tego powtórzyć?

Był, powinno się powtórzyć po upływie 2 tyg od pierwszego.

fizia napisał(a):
Sprawdziłam - Truskawa pisała 30 września, ze była z Vanilkiem u weterynarza i został odrobaczony i zaszczepiony

Tak ale wtedy był tylko zaszczepiony, to było jakoś w tygodniu a tabletkę mu dawałam w piątek przed tą imprezą.

Posted

Pysioo napisał(a):
Proszę o wrzucenie wszystkich ogłoszeń na I str (aby nie powtarzać się na tych samych portalach).

przepraszam że tego nie zrobiłam- zrobię jutro a teraz jeszcze zrobię ze 2 0głoszenia

Posted

wtatara napisał(a):
Alu sama wszystkiego nie ogarnę, wzięłam się za ogłoszenia.
jest chyba z 20 ogłoszeń juz ale na razie cisza

Rozumiem ale mialam na mysli wszystkie cioteczki wlaczajac mnie...sama nie ogarniesz, ja juz nie ogarniam moich psow na Dogomani...duzo tego i ciagle niestety przybywa...

Posted

coronaaj napisał(a):
Rozumiem ale mialam na mysli wszystkie cioteczki wlaczajac mnie...sama nie ogarniesz, ja juz nie ogarniam moich psow na Dogomani...duzo tego i ciagle niestety przybywa...

alu ja wiem ze tych psiaków to juz masz jak mały schronik

Posted

[quote name='paros']wczoraj skończyło się allegro Vanilka
http://allegro.pl/vanilek-super-pies-marznie-pod-chmurka-pilne-i1270453222.html

Przykro, że nikt nie dzwonił :-( Nie wiem czy podałam właściwy kontakt w allegro.
Czytałam, że ktoś mu robi nowe allegro czyli rozumiem, że nie muszę ponawiać.

dziękuję- dziewczyny robią mu jakieś super Allegro
Martwi mnie że nikt nie dzwoni,oprócz Allegro ma chyba już z 20 ogłoszeń i cisza
A mam jeszcze pytanie i zarazem prosbę.\Czy mogłabyś mi pomóc robić inne ogłoszenia, lub rozsyłac watek. Jakie ma zrobione to dam wieczorkiem w poscie 1 a jesli chodzi o rozsyłanie wątku -brakuje mi stałych deklaracji- boję się że któregoś miesiąca nie będzie pieniędzy na hotelik.
Możesz mi pomóc-proszę