Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może to by pomoglo w szukaniu domku jednak -jakoś prędzej by Vanilek wpadl komuś w oko ? Jak uważasz wtataro i cioteczki ?
Chocby te tansze szablony nawet ... ?

Posted

...ja też myślę że to pomoże i że próbować warto...troszkę kasy z bazarku będzie to można zamówić.... to która cioteczka zleci dla Vanilka???
oj...to niebieskie zrobione dla Topika...śliczne...zresztą wszystkie ładne:loveu:

Posted

Vanilek, nie nadaje się do domu z drugim psem samcem. Jest do nich agresywny, nawet nie zaczepiany sam prowokuje stracie i nie odpuszcza. Nie wiem jak z małym pieskiem ale do dużego startuje bez powodu. w schronisku Wanilek prawdopodobnie by zginął.

Posted

Z suczka, nie ma problemu, bo nieźle dogaduje się z Azą. Problem był ze Sproketem. Oczywiście psiakom nic się nie stało jedyną ranną osobą byłam ja, oberwałam właśnie od Wanilka.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Vanilek, nie nadaje się do domu z drugim psem samcem. Jest do nich agresywny, nawet nie zaczepiany sam prowokuje stracie i nie odpuszcza. Nie wiem jak z małym pieskiem ale do dużego startuje bez powodu. w schronisku Wanilek prawdopodobnie by zginął.

Cenna uwaga ...przy szukaniu domku dla Vanilka...jak do dzieci to tez wazne?

Posted

Moim zdaniem, po byciu z Wanilkiem pół dnia wsród psów, on boi sie po prostu dużych. Na dużą sukę tez reagował zle, a jak się juz obwąchali było ok. Poznał tez inne duze psy, jesli tamte go nie zaczepiały- on raczej nie zwracał uwagi, po prostu nie podchodził. Natomiast jesli któryś był nachalny, Wanilek ze strachu szczekał..

Posted

olalolaa napisał(a):
Moim zdaniem, po byciu z Wanilkiem pół dnia wsród psów, on boi sie po prostu dużych. Na dużą sukę tez reagował zle, a jak się juz obwąchali było ok. Poznał tez inne duze psy, jesli tamte go nie zaczepiały- on raczej nie zwracał uwagi, po prostu nie podchodził. Natomiast jesli któryś był nachalny, Wanilek ze strachu szczekał..

Być może tak jest na obcym terenie, u mnie Wanilek czuje sie jak u siebie i po prostu atakuje, cały czas szuka zaczepki. Mam na to dosyć bolesny dowód na ręce:cool3::lol: i uwierzcie mi Sproket nie dał mu najmniejszego powodu do ataku, po prostu podszedł do mnie zbyt blisko a Wanilek na niego się rzucił. Dlatego nie ryzykowałabym domu z drugim samcem.

Posted

Oby tylko chłopak nie robił się zazdrosny o względy Człowieka...tak jak Kaskaderka na którymś wątku...przegania psa pani i robi się agresywna... Zresztą tak jak Ula pisze ...pewnie zaczyna czuć się jak u siebie....i rządzi:mad:

Posted

[quote name='Atrisko']Oby tylko chłopak nie robił się zazdrosny o względy Człowieka...tak jak Kaskaderka na którymś wątku...przegania psa pani i robi się agresywna... Zresztą tak jak Ula pisze ...pewnie zaczyna czuć się jak u siebie....i rządzi:mad:

Tak jak Milka na watku ponizej..moze macie jakies rady dziecko..pies...

http://www.dogomania.pl/threads/192018-Maleńka-Milka-spała-na-ulicy.-W-DS-próbuje-rządzić-potrzebne-porady!!!#post15606665