wtatara Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 mam pytanie koleżanka Kowalik to kto Quote
ilon_n Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 czyli Vanilek docelowo trafi do hoteliku Ulki12 ? jeśli tak, to cieszę się, że link, który wkleiłam przydał się i co najważniejsze , że Vanilek nie trafi do schroniska!! Quote
truskawa144 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='olga7']. Truskawa prosila, aby napisać koniecznie ,że od 2 dni ma zepsutego kompa i dopiero jutro chyba będzie miala neta w domu /po naprawie/ .Nie moglą pisać na wątku ani na pw odp.-za co przeprasza. Dzięki:) Już jestem na szczęście. [quote name='fizia']A Wanilek nie był szczepiony na wściekliznę przed tą imprezą w Częstochowie? Tak, ma książeczkę. Quote
wtatara Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='ilon_n']czyli Vanilek docelowo trafi do hoteliku Ulki12 ? jeśli tak, to cieszę się, że link, który wkleiłam przydał się i co najważniejsze , że Vanilek nie trafi do schroniska!! tak Vanilek idzie do Ulki Quote
olalolaa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jedzie juz jutro czy jak to będzie w końcu? :) edit: Wanilek dostaje 100zł ze spadku Olkowego :) Wysępiłam.. :D Prosze o numer konta wtataro :) Quote
mikoada Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Przepraszam za offa, pilnie prosimy cioteczki z Częstochowy i okolic o pomoc. W miejscowości Kamienica koło Poczesnej uciekł psiak, który jechał na DT do Torunia, tu jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/192405-Dogomaniacy-z-miejscowo%C5%9Bci-KAMIENICA-lub-okolicy-%C5%9Bl%C4%85sk-PILNIE-POTRZEBNI!!!!!!!!!!!! . BARDZO PROSIMY O POMOC!!! Quote
ilon_n Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 O, mikoada już tu byłaś z apelem, dzięki .. to już nie powielam .. psiak na stacji benzynowej wydostał się z auta i poszedł w las!! pilnie szukamy biedaka!! musimy go znaleźć!! Quote
Olga7 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dzwonilam niedawno teraz do Uli i ustalilysmy ,ze Vanilek bedzie przywieziony w niedziele popoludniu .Musi jeszcze poczekac tę diobę . A ten pies od Klaudus -Szarik , uciekl gdziez niedaleko tego Orlenu chyba ,tam gdzie byl Vanilek zadaje się ..za Poczesną też ,w kier.na Katowice... Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wyslalam na piesiulka kilka grosikow...... Quote
truskawa144 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 olga7 napisał(a):Dzwonilam niedawno teraz do Uli i ustalilysmy ,ze Vanilek bedzie przywieziony w niedziele popoludniu . Ok. To ja czekam na info. Quote
paros Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 truskawa144 napisał(a):Ok. To ja czekam na info. A nikt nie dzwoni w sprawie adopcji Vanilka :-( ma allegro i co dzień wrzucam go facebook i nikt go nie zauważył :-( Quote
Javena Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To Vanilek jedzie? Jak sie cieszę. Wysle w poniedziałek pieniązki. Deklaracje + coś tam ,bo nie wiem, ile mi zostanie. Planowałam juz wczoraj isć na pocztę ,ale miałam gości i tak sie odwlekło.Jak dobrze,ze ze jedzie i mam nadzieję ,że sie odnajdzie w nowym środowisku.....:) Quote
ilon_n Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 olga7 napisał(a):... A ten pies od Klaudus -Szarik , uciekl gdziez niedaleko tego Orlenu chyba ,tam gdzie byl Vanilek zadaje się ..za Poczesną też ,w kier.na Katowice... tak tez sobie pomyślałam, że to ta sama magiczna stacja benzynowa .. czy możesz podać dokładniejsze namiary na te stację? jakiś tel. kontaktowy albo który to kilometr na trasie nr 1 .. próbujemy dokładnie ustalić gdzie Szarik przepadł .. Quote
MonikaOnka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 O jak się ciesze że Vanilek jedzie... nie do schronu! Quote
wojtuś Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 truskawa144 napisał(a):Poszukałam i przypuszczam, że to jest stacja w Poczesnej, z resztą tak mi coś świtało już wcześniej. Według mapy 14,5 km od Częstochowy. Więc co robimy? ilon_n napisał(a):tak tez sobie pomyślałam, że to ta sama magiczna stacja benzynowa .. czy możesz podać dokładniejsze namiary na te stację? jakiś tel. kontaktowy albo który to kilometr na trasie nr 1 .. próbujemy dokładnie ustalić gdzie Szarik przepadł .. To Ilonko :loveu: z pierwszych postów, Truskawa pojechała po Vanilka:) Ilona, Zuzaneczka :loveu: Dzieki Z bezpłatnych DT mi na razie nic nie wyszło, cieszę sie że Vanilek jedzie do Ulki12, Pamiętam o Nim i gdy będę mógł zasilę DT, a.. tam to na razie prześle 10 zł, prosze pięknie o nr konta. Pozdrawiam:) Quote
truskawa144 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 paros napisał(a):A nikt nie dzwoni w sprawie adopcji Vanilka :-( ma allegro i co dzień wrzucam go facebook i nikt go nie zauważył :-( Nikt, nie miałam ani jednego telefonu. Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 mam nadzieje ze nie bedzie pechowcem Quote
wojtuś Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 wtatara napisał(a):mam nadzieje ze nie bedzie pechowcem Nie będzie;);) To piękny Psiak, dzieki za nr konta a moje 10 zł niech będzie deklaracją stałą, mam nadzieje że dam radę, na razie mogę wysyłać tylko pocztą. A Vanilek dzisiaj jedzie/pojechał, bo tak mi sie wydawało że w niedzielę:) Pozdrowienia;) Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 rozmawiałm z Olgą własnie dojechali dzieki za deklaracje Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 brakuje jeszcze 110 zł stałych deklaracji i karma Quote
fizia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Oo to Wanilek już w hoteliku? dobrze zrozumiałam? Ja też bardzo proszę o numer konta Quote
ULKA12 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Tak Vanilek już u mnie na razie zapoznaje się z otoczeniem. Niepokoi mnie to jak sika tzn próbuje sikac i nic oraz jego dziąsła są strasznie zaczerwienione. Kolację zjadł ładnie zobaczymy co będzie dalej. Quote
fizia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 To super, że już jest w hoteliku. A nie ma takiej możliwości, ze się trochę przeziębił? w sumie noce już takie zimne, a piwnice pewnie raczej nie są ogrzewane. Quote
wtatara Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 ULKA12 napisał(a):Tak Vanilek już u mnie na razie zapoznaje się z otoczeniem. Niepokoi mnie to jak sika tzn próbuje sikac i nic oraz jego dziąsła są strasznie zaczerwienione. Kolację zjadł ładnie zobaczymy co będzie dalej. jak moja sunia miała takie problemy z sikaniem to wet kazał jej awac przez kilka dni urosept i było Ok. A jesli chodzi o dziasła to moze dlatego tak mało je Quote
Recommended Posts