Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli Vanilek docelowo trafi do hoteliku Ulki12 ?
jeśli tak, to cieszę się, że link, który wkleiłam przydał się i co najważniejsze , że Vanilek nie trafi do schroniska!!

Posted

[quote name='olga7'].
Truskawa prosila, aby napisać koniecznie ,że od 2 dni ma zepsutego kompa i dopiero jutro chyba będzie miala neta w domu /po naprawie/ .Nie moglą pisać na wątku ani na pw odp.-za co przeprasza.
Dzięki:) Już jestem na szczęście.

[quote name='fizia']A Wanilek nie był szczepiony na wściekliznę przed tą imprezą w Częstochowie?
Tak, ma książeczkę.

Posted

[quote name='ilon_n']czyli Vanilek docelowo trafi do hoteliku Ulki12 ?
jeśli tak, to cieszę się, że link, który wkleiłam przydał się i co najważniejsze , że Vanilek nie trafi do schroniska!!
tak Vanilek idzie do Ulki

Posted

O, mikoada już tu byłaś z apelem, dzięki .. to już nie powielam ..

psiak na stacji benzynowej wydostał się z auta i poszedł w las!! pilnie szukamy biedaka!! musimy go znaleźć!!

Posted

Dzwonilam niedawno teraz do Uli i ustalilysmy ,ze Vanilek bedzie przywieziony w niedziele popoludniu .Musi jeszcze poczekac tę diobę . A ten pies od Klaudus -Szarik , uciekl gdziez niedaleko tego Orlenu chyba ,tam gdzie byl Vanilek zadaje się ..za Poczesną też ,w kier.na Katowice...

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ok. To ja czekam na info.

A nikt nie dzwoni w sprawie adopcji Vanilka :-( ma allegro i co dzień wrzucam go facebook i nikt go nie zauważył :-(

Posted

To Vanilek jedzie? Jak sie cieszę. Wysle w poniedziałek pieniązki. Deklaracje + coś tam ,bo nie wiem, ile mi zostanie. Planowałam juz wczoraj isć na pocztę ,ale miałam gości i tak sie odwlekło.Jak dobrze,ze ze jedzie i mam nadzieję ,że sie odnajdzie w nowym środowisku.....:)

Posted

olga7 napisał(a):
... A ten pies od Klaudus -Szarik , uciekl gdziez niedaleko tego Orlenu chyba ,tam gdzie byl Vanilek zadaje się ..za Poczesną też ,w kier.na Katowice...

tak tez sobie pomyślałam, że to ta sama magiczna stacja benzynowa ..

czy możesz podać dokładniejsze namiary na te stację? jakiś tel. kontaktowy albo który to kilometr na trasie nr 1 ..

próbujemy dokładnie ustalić gdzie Szarik przepadł ..

Posted

truskawa144 napisał(a):
Poszukałam i przypuszczam, że to jest stacja w Poczesnej, z resztą tak mi coś świtało już wcześniej. Według mapy 14,5 km od Częstochowy.
Więc co robimy?

ilon_n napisał(a):
tak tez sobie pomyślałam, że to ta sama magiczna stacja benzynowa ..

czy możesz podać dokładniejsze namiary na te stację? jakiś tel. kontaktowy albo który to kilometr na trasie nr 1 ..

próbujemy dokładnie ustalić gdzie Szarik przepadł ..

To Ilonko :loveu: z pierwszych postów, Truskawa pojechała po Vanilka:)

Ilona, Zuzaneczka :loveu: Dzieki

Z bezpłatnych DT mi na razie nic nie wyszło, cieszę sie że Vanilek jedzie do Ulki12,
Pamiętam o Nim i gdy będę mógł zasilę DT, a.. tam to na razie prześle 10 zł,
prosze pięknie o nr konta.
Pozdrawiam:)

Posted

wtatara napisał(a):
mam nadzieje ze nie bedzie pechowcem

Nie będzie;);)
To piękny Psiak, dzieki za nr konta a moje 10 zł niech będzie deklaracją stałą,
mam nadzieje że dam radę, na razie mogę wysyłać tylko pocztą.

A Vanilek dzisiaj jedzie/pojechał, bo tak mi sie wydawało że w niedzielę:)
Pozdrowienia;)

Posted

Tak Vanilek już u mnie na razie zapoznaje się z otoczeniem. Niepokoi mnie to jak sika tzn próbuje sikac i nic oraz jego dziąsła są strasznie zaczerwienione. Kolację zjadł ładnie zobaczymy co będzie dalej.

Posted

To super, że już jest w hoteliku.

A nie ma takiej możliwości, ze się trochę przeziębił? w sumie noce już takie zimne, a piwnice pewnie raczej nie są ogrzewane.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Tak Vanilek już u mnie na razie zapoznaje się z otoczeniem. Niepokoi mnie to jak sika tzn próbuje sikac i nic oraz jego dziąsła są strasznie zaczerwienione. Kolację zjadł ładnie zobaczymy co będzie dalej.

jak moja sunia miała takie problemy z sikaniem to wet kazał jej awac przez kilka dni urosept i było Ok.
A jesli chodzi o dziasła to moze dlatego tak mało je