Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeby choć na miesiac coś znalazł. Ja bym go przygarneła,ale mój Timek ,to taki zazdrosny,ze w kagańcu musi chodzic,bo jak ktos mówi mi Dzień dobry ,to sie rzuca. Na psy tak samo,chociaż jest kilka w okolicy z którymi się bawi.Natomiast nie wiem,czy do domu by wpuscił innego psa. Nie bedę ryzykowac.Dojazd kosztuje. Dodam ,że mam jeszcze dwa koty.:)

Posted

Czytam ten watek, ale jak Wam pomóc? Finansowo nie mogę, mam na darmowym dt sunię ze wsi, Cindy, link w bannerku. Kolejna czeka na ulicy pod Urzędem Gminy....

Posted

Wysłałam jeszcze dzisiaj Wanilka jakiejś Pani, która co prawda pytała o Skubiego - owczarka collie - ale ma 7 letnie dziecko, Skubi jest nieufny, nie wiem czy nie lepszy byłby ewentualnie jakiś bardziej sprawdzony pies

mail od pani jest taki - troche mnie zaskoczyło,że pyta tez o drugiego pieska, szczeniaczka (filutek ma już dom)- no w każdym razie trzeba by było sprawdzić z pewnością ten dom, gdyby coś z tego miało wyjść

Witam pania moje warunki sa takie mieszkam w kamienicach mam 2pokoje
kuchnia i łazienka oraz mam córke 7 letnia bardzo kocha wszystkie
zwierzeta tak jak ja.ale niech pani mi doradzi czy dobrze bedzie sie
dobrze czul mieszkajac w kamienicy bo nie wiem gdzie wczesniej
mieszkal...rowniez jest uwas maly FILUTEK co tez bym sie podjela opieki
bardzo prosze o odpowiedz i doradzenie Zycze milego dnia.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dziekuje za zaproszenie........ poczytam wieczorkiem.....
Jezeli chcecie to moge przeslac kilka grosikow na slicznote.......[/QUOTE]
pewnie ze Vanilek prosi

Posted

[quote name='fizia']Wysłałam jeszcze dzisiaj Wanilka jakiejś Pani, która co prawda pytała o Skubiego - owczarka collie - ale ma 7 letnie dziecko, Skubi jest nieufny, nie wiem czy nie lepszy byłby ewentualnie jakiś bardziej sprawdzony pies

mail od pani jest taki - troche mnie zaskoczyło,że pyta tez o drugiego pieska, szczeniaczka (filutek ma już dom)- no w każdym razie trzeba by było sprawdzić z pewnością ten dom, gdyby coś z tego miało wyjść

Witam pania moje warunki sa takie mieszkam w kamienicach mam 2pokoje
kuchnia i łazienka oraz mam córke 7 letnia bardzo kocha wszystkie
zwierzeta tak jak ja.ale niech pani mi doradzi czy dobrze bedzie sie
dobrze czul mieszkajac w kamienicy bo nie wiem gdzie wczesniej
mieszkal...rowniez jest uwas maly FILUTEK co tez bym sie podjela opieki
bardzo prosze o odpowiedz i doradzenie Zycze milego dnia.

dziekuję fizia

Posted

DT u Arktyki wyniosłoby 240 pln/m-c sądząc po opisie Vanilka, że jest raczej mały ..
czy Paja już zapoznała się z wątkiem i określiła się co do przyjęcia Vanilka??

Posted

[quote name='MonikaOnka']Właśnie była u mnie Olalolaa i zabrała rzeczy na bazar dla Vanilka. Parę złotych może się zbierze.[/QUOTE]
Tak jest :) Dodam troche rzeczy ktore mam z poprzednich bazarków, mysle ze jutro rano go wystawie..

Posted

[quote name='ilon_n']DT u Arktyki wyniosłoby 240 pln/m-c sądząc po opisie Vanilka, że jest raczej mały ..
czy Paja już zapoznała się z wątkiem i określiła się co do przyjęcia Vanilka??[/QUOTE]
Do Paji napisałam a u Arktyki 240 to nie duzo- a gdzie ona mieszka

Posted

[quote name='wtatara']Do Paji napisałam a u Arktyki 240 to nie duzo- a gdzie ona mieszka[/QUOTE]

Arktyka jest z Torunia.
Jej DT na chwilę obecną też, ale przenosi się właśnie pod Toruń przy trasie do Łodzi.
W przyszły weekend z Gliwic będzie jechać do mnie, znaczy do Torunia, Shania po starego jamniczka, którego zabiera do siebie, więc mogłaby po drodze w te stronę zabrać Vanilka na DT u Arktyki ..

Napiszcie do Arktyki. Rezerwujcie miejsce.