Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']dzieki a plakaty mam[/QUOTE]

Gdybyś taki plakat wysłała meilem ,to bym wydrukowała i powiesiła u nas. Jesli się da. Ja własnie nie umiem robic plakatów ,dlatego pytałam.

ALBO WYSŁAŁA POCZTĄ......

Posted

[quote name='Javena']Gdybyś taki plakat wysłała meilem ,to bym wydrukowała i powiesiła u nas. Jesli się da. Ja własnie nie umiem robic plakatów ,dlatego pytałam.

ALBO WYSŁAŁA POCZTĄ......[/QUOTE]
wyslę wiadomoscia , mam tez ulotki

Posted

Dziewczyny, najlepiej porozwieszac ogloszenia w miesci obok targowiska np?nie kazda osoba wchodzi na neta. Dzisiaj np. bylam u weta i zaczelam rozmawiac z ludzmi to byli w szoku ,z e sa takie strony w necie itd.Wywiesze info u mnie w miescie i w Rybniku . Podajcie konto to przesle jakas kwote.Fajny ten psiunek:)

Posted

[quote name='Javena']Moj tel.781 501 389 To nr do domu tymczasowego u Paji. Mozna by zapytac. Zwolniło się u niej miejsce.
pisałam do niej SMS. Prosiła abym poszukała ja na DOgo i wkleiła watek pieska ale nie mogę ja znaleźć . Nie szuka sie tak jak dawniej.
Pomózcie
dziękuje za wpłaty

Posted

teraz tak liczę to z jednorazowymi jak mi wszyscy wpłacą nie będę mieć nawet 300 zł. Szukam hotelu , zawiozę go jak coś znajdę , a jak nie będę mieć wpłat, mnie nie stać na utrzymanie pieska w takiej cenie