Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysioo'][FONT=&quot]Vanilek najładniej wyszedł na zdjęciu nr 3. Dobrze byłoby zrobić banerek z tym zdjęciem. Ponadto najbardziej aktualne zdjęcia warto dać na I stronę (lub napisać, że są na 29 str.).[/FONT][/QUOTE]
zdjęcia na str. pierwszą wkleję ale o banerek nowy nie będe prosic tej dziewczyny a sama nie umiem.
Super ze mamy fajne fotki do ogłoszeń

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

instrukcja wklejenia banerka
po lewej srtonie panel uzytkownika
moje ustawienia
Edytuj sygnature
wklejasz zaznaczony banerek w okienko Edytuj sygnature
zapisz ustawienia

Posted

Dzisiaj mogę na pewno na Fr. Nullo, będę w Carrefourze w Czyżynach, to może gdzieś tam się uda, w okolicy Mogilskiej - jest np. taki słup ogłoszeniowy przy Kieleckiej, mogę tez na kiosku ruchu przy Zaleskiego
W weekend musimy jechać na działkę za Krakow, tam jest ok. 400 działek, ludzie z Krakowa i Katowic - tam tez powieszę

Ja zrobiłam na podstawie tych plakatów troszkę inny, większy, bo tam są po 2 lub więcej na stronie A4

Dałam tez telefon adopcyjny do Truskawy
514 77 00 23

Posted

O kurcze poważnie? to dzięki serdeczne za wiadomość, nie wiedziałam...
ale i tak muszę podjechać do zoologicznego tam, bo skończyło mi się jedzenie dla fretki
za to odpuszczę sobie jakieś większe zakupy - dzięki!

Posted

Tak, ale z tego, co wiem już jest ok.
Nie chciał się włączyć, ale teraz działa.

Wczoraj robiłam ogłoszenia dla maciupeńkiego Filutka ze schroniska i był telefon, mały prawdopodobnie pojedzie do domu, a podawałam właśnie ten numer adopcyjny.

Posted

[quote name='fizia']Dzisiaj mogę na pewno na Fr. Nullo, będę w Carrefourze w Czyżynach, to może gdzieś tam się uda, w okolicy Mogilskiej - jest np. taki słup ogłoszeniowy przy Kieleckiej, mogę tez na kiosku ruchu przy Zaleskiego
W weekend musimy jechać na działkę za Krakow, tam jest ok. 400 działek, ludzie z Krakowa i Katowic - tam tez powieszę

Ja zrobiłam na podstawie tych plakatów troszkę inny, większy, bo tam są po 2 lub więcej na stronie A4

Dałam tez telefon adopcyjny do Truskawy
514 77 00 23[/QUOTE]

Fiziu -tak o tych dzialkach: żeby tylko Vanilek nie trafil z deszczu pod rynnę i nie wziąl go ktoś ,kto uwięzi psa na dzialce na jesien ,zimę by tam przymieral glodem i marzł ,bo wielu "troskliwych " dzialkowiczow tak niestety zostawia psy zima -lato i nie dba o nie wcale potem już albo czasem podrzuci jakieś ochlapy psu ...A pies musi jak więzień ,glodny i zmarznięty tkwić na krótkim lancuchu bo każą mu pilnowac byle szopy ,czy altanki ...:shake:

Posted

Nie, nie spokojnie.
Tam na działkach nikt nie zostaje na zimę, bo wyłączają wodę :)

Poza tym to są takie ogródki działkowe, ludzie przyjeżdżają głównie na weekendy albo na wakacje.
Nigdy nie widziałam, żeby jakiś pies był uwięziony na działce.

Wiem doskonale o czym mówisz, ale to nie są tego typu ogródki działkowe, jak w miastach, które często są zamieszkiwane przez bezdomnych np.

Znam tam sporo osób, mają bardzo fajne, zadbane psy.
Jeżdżę tam od dzieciństwa, nie ma ani jednego psa na łańcuchu.
Psy nie muszą niczego pilnować, bo całe ogródki są zamykane przy głównej bramie, jest ochorona.

Poza tym przeciez i tak trzeba sprawdzić potencjalny Domek

Posted

Chyba ,że jest tak jak piszesz fiziu .Bo Vanilek to sliczny ,przymilny ,b.ufny pies o ciężkim chyba przedtem życiu w nieciekawym otoczeniu,gdzie wiódł niełatwe życie wśrod miejscowych meneli chyba i choć teraz może trafi do normalnych ludzi-na resztę swych następnych lat życia .:p

Posted

[quote name='wtatara']fizia ale ten telefon truskawa miała nieczynny bo aparat miała zepsuty[/QUOTE]
To jest stary tel. niedługo będę miała nowy ale na razie ten jeszcze żyje, raz mi się nie chciał włączyć przez kilka godzin czy przez dzień.
To jest tel. adopcyjny schroniska ale można go śmiało podawać wszędzie, schronisko się nie obrazi:evil_lol: Ten tel. to moja inicjatywa więc jak coś z nim nie tak to się sama muszę martwić o nowy aparat i czasem go zasilić. Na razie działa:)
Poza tym chyba ja to psisko najlepiej znam więc chyba najlepiej pytać mnie no i ew. transport czy cokolwiek też szybciej i sprawniej się ustali bez pośredników.
Może by tak w razie czego na plakacie podać też maila, Fiziu jak myslisz?