wtatara Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 dzięki fizia. Teraz jest ładna pogoda , może truskawa zrobi fotki. Quote
fizia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Cudny-wesoly-WANILEK-pilnie-szuka-Domu-W0QQAdIdZ234235763 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=66409 http://katowice.szerlok.pl/oferta/cudny-wesoly-wanilek-pilnie-szuka-domu-ID3sBl.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,20998,Lw==.html Quote
wtatara Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 dzięki fizia - w ogłoszeniach może jeszcze pisać że jest tak pod kolano, bo chyba taki jest Quote
Pysioo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Te zdjęcia to rzeczywiście duży problem. Wygląda na nich jakby był większy od owczarka szkockiego collie. Quote
truskawa144 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='wtatara'] Ja wiem ze jest ciężko ale Vanilek siedzi w klatce w piwnicy , czy to są jakieś warunki. Ja od początku pisałam jakie warunki mogę mu zaproponować. Poza tym miał być w klatce kilka dni, niestety nic nie mogę poradzić na to. [quote name='Pysioo']Te zdjęcia to rzeczywiście duży problem. Wygląda na nich jakby był większy od owczarka szkockiego collie. Przecież ja w którymś poście pisałam ile ma dokładnie cm "wzrostu". Quote
wtatara Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Truskawa ale ja Cię doskonale rozumiem i nie mam do Ciebie pretensji ze on tam siedzi. Napisałam to dlatego bo ktos pisał ze inne pieski są w gorszych warunkach. Zdjęcia sa śliczne - dziekuję Quote
Pysioo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Trzeba szybko ustalić kto zbiera pieniądze, bo nikt nie będzie się dopominał, że chce wpłacić na Vanilka. Na dogo większość psów jest potrzebująca i jeśli ktoś jutro nie wpłaci na niego, to za 2 dni może wpłacić na inną biedę i zostać bez kasy. Quote
wtatara Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 dobra zbieram. Podam konto. widzicie jak sie usmiecha. To nie ten piesek, który przyszedł do Truskawy. Widac ze jest zadowolony Quote
coronaaj Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wtatara napisał(a):dobra zbieram. Podam konto. widzicie jak sie usmiecha. To nie ten piesek, który przyszedł do Truskawy. Widac ze jest zadowolony Czyli Twoje konto??? Mam, mam ....rzeczywiscie Vanilek wyglada swietnie...sliczny...wie , ze mu chcemy pomoc...czy jest juz jakas propozycja DT, hoteliku???? Quote
Pysioo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 W takim razie proszę prześlij numer konta na PW, osobom, które zadeklarowały wpłaty. Trzeba jakoś odciążyć truskawę finansowo. Quote
wtatara Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 szukamy cały czas, a pieniążki nawet na karme potrzebne Quote
wojtuś Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Truskawa dzięki za zdjęcia:) I powiem Wam że Wanilek jest takim ładnym Psiakiem:) Musimy znaleść Mu DT, a najlepiej domek;) Pięknie pozdrawiam:) Quote
Olga7 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Najlepszym wyjscie i najbliższym dt w tych okolicach jest ten dt u Uli w Zarkach k/Częstochowy i jak pisala chyba Olalola ,po 15.10 jest chyba szansa na miejsce dla Vanilka .Przyznam ,że trochę liczylam na pomoc tej kobiety z Orlenu ,ale kontakt po jednym tel.do niej i od niej urwał się zupelnie.Obiecywala ,że pomoże nam nieco oplacić koszt transportu/pobytu Vanilka oraz szukać mu domu a nawet miala zarejestrować się na dogo. Być może czyta wątek Vanilka ,ale nie odpisuje na 3 już wiad. do niej ani też nie dzwoni ,jak obiecywala. Pewnie woli nie robić sobie klopotu i nie tracić czasu na pomoc temu psu,kiedy inni moga to robić .Można i tak....Trudno. http://www.dogomania.pl/threads/188225-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy/page24 Quote
wtatara Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 no DT mamy , tylko co z forsą. Na razie mam 50 zł jednorazowe i 20 nieokreslone. Muszę do niej napisać. Ja też coś zdeklaruje jako stałą ale to jest bardzo mało Quote
Olga7 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 wtatara napisał(a):no DT mamy , tylko co z forsą. Na razie mam 50 zł jednorazowe i 20 nieokreslone. Muszę do niej napisać. Ja też coś zdeklaruje jako stałą ale to jest bardzo mało Mowilam już wcześniej,ze dorzucę kilka zl na karmę u truskawy/po 10.X./ no a potem tylko 5 zl/mc-na pol roku - mogę na DT dalszy,więcej nie dam rady naprawdę.Czasem postaram się kilka groszy więcej.Ale to i tak malo jest teraz w sumie .:shake: Wtatarko -a tam jeszcze chyba ktos na wątku prosil o podanie konta i chcial dac pieniążki na dt Vanilka .. Quote
wtatara Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 tak , to są na razie te 2 osoby, które pisałam. Trzeba dalej pisac wiadomośći do dziewczyn z prośbą i można się brać za ogłoszenia przy tak pięknych zdjęciach. jak będę mieć plakat fizia obiecała mi pomóc rozklejać w Krakowie. Drukowanie też kosztuje - tym bardziej że niektóre chcę kolorowe Quote
Pysioo Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [FONT="]Vanilek najładniej wyszedł na zdjęciu nr 3. Dobrze byłoby zrobić banerek z tym zdjęciem. Ponadto najbardziej aktualne zdjęcia warto dać na I stronę (lub napisać, że są na 29 str.).[/FONT] Quote
MonikaOnka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Pomogę troszkę, proszę o numer konta. A przy okazji gdzie mogę się dowiedzieć jak dodać baner do sygnaturki? Quote
wtatara Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 ja pCi póxniej napiszę jak wkleic baner. Dziękuję ze przybyłas. Konta podam później jak zjemy obiad , bo mąż idzie na noc do pracy Quote
Recommended Posts