Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']
Ja wiem ze jest ciężko ale Vanilek siedzi w klatce w piwnicy , czy to są jakieś warunki.

Ja od początku pisałam jakie warunki mogę mu zaproponować. Poza tym miał być w klatce kilka dni, niestety nic nie mogę poradzić na to.

[quote name='Pysioo']Te zdjęcia to rzeczywiście duży problem. Wygląda na nich jakby był większy od owczarka szkockiego collie.
Przecież ja w którymś poście pisałam ile ma dokładnie cm "wzrostu".

Posted

Truskawa ale ja Cię doskonale rozumiem i nie mam do Ciebie pretensji ze on tam siedzi.
Napisałam to dlatego bo ktos pisał ze inne pieski są w gorszych warunkach.
Zdjęcia sa śliczne - dziekuję

Posted

Trzeba szybko ustalić kto zbiera pieniądze, bo nikt nie będzie się dopominał, że chce wpłacić na Vanilka. Na dogo większość psów jest potrzebująca i jeśli ktoś jutro nie wpłaci na niego, to za 2 dni może wpłacić na inną biedę i zostać bez kasy.

Posted

wtatara napisał(a):
dobra zbieram. Podam konto. widzicie jak sie usmiecha.
To nie ten piesek, który przyszedł do Truskawy. Widac ze jest zadowolony

Czyli Twoje konto??? Mam, mam ....rzeczywiscie Vanilek wyglada swietnie...sliczny...wie , ze mu chcemy pomoc...czy jest juz jakas propozycja DT, hoteliku????

Posted

Najlepszym wyjscie i najbliższym dt w tych okolicach jest ten dt u Uli w Zarkach k/Częstochowy i jak pisala chyba Olalola ,po 15.10 jest chyba szansa na miejsce dla Vanilka .Przyznam ,że trochę liczylam na pomoc tej kobiety z Orlenu ,ale kontakt po jednym tel.do niej i od niej urwał się zupelnie.Obiecywala ,że pomoże nam nieco oplacić koszt transportu/pobytu Vanilka oraz szukać mu domu a nawet miala zarejestrować się na dogo. Być może czyta wątek Vanilka ,ale nie odpisuje na 3 już wiad. do niej ani też nie dzwoni ,jak obiecywala. Pewnie woli nie robić sobie klopotu i nie tracić czasu na pomoc temu psu,kiedy inni moga to robić .Można i tak....Trudno.
http://www.dogomania.pl/threads/188225-P%C5%82atny-DT-w-okolicach-Siewierza-Cz%C4%99stochowy/page24

Posted

no DT mamy , tylko co z forsą.
Na razie mam 50 zł jednorazowe i 20 nieokreslone. Muszę do niej napisać. Ja też coś zdeklaruje jako stałą ale to jest bardzo mało

Posted

wtatara napisał(a):
no DT mamy , tylko co z forsą.
Na razie mam 50 zł jednorazowe i 20 nieokreslone. Muszę do niej napisać. Ja też coś zdeklaruje jako stałą ale to jest bardzo mało

Mowilam już wcześniej,ze dorzucę kilka zl na karmę u truskawy/po 10.X./ no a potem tylko 5 zl/mc-na pol roku - mogę na DT dalszy,więcej nie dam rady naprawdę.Czasem postaram się kilka groszy więcej.Ale to i tak malo jest teraz w sumie .:shake:
Wtatarko -a tam jeszcze chyba ktos na wątku prosil o podanie konta i chcial dac pieniążki na dt Vanilka ..

Posted

tak , to są na razie te 2 osoby, które pisałam.
Trzeba dalej pisac wiadomośći do dziewczyn z prośbą i można się brać za ogłoszenia przy tak pięknych zdjęciach.
jak będę mieć plakat fizia obiecała mi pomóc rozklejać w Krakowie. Drukowanie też kosztuje - tym bardziej że niektóre chcę kolorowe

Posted

[FONT=&quot]Vanilek najładniej wyszedł na zdjęciu nr 3. Dobrze byłoby zrobić banerek z tym zdjęciem. Ponadto najbardziej aktualne zdjęcia warto dać na I stronę (lub napisać, że są na 29 str.).[/FONT]