Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coronaaj']:cool3:Nigdy nie wiadomo, ja wierze w ludzi...:lol:zycze powodzenia Vanilkowi:loveu::loveu:...w sobote...

Zbyt dużej nadzieji raczej nie mozemy mieć ,bo w tym mieście nie tak chętnie ludzie adoptują psy a nie wiadomo ,jak będzie frekwencja . Nie wiemy ,czy koncert i akcja byla dobrze rozreklamowanana. Na szczęscie pogoda dziś ładna ,ważne ,że nie pada.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ale domku Wanilek nie znalazł, chetnych w ogóle było bardzo mało, czego się spodziewaliśmy. Pogoda mozna powiedziec ze dopisała, nie padało, pod wieczor tylko juz chłodno się zrobilo.
Wanilek miał dzień pełen atrakcji, ale moim zdaniem zaliczył ten sprawdzian celująco.
W okoł było mnostwo psów, wszystkie lubił, bał sie tylko troche duzych, które za bardzo chciały go obwąchiwać. Reaguje wtedy szczekaniem, po prostu ze strachu.
Głaskały go dzieci, dorosli, mężczyzni jak i kobiety, nie bał sie w ogóle. Na dzieci bardzo dobrze reaguje, nie skacze, grzecznie stoi i medra ogonkiem.
Jeśc oczywiscie nie chciał.. tylko pic. To bardzo miły psiak, przytula się cały czas. na poczatku trochę sie stresował, pewnie z powodu hałasu, no i w ogóle całej sytuacji.

Posted

fizia napisał(a):

Tylko co teraz z bidusiem?...

Dobre pytanie!
On na prawdę nie może dłużej zostać!
Ledwo mi się jego klatka już mieści w piwnicy, wczoraj mi drewno przywieźli i nie ma miejsca, ledwo przejście jest. A to nie koniec z drewnem, ale nie mam go gdzie zmieścić bo klatka mi zajmuje dużo miejsca. Nie wiem co ja zrobię jak mi znowu drewno przywiozą.

Posted

po pierwsze trzeba zmienic tytuł, a clo się tak rzadko pokazuje.
kto może poprosić moderatora aby kto inny prowadził wątek
Fizia coś pisałas o płatnym domku tymczasowym.
Musimy zaprosic więcej osób na jego wątek
Czy ktos może zrobić mu plakat.
A DO TEGO POTRZEBNE SĄ LEPSZE ZDJĘCIA

DOPÓKI NIE BĘDZIEMY MIEĆ LEPSZYCH ZDJĘĆ I INNEGO PROWADZĄCEGO WĄTEK NIC NIE ZROBIMY

Posted

Jeśli pisałam coś o płatnym DT, to bardziej tak ogólnie

Napisałam pytanie czy byłoby miejsce dla Wanilka do Kasi, u której były nasze psiaki w hoteliku, warunki super, tylko koszt to 350 zł a mamy zero....

W każdym razie trzeba znaleźć Wanikowi inne miejsce, bo klatka w piwnicy byłaby dobra faktycznie na 2-3 dni, tak, jak to było w pierwotnym planie, ale na dłuższą metę to to nie jest dobre miejsce dla psiaka...

Ponieważ nie ma raczej szans na bezpłatny DT, musimy jakoś zebrać deklaracje na płatny DT lub hotelik.
Ogloszenia i plakaty tez jak najbardziej, ale jak wiadomo z adopcjami jest, jak jest.
Łatek ze schroniska w Jamrozowiźnie czeka u Reni już ponad rok...a sa fajne zdjęcia, są wyróżnione ogłoszenia i cisza zupełna

Posted

Wczoraj rozmaiwalam z Olalola i ma zapytać Ulki12 o miejsce u niej w hoteliku-w Zarkach ,może uprosimy Ulę o doplacenie za psa pozniej albo uda się jakoś koszt karmy obniżyć ,zeby uzbierać na pobyt tam tego psa?. Ola miala chyba pytać o wszystko Ulę . No i czy miejsce nadal jest...

Posted

wtatara napisał(a):
ale zeby zacząć bierac na hotelik musimy zmienic tytuł

Masz rację oczywiscie cioteczko ,a clo rzadko bywa na wątku ,gdyż pracuje i uczy się chyba ..Ktoś musi o to poprosić moda -może Ty cioteczko ? Masz staż i pozycję na dogo .

Posted

olga7 napisał(a):
Masz rację oczywiscie cioteczko ,a clo rzadko bywa na wątku ,gdyż pracuje i uczy się chyba ..Ktoś musi o to poprosić moda -może Ty cioteczko ? Masz staż i pozycję na dogo .

staż to moze mam ale pozycję to chyba wyolbrzymiłas.
Uciekam do kościoła bo wróciliśmy do Krakowa.
Czy Clo nie musi poprosic o zmianę prowadzacego?
Mogę ja?

Posted

Pomagasz tu chyba wielu psom i pisalam to z uznaniem.Chyba nie gniewasz się o to,mam nadzieję.Jesli zalożycielka wątku nie za często jest na wątku ,to chyba może ktoś za nią to zmienić,za zgodą moda .Tak piszą nieraz ciotki na wątkach,ale może mylę się.Już nic nie piszę,bo może nie mam racji ..

Posted

Tak, tak - nie musi założyciel wątku prosić

Ale myślę, że nawet bez zmiany tytułu można powysyłać PW - a może Clo zaglądnie tutaj np. dzisiaj i sama zmieni.

Tylko, żeby zbierać, to jednak dobrze by było mieć jakies miejsce pewne.
Może u Ulki12 by się udało

Posted

poczekam jeszcze dzisiaj , może clo sie pojawi. Jeśli sie nie pojawi dzisiaj to poproszę o prowadzenie wątku.
Kto mi pomoże wysyłac wiadomości do różnych cioteczek. Sama nie dam rady.
Ja mam taką pracę ze nieraz w domu muszę jeszcze popracować, nie mówiąc już o obowiązkach domowych ,bo czesto nie wyrabiam.
PROSZE POMÓZCIE

OLGA JA SIE NIE GNIEWAM
JA PO PROSTU NIE CZUJE SIE TAKA MOCNA...........

Posted

Dzięki za zaproszenie wtatara, niestety finansowo nie pomogę :/

... wspieram na odległość, podnoszę chłopaka, może jeszcze inne ciotki go zobaczą i wspomogą :)

Posted

Dałam ogłoszenie do posrednika o nim, na wtorek. Moze ktos zadzwoni..
Biedak, szkoda mi go ze musi w piwnicy siedziec, jest przynajmniej bezpieczny, ale on tak sie lubi przytulac, jeszcze troche i go nie daj boze jakas depresja wezmie..

Posted

Dzięki za zaproszenie...Jutro doczytam wątek do końca, bo dzisiaj już padam, podliczę swoje fundusze ( a z tymi bardzo krucho)...

Vanilek jest piękny, taki słodziak:loveu::loveu::loveu:

Posted

olalolaa napisał(a):
Dałam ogłoszenie do posrednika o nim, na wtorek. Moze ktos zadzwoni..
Biedak, szkoda mi go ze musi w piwnicy siedziec, jest przynajmniej bezpieczny, ale on tak sie lubi przytulac, jeszcze troche i go nie daj boze jakas depresja wezmie..

dziękuję. Siedzę i zapraszam

Posted

[quote name='wtatara']poczekam jeszcze dzisiaj , może clo sie pojawi. Jeśli sie nie pojawi dzisiaj to poproszę o prowadzenie wątku.
Kto mi pomoże wysyłac wiadomości do różnych cioteczek. Sama nie dam rady.
Ja mam taką pracę ze nieraz w domu muszę jeszcze popracować, nie mówiąc już o obowiązkach domowych ,bo czesto nie wyrabiam.
PROSZE POMÓZCIE

OLGA JA SIE NIE GNIEWAM
JA PO PROSTU NIE CZUJE SIE TAKA MOCNA...........
Oj,to dobrze,bo już balam się ,że zle to odebralaś a pomagasz dużo wszelkim psom no i dajesz kolejnym psom bezpl.DT ,co jest bardzo ważne i za co należy się nasza wdzieczność. Ja mogę nieco rozeslac pw z prośbami ,ale już jutro.
Czy to miejsce u Uli będzie jednak aktualne,bo ja dziś tam nie dzwonilam ,mogę jutro zapytać..? Jesli trzeba oczywiście,bo może Ola tam zalatwia już.