Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze jestem jestem..ale poniewaz to jest moj pierwszy watek zalozony tzn nie pierwszy ale nigdy nie zmienialam tytulu...i teraz sie mecze i wogole nie wiem jak to zrobic:(

Posted

clo napisał(a):
kurcze jestem jestem..ale poniewaz to jest moj pierwszy watek zalozony tzn nie pierwszy ale nigdy nie zmienialam tytulu...i teraz sie mecze i wogole nie wiem jak to zrobic:(

clo edytuk pierwszy post w prawym dolnym rogu postu, kliknij dwa razy, potem masz okienko gdzie mozesz zmienic tekst, a wyzej jest mniejsze okienko z tematem, wtedy tam tez mozesz zmieniac, potem zatwierdzasz.

Posted

jestem,jestem nareszcie. widze ze zmieniłas tytuł.
dziewczyny musimy pomysleć jak to zrobic.
jedynym terminem kiedy ja moge pprzygarnąć psa jest piątek po godz. 19.
W sobotę jedziemy na 2 dni wczesnie rano do mamy.Oczywiscie jedziemy z pieskami. Wracamy w niedziele wieczorem.
w ciągu tygodnia psiaka nie moge wziąć bo pracujemy a ja bez przyzwyczajenia piesków nie mogę ich zostawic same.
w piatek dlatego tak póxno bo tez nikogo nie bedzie w domku.

Posted

clo napisał(a):
trzeba chlopaka dowiezc do wtatary jakos...kurczaki...a jak sie miewa cudek wogole?

Dobrze, tylko w klatce czuje się kiepsko, bardzo piszczy jak przychodzę (jak wychodzę to daję mu jedzenie więc nie zauważa). On tam nie ma kompletnie nic do roboty.

Posted

ehhh biedak:(Dziewczyny czy ktos moze napisac do nikusia z zapytaniem o transport dla malucha?ja przepraszam ze sama tego nie zrobie ale nie chce nic pomieszac jesli chodzi o szczegoly organizacje itd..pozatym mam teraz tak mega duzo na glowie wciaz ze na dogo mam 5 min czasu:(

Posted

niestety nie mogę wziąć Vanilka. Zadzwoniła mama , która ma 80 lat. Wywróciła sie , pośliznęła sie bo pada, ślisko i potłukła się. na wiosne miała złamane żebro ale teraz na szczęscie tylko stłuczenia.mama mieszka sama, szła po drzewo aby napalic w piecu
Mamę przywioze jak teraz pojadę ale z jej pieskiem foksterierem, który tez przybłakał sie do niej 10 lat temu.Miała jeszcze kotka bezdomnego ale w lecie zmarł.Nie moge w tak małym mieszkaniu mieć 4 piesków.
truskawa przepraszam.
Wczoraj zrobiłam Vanilkowi bazarek, coś tam sprzedałam, nie będe czekac az mi przeleja pieniążki tylko Ci przeleję
Rozmawiałąm z Olgą . Postara sie podjechać do Ciebie i porobic jeszcze zdjęcia do ogłoszeń. ogłoszenia będe opłacać
Znajde kogoś kto zrobi mu plakat, bedę rozwieszac.
Nie wiem jaka teraz podejmiesz decyzję ale ja w tej chwili wiecej nie mogę. jesli będzie gdzieś miał DT na pewno pomoge finansowo.

Posted

wtatara napisał(a):
dziękuje ,tylko potrzebne mi lepsze fotki. Olga obiecała ze podjedzie do truskawy i zrobi. Zrobię plakaty kolorowe- może szybciej chwyci

Dobry pomysł. :-) Kolorówka na bank jest lepsza.

Posted

Przecież fotki mogę zrobić, tylko że potrzebuję czasu a jego nie mam bo Tż ma pierwszą zmianę czyli w tym tyg z psem wychodzę na dłużej dopiero późno po południu więc przepraszam ale nie mam kiedy się spotkać teraz z Olgą. Zresztą Olga to wie bo nawet nie mam za bardzo kiedy z nią pogadać przez tel.
Chyba, że weekend wchodzi w grę.

wtatara napisał(a):

Nie wiem jaka teraz podejmiesz decyzję ale ja w tej chwili wiecej nie mogę.

Rozumiem.
Tylko proszę nie piszcie mi że JA mam podjąć decyzję. Wzięłam psa bo akurat miałam okazję, żal mi było psa i chciałam się odwdzięczyć Clo, która bardzo pomogła psiakom z mojego schroniska. Pies jest u mnie ale ja nie mam zamiaru podejmować decyzji. Zwłaszcza, że jakie są opcje? Mam go na ulicę wystawić? Oddać do schroniska? Ja takich decyzji podejmować nie będę! Zgodziłam się przechować psa bo wszystko było nagrane.

Dziewczyny róbcie ogłoszenia, szukajcie DT/DS, reklamujcie wątek (ja nie mam za bardzo kiedy, jeszcze dzisiaj nie jadłam śniadania nawet), tu jest mało osób.

Aha Wanilek ma 43 (+/-) cm "wzrostu".