Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wykrywka napisał(a):
Może to cisza przed burzą ?

Mam nadzieję...

Troszkę się boje przywieźć Fuksię do siebie. Strasznie nocami płacze w kojcu, sąsiedzi mnie zlinczują :(
Bianka ma to samo, śpiewa wieczorami. Tylko Budrys jest cicho.

Posted

Zrób próbę tayga, może będzie spokojna. Może dlatego płacze, że jest cały dzień sama, zamknięta. Koło domu zawsze są ludzie, Ty będziesz mogła do niej zaglądać choć na 5 min. kilka razy dziennie.

Posted

U mnie też będzie musiała być zamknięta. Inaczej Nala ją zje :(
Fuksia nie płacze tylko po wyprowadzeniu z kojca, nie lubi być sama...
Najgorsze jest to, ze od czwartku do poniedziałku nikogo u mnie nie będzie, musimy wyjechać... Byłaby całkiem sama :( Moze lepiej ją wezmę po powrocie?

Posted

Poker napisał(a):
Przepiękna sunia, a płacze bo jest dzieckiem ,a większość dzieci płacze , gdy zostają same. Może zauważy ją jakiś wspaniały domek.

Płacze jak się ją zostawia samą, potem się uspakaja.
Ma ogłoszenia, a tylko dzięki Tobie ktoś zadzwonił... Domek myśli :)

Jeszcze jestem, jadę w piątek (poszaleć na weselu).
Zaraz Wam pokażę Fuksię... w "więzieniu"

Posted

Poker napisał(a):
Trzymam kciuki za ślicznotkę.

Ja też!! Bo Pan który dzwonił zadawał bardzo sensowne pytania i odpowiadał na moje... jakby wiedział co chcę usłyszeć :)

Może za wcześnie... ale myślę o zbieraniu na transport :)

Posted

tayga napisał(a):
Ja też!! Bo Pan który dzwonił zadawał bardzo sensowne pytania i odpowiadał na moje... jakby wiedział co chcę usłyszeć :)

Może za wcześnie... ale myślę o zbieraniu na transport :)

wygląda na bardzo sensownego, poczekaj z tym zbieraniem, nie wybiegaj przed orkiestrę , niech najpierw pan się wykaże, trzeba mu dać szansę.

Posted

Napisałam "myślę", a nie "zbieram" :)

A wszystko przez to, ze spać przez slicznotę nie mogę... takie dziecko w kojcu siedzi :( Musi mieć suuuuper domek :)

Posted

Biegam po necie w poszukiwaniu wiadomości z regionu...
Pamiętacie powódź sierpniową? Właśnie mamy powtórkę. Wody full, już podmywa ulice. Mój młody od wczoraj walczy z worami i piaskiem. Miasto zabezpieczone bardzo dobrze... ale dlaczego media milczą?

Posted

Wczoraj na jakims watku wstawila zdjecia Gabi. Koszmar. Znowu wszystko plywa kolo niej. Nie wiem , czy to tylko Wasz rejon tak nawiedzila woda ?