tayga Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Fuksia ma już kilka ogłoszeń, ale cisza.... http://allegro.pl/show_item.php?item=1245514135 Quote
wykrywka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 tayga napisał(a):Fuksia ma już kilka ogłoszeń, ale cisza.... http://allegro.pl/show_item.php?item=1245514135 Może to cisza przed burzą ? Quote
tayga Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 wykrywka napisał(a):Może to cisza przed burzą ? Mam nadzieję... Troszkę się boje przywieźć Fuksię do siebie. Strasznie nocami płacze w kojcu, sąsiedzi mnie zlinczują :( Bianka ma to samo, śpiewa wieczorami. Tylko Budrys jest cicho. Quote
KrystynaS Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Zrób próbę tayga, może będzie spokojna. Może dlatego płacze, że jest cały dzień sama, zamknięta. Koło domu zawsze są ludzie, Ty będziesz mogła do niej zaglądać choć na 5 min. kilka razy dziennie. Quote
tayga Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 U mnie też będzie musiała być zamknięta. Inaczej Nala ją zje :( Fuksia nie płacze tylko po wyprowadzeniu z kojca, nie lubi być sama... Najgorsze jest to, ze od czwartku do poniedziałku nikogo u mnie nie będzie, musimy wyjechać... Byłaby całkiem sama :( Moze lepiej ją wezmę po powrocie? Quote
wykrywka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Przyjdzie chyba nam płakać razem z Fuksją :-( Quote
KrystynaS Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Fuksia głaszczę twój śliczny pyszczek na dobranoc Quote
Poker Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Przepiękna sunia, a płacze bo jest dzieckiem ,a większość dzieci płacze , gdy zostają same. Może zauważy ją jakiś wspaniały domek. Quote
bela51 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No wlasnie, a co u ślicznotki słychac? Quote
KrystynaS Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tayga chyba gdzieś wyjechała, tak zrozumiałam, więc musimy poczekać na wieści od Fuksi Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Poker napisał(a):Przepiękna sunia, a płacze bo jest dzieckiem ,a większość dzieci płacze , gdy zostają same. Może zauważy ją jakiś wspaniały domek. Płacze jak się ją zostawia samą, potem się uspakaja. Ma ogłoszenia, a tylko dzięki Tobie ktoś zadzwonił... Domek myśli :) Jeszcze jestem, jadę w piątek (poszaleć na weselu). Zaraz Wam pokażę Fuksię... w "więzieniu" Quote
KrystynaS Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ojej jak ona chce wyjść. Ale, że śliczna to śliczna zaraza jedna :loveu: Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Poker napisał(a):Trzymam kciuki za ślicznotkę. Ja też!! Bo Pan który dzwonił zadawał bardzo sensowne pytania i odpowiadał na moje... jakby wiedział co chcę usłyszeć :) Może za wcześnie... ale myślę o zbieraniu na transport :) Quote
KrystynaS Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 tayga napisał(a):... ale myślę o zbieraniu na transport :):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Serio???? Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 KrystynaS napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Serio???? No tak... a jak przyjdzie jej wyjechać? Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 A jak domek się namyśli to do Wrosławia najpierw, a potem pod Opole (domek sie będzie przeprowadzał). Quote
Poker Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 tayga napisał(a):Ja też!! Bo Pan który dzwonił zadawał bardzo sensowne pytania i odpowiadał na moje... jakby wiedział co chcę usłyszeć :) Może za wcześnie... ale myślę o zbieraniu na transport :) wygląda na bardzo sensownego, poczekaj z tym zbieraniem, nie wybiegaj przed orkiestrę , niech najpierw pan się wykaże, trzeba mu dać szansę. Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Napisałam "myślę", a nie "zbieram" :) A wszystko przez to, ze spać przez slicznotę nie mogę... takie dziecko w kojcu siedzi :( Musi mieć suuuuper domek :) Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Biegam po necie w poszukiwaniu wiadomości z regionu... Pamiętacie powódź sierpniową? Właśnie mamy powtórkę. Wody full, już podmywa ulice. Mój młody od wczoraj walczy z worami i piaskiem. Miasto zabezpieczone bardzo dobrze... ale dlaczego media milczą? Quote
li1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wczoraj na jakims watku wstawila zdjecia Gabi. Koszmar. Znowu wszystko plywa kolo niej. Nie wiem , czy to tylko Wasz rejon tak nawiedzila woda ? Quote
tayga Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Gabi jest z okolic Żar, tam i koło Żagania pływa, Gubin też. Fotki robiłam. Zerknij do stada... Quote
tayga Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Tu woda: http://www.tvgubin.pl/home.html A miałam rację, że trzeba myśleć o zbieraniu na transport :) Teraz to już nie myślimy, zbieramy!!!!! W przyszłym tygodniu moje małolaty (syn i chłopak siostrzenicy) zawiozą naszą Fuksicę do domku :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts