andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 andzia69 napisał(a):plakat "po trupach do celu" mają już w UM!!! dzisiaj szukałam plakatu wyborczego do sfotografowania;) coby się nie przyczepili, ze wykorzystałam zdjęcie...no ale wszyscy byli ino nie wl!:) no ale jeszcze poszukam - moze gdzie indziej znajdę:) Quote
backbone Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 andzia69 - jedna jego morda wisi nad apteką "na rogatce" (przy seminaryjskiej), druga koło hurtowni papierosów na rogu ściegiennego / ogrodowej. Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 backbone napisał(a):andzia69 - jedna jego morda wisi nad apteką "na rogatce" (przy seminaryjskiej), druga koło hurtowni papierosów na rogu ściegiennego / ogrodowej. chciałoby się powiedzieć "mordo ty moja":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
1qaz Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 z powiadomieniem innych kandydatów to genialny pomysł. Czy ktoś już się podjął wykonania ? Można również wysłać jakiś list gdzieś 'wyżej', bo co szkodzi... Quote
magenka1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 chciałam coś napisać po obejrzeniu uwagi ale nic mądrego mi nie przychodzi...robicie kawał roboty nie mogę z Wami być tam przed pseudoschroniskiem ale sercem będę z Wami wygrać z tymi urzedasami to masakra ale dacie radę! Quote
Damroka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Po obejrzeniu Uwagi przychodzi mi jedno do głowy ludzka ignorancja nie zna granic ;( Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 reportaż... słów brak. Umieściłam info na forum corgi... Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ja bede z Ostrowca, moge wydrukowac ulotki, myslalam o jakims plakacie albo transparencie! ale jak to zrobic?? jest ktos z O.? czy macie zgode na manifestacje juz? i dodam, ze bede na jakies 75 proc. bo w piatek bede wiedziec kiedy praktyki mi sie zaczynaja studenckie;) ale mysle ze dopiero za jakies 2 tygodnie;) w kazdym razie nawet jesli nie udałoby mi sie byc to moge i tak wydrukowac uloty i dostarczyc na weekend rozumiem ze zbieramy sie na mlodej pod PUK? Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 w sumie to nie wiem, gdzie się zbieramy....:( niech każdy ze sobą przyniesie co moze - jak da radę podrukować choćby zdjęcia zwierzaków - to też dobrze... Czyli Ostrowiec - jedna osoba? Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 tak, jedna postaram się zwerbować znajomych Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 na www.zuzu.pl działa kielecka grupa Viva! Akcja na Rzecz Zwierząt, może warto wstawić tam posta? ale muszę wiedzieć gdzie bedzie zbiórka itepe przepraszam za dubla, ale czemuś nie mogę edytować Quote
Potter Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Na razie nie wiadomo, gdzie się zbieramy, bo nie wiadomo, czy nasza manifestacja to będzie przemarsz, czy tylko pikieta pod urzędem. Czekamy na odpowiedź od urzędasów. Quote
ANETTTA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 wg mnie szkoda kasy na :shake: wyborcza !!!nie ma tam jakis rabatów !!!!!! Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='ANETTTA']wg mnie szkoda kasy na :shake: wyborcza !!!nie ma tam jakis rabatów !!!!!! też mi się tak wydaje, mam w domu Fakty i Mity - artykuł o schronisku zrobili zapewne za free, okładkę dali nawet o Kielcach - normalne gazety tak robią... a oni chcą za artykuł kasy? adresy e-meilowe, warto napisać o Dyminach do najwyzszych władz państwowych Pan Prezydent RP:: listy@prezydent.pl Pan Premier RP:: kontakt@kprm.gov.pl Potter czekam na informacje w takim razie Quote
1qaz Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no właśnie chciałam napisać tam coś, ale może Potter przesłałby mi list otwarty do gw i jakoś bym zmieniła i wysłała. Plus myślę, że warto by było do niektórych pań prezydentowych tj. pani obecnej i pani Jolanty, warto spróbować... Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 majka2222 napisał(a):też mi się tak wydaje, mam w domu Fakty i Mity - artykuł o schronisku zrobili zapewne za free, okładkę dali nawet o Kielcach - normalne gazety tak robią... a oni chcą za artykuł kasy? Tylko, że artykuł sponsorowany ma to do siebie, że piszesz w nim co chcesz. Fakty i Mity są bezkompromisową gazetą, inne stosują bardziej poprawne zasady i w żadnej z nich to co przeszło tam, by nie przeszło. Tym bardziej w okresie przedwyborczym ... coś o tym wiem ... każda najbardziej niezależna gazeta jest w jakiś sposób zależna ... Quote
eliza_sk Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 1qaz napisał(a):no właśnie chciałam napisać tam coś, ale może Potter przesłałby mi list otwarty do gw i jakoś bym zmieniła i wysłała. Plus myślę, że warto by było do niektórych pań prezydentowych tj. pani obecnej i pani Jolanty, warto spróbować... Kancelaria Premiera już wie. Quote
Shania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ciotki podajcie jeszcze raz te maile na które trzeba pisać, korona kielce i te dwa inne Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 eliza_sk napisał(a):Kancelaria Premiera już wie. dobrze, ze wie, ale im wiecej tym lepiej Quote
Elka_Ka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Shania napisał(a):to co mam ci wiersz ułożyć???:razz::razz::razz: Nie układaj wiersza, bo nie będziemy gamoniom deklamować Pana Tadeusza:lol::lol: tylko powiększ to co napisałaś bo ginie wśród postów, a tak będzie się wyróżniać;) Quote
Shania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 zaraz postaram się swoja wyobraźnie ostatkiem sił namówić do pracy:) Quote
Elka_Ka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Handzia55 napisał(a):Ja przyjadę, chyba,że ani ręką ani nogą bym ruszyć nie mogła. Pytam jeszcze raz, czy ze Skarżyska ktoś się wybiera??? Być może ja, ale nie jestem do końca pewna bo nie wiem czy będę miała urlop na ten dzień. Więc sie nie wychylam z deklaracjami, ale bardzo bym chciała i jeśli się uda to na pewno bedę. Quote
Shania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dzięki majka, zaraz może coś sklecę..:) Quote
majka2222 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A jest utworzone wydarzenie na fejsie w sprawie manifestacji? Jak nie mogę zrobić... Quote
Recommended Posts