Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
plakat "po trupach do celu" mają już w UM!!!

dzisiaj szukałam plakatu wyborczego do sfotografowania;) coby się nie przyczepili, ze wykorzystałam zdjęcie...no ale wszyscy byli ino nie wl!:) no ale jeszcze poszukam - moze gdzie indziej znajdę:)

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

backbone napisał(a):
andzia69 - jedna jego morda wisi nad apteką "na rogatce" (przy seminaryjskiej), druga koło hurtowni papierosów na rogu ściegiennego / ogrodowej.

chciałoby się powiedzieć "mordo ty moja":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

z powiadomieniem innych kandydatów to genialny pomysł.
Czy ktoś już się podjął wykonania ?
Można również wysłać jakiś list gdzieś 'wyżej', bo co szkodzi...

Posted

chciałam coś napisać po obejrzeniu uwagi ale nic mądrego mi nie przychodzi...robicie kawał roboty
nie mogę z Wami być tam przed pseudoschroniskiem ale sercem będę z Wami wygrać z tymi urzedasami to masakra ale dacie radę!

Posted

ja bede z Ostrowca, moge wydrukowac ulotki, myslalam o jakims plakacie albo transparencie! ale jak to zrobic?? jest ktos z O.?
czy macie zgode na manifestacje juz? i dodam, ze bede na jakies 75 proc. bo w piatek bede wiedziec kiedy praktyki mi sie zaczynaja studenckie;) ale mysle ze dopiero za jakies 2 tygodnie;)
w kazdym razie nawet jesli nie udałoby mi sie byc to moge i tak wydrukowac uloty i dostarczyc na weekend
rozumiem ze zbieramy sie na mlodej pod PUK?

Posted

w sumie to nie wiem, gdzie się zbieramy....:( niech każdy ze sobą przyniesie co moze - jak da radę podrukować choćby zdjęcia zwierzaków - to też dobrze...

Czyli Ostrowiec - jedna osoba?

Posted

Na razie nie wiadomo, gdzie się zbieramy, bo nie wiadomo, czy nasza manifestacja to będzie przemarsz, czy tylko pikieta pod urzędem. Czekamy na odpowiedź od urzędasów.

Posted

[quote name='ANETTTA']wg mnie szkoda kasy na :shake: wyborcza !!!nie ma tam jakis rabatów !!!!!!
też mi się tak wydaje, mam w domu Fakty i Mity - artykuł o schronisku zrobili zapewne za free, okładkę dali nawet o Kielcach - normalne gazety tak robią... a oni chcą za artykuł kasy?

adresy e-meilowe, warto napisać o Dyminach do najwyzszych władz państwowych
Pan Prezydent RP:: listy@prezydent.pl
Pan Premier RP:: kontakt@kprm.gov.pl

Potter czekam na informacje w takim razie

Posted

no właśnie chciałam napisać tam coś, ale może Potter przesłałby mi list otwarty do gw i jakoś bym zmieniła i wysłała.
Plus myślę, że warto by było do niektórych pań prezydentowych tj. pani obecnej i pani Jolanty, warto spróbować...

Posted

majka2222 napisał(a):
też mi się tak wydaje, mam w domu Fakty i Mity - artykuł o schronisku zrobili zapewne za free, okładkę dali nawet o Kielcach - normalne gazety tak robią... a oni chcą za artykuł kasy?

Tylko, że artykuł sponsorowany ma to do siebie, że piszesz w nim co chcesz. Fakty i Mity są bezkompromisową gazetą, inne stosują bardziej poprawne zasady i w żadnej z nich to co przeszło tam, by nie przeszło. Tym bardziej w okresie przedwyborczym ... coś o tym wiem ... każda najbardziej niezależna gazeta jest w jakiś sposób zależna ...

Posted

1qaz napisał(a):
no właśnie chciałam napisać tam coś, ale może Potter przesłałby mi list otwarty do gw i jakoś bym zmieniła i wysłała.
Plus myślę, że warto by było do niektórych pań prezydentowych tj. pani obecnej i pani Jolanty, warto spróbować...

Kancelaria Premiera już wie.

Posted

Shania napisał(a):
to co mam ci wiersz ułożyć???:razz::razz::razz:

Nie układaj wiersza, bo nie będziemy gamoniom deklamować Pana Tadeusza:lol::lol: tylko powiększ to co napisałaś bo ginie wśród postów, a tak będzie się wyróżniać;)

Posted

Handzia55 napisał(a):
Ja przyjadę, chyba,że ani ręką ani nogą bym ruszyć nie mogła. Pytam jeszcze raz, czy ze Skarżyska ktoś się wybiera???

Być może ja, ale nie jestem do końca pewna bo nie wiem czy będę miała urlop na ten dzień. Więc sie nie wychylam z deklaracjami, ale bardzo bym chciała i jeśli się uda to na pewno bedę.