Viris Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mam nadzieję że osoby które dadzą radę wyrwać się z pracy i przyjechać to się zjawią. Postaram się zrobić "grzechotki" z puszek/butelek - niech nas usłyszą! Ważne są te ulotki - prosimy o wsparcie przy tekstach do nich!!! Ja nie dam rady posiedzieć nad tym. Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 "Po trupach do celu - oto hasło wyborcze Lubawskiego" Bardzo dobre hasło do umieszczenia na jakimś plakacie na manife. Takie zmiksowane zdjęcie Lubawskiego na tle pomordowanych psów i to hasełko. A komentaż faktycznie trafiony:evil_lol: Już był w historii taki nadludź. W 39 r. wojnę nam zafundował. Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Doznałam właśnie weny twórczej: [SIZE="3"]Prezydencie nie bądź kiep, wyrzuć PUK na zbity łeb! Quote
Shania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ciotki, musicie sie jakoś określić..nie może być tak, że manifest jest tutaj a w realu go nie będzie..kto jedzie do KIELC?????????niech sie określi..wiem, że praca, i że nie każdy może, ale próbujcie..w 50 osób nie zrobimy nic... PUK mordercy zejdźcie z biurek..dość mordowni..dla Was sznurek..... Quote
Shania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kat jest katem nawet w urzędzie, niech głos wyborców dla Was kara będzie... Quote
Elka_Ka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Bardzo dobry plakat - jeśli można tak określić:roll: Shania - większe te hasła bo giną w tłoku Quote
eve-w Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Plakat bardzo trafiony. Pana prezydenta trzeba jeszcze podpisać imieniem i nazwiskiem. Quote
Shania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 to co mam ci wiersz ułożyć???:razz::razz::razz: Quote
andzia69 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 JESZCZE EW. COŚ TAKIEGO: bo nie wiem jak to jest z możliwością wykorzystania zdjęcia - pewnie nie można... Quote
eve-w Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 eeee, a ja pierwszy plakat już puściłam w eter ;/ kasować? Quote
andzia69 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 eve-w napisał(a):eeee, a ja pierwszy plakat już puściłam w eter ;/ kasować? no ...ja się nie znam...ale Ewab mnie zapytała czy dostałam zgodę gazety na wykorzystanie zdjęcia...jak dla mnie gęba publiczna - więc co za problem, ze sobie jego zdjęcie można sciągnąć, skoro foto ma wszędzie...chyba, ze polezę gdzieś, gdzie wisi i mu cyknę zdjęcie z plakatu :):) moze to i lepsze by było - bo plakat:) zmodernizowany?:) moze na razie skasuj - pusć ten drugi...a jak zdobędę zdjęcie to pomodernizuję co nieco ten 1:) Quote
Shania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Andzia super:):) A może jeszcze napisac, że kampania wyborcza jest tania.. A do Pani kierownik..krem przeciw zmarszczkowy jest tani....z martwych tworzyw:angryy::angryy::angryy: Quote
Potter Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 - informacja potwierdzona u źródła - środa, godz.19.45 TVN Uwaga - cały program o schronie - od jutra na stronie TVN będzie wisieć zakładka ze 150 dymińskimi psami - nieoceniona pomoc w szukaniu im domów - TVN oczywiście potwierdził przybycie na manifestację Quote
Shania Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 świetnie Potter....i brawo...super., oby tak było..w uwadze dzisiaj słyszałam... Quote
eve-w Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 andzia69 napisał(a):no ...ja się nie znam...ale Ewab mnie zapytała czy dostałam zgodę gazety na wykorzystanie zdjęcia...jak dla mnie gęba publiczna - więc co za problem, ze sobie jego zdjęcie można sciągnąć, skoro foto ma wszędzie...chyba, ze polezę gdzieś, gdzie wisi i mu cyknę zdjęcie z plakatu :):) moze to i lepsze by było - bo plakat:) zmodernizowany?:) moze na razie skasuj - pusć ten drugi...a jak zdobędę zdjęcie to pomodernizuję co nieco ten 1:) No ale skoro jest podpisane? to chyba można "se" wziąć? :) Quote
Potter Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='andzia69']http://img294.imageshack.us/img294/5221/ulotkaj.jpg Lubawski jest osobą publiczną, jego wizerunek można sobie zamieszczać, gdzie się żywnie podoba - bez obaw. Ale nie macie jakiegoś zdjęcia prezia en face? I najlepiej jakiegoś uśmiechniętego. Bo tutaj ledwo go można poznać i na dodatek jakiś zafrasowany... myślałby kto... Quote
Potter Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A teraz kilka dzisiejszych zdobyczy... proszę, częstujcie się, wszyscy, którzy potrafią z tego zrobić użytek: nasz wniosek o udzielenie informacji pismo przewodnie odpowiedzi (nadane 3 dni po wymaganym, ustawowym terminie) - zwróćcie uwagę na ad. 7 i 8 Quote
Potter Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Niestety, imageshack odmówił na tę chwilę współpracy. Cdn. Quote
Kinya Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Potter']Lubawski jest osobą publiczną, jego wizerunek można sobie zamieszczać, gdzie się żywnie podoba - bez obaw. Ale nie macie jakiegoś zdjęcia prezia en face? I najlepiej jakiegoś uśmiechniętego. Bo tutaj ledwo go można poznać i na dodatek jakiś zafrasowany... myślałby kto... Tak, można, ale JAK SIĘ JEST AUTOREM ZDJĘCIA ALBO MA ODPOWIEDNIĄ ZGODĘ AUTORA!! Nie mylcie prawa do używania wizerunku z tytułu sprawowania funkcji publicznej z prawami autorskimi. To dwie różne sprawy. Można sobie narobić kłopotów. Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jestem z Wami sercem! Niestety ciałem być nie mogę. Co do zdjęcia - nie wolno Wam akurat tego umieszczonego na plakacie wykorzystywać. Ma logotyp GW - chyba, że uzyskacie zgodę Gazety. Ogólnie z wykorzystaniem zdjęć tego jegomościa byłabym ostrożna. "Gdy prezydent się bogaci - zwierzę za to życiem płaci" "Nie chcemy takiego prezydenta który morduje bezbronne zwierzęta" Quote
halcia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Te hasła tez supr!Trzymam kciuki za powodzenie akcji i życze by ludzie przyszli tłumnie! Quote
__Lara Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Koniec mordowni! Nie chcemy psiej katowni! Quote
Recommended Posts