Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję że osoby które dadzą radę wyrwać się z pracy i przyjechać to się zjawią. Postaram się zrobić "grzechotki" z puszek/butelek - niech nas usłyszą! Ważne są te ulotki - prosimy o wsparcie przy tekstach do nich!!! Ja nie dam rady posiedzieć nad tym.

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Po trupach do celu - oto hasło wyborcze Lubawskiego"

Bardzo dobre hasło do umieszczenia na jakimś plakacie na manife. Takie zmiksowane zdjęcie Lubawskiego na tle pomordowanych psów i to hasełko.

A komentaż faktycznie trafiony:evil_lol: Już był w historii taki nadludź. W 39 r. wojnę nam zafundował.

Posted

ciotki, musicie sie jakoś określić..nie może być tak, że manifest jest tutaj a w realu go nie będzie..kto jedzie do KIELC?????????niech sie określi..wiem, że praca, i że nie każdy może, ale próbujcie..w 50 osób nie zrobimy nic...
PUK mordercy zejdźcie z biurek..dość mordowni..dla Was sznurek.....

Posted

eve-w napisał(a):
eeee, a ja pierwszy plakat już puściłam w eter ;/ kasować?

no ...ja się nie znam...ale Ewab mnie zapytała czy dostałam zgodę gazety na wykorzystanie zdjęcia...jak dla mnie gęba publiczna - więc co za problem, ze sobie jego zdjęcie można sciągnąć, skoro foto ma wszędzie...chyba, ze polezę gdzieś, gdzie wisi i mu cyknę zdjęcie z plakatu :):) moze to i lepsze by było - bo plakat:) zmodernizowany?:)

moze na razie skasuj - pusć ten drugi...a jak zdobędę zdjęcie to pomodernizuję co nieco ten 1:)

Posted

Andzia super:):)
A może jeszcze napisac, że kampania wyborcza jest tania..
A do Pani kierownik..krem przeciw zmarszczkowy jest tani....z martwych tworzyw:angryy::angryy::angryy:

Posted

- informacja potwierdzona u źródła - środa, godz.19.45 TVN Uwaga - cały program o schronie
- od jutra na stronie TVN będzie wisieć zakładka ze 150 dymińskimi psami - nieoceniona pomoc w szukaniu im domów
- TVN oczywiście potwierdził przybycie na manifestację

Posted

andzia69 napisał(a):
no ...ja się nie znam...ale Ewab mnie zapytała czy dostałam zgodę gazety na wykorzystanie zdjęcia...jak dla mnie gęba publiczna - więc co za problem, ze sobie jego zdjęcie można sciągnąć, skoro foto ma wszędzie...chyba, ze polezę gdzieś, gdzie wisi i mu cyknę zdjęcie z plakatu :):) moze to i lepsze by było - bo plakat:) zmodernizowany?:)

moze na razie skasuj - pusć ten drugi...a jak zdobędę zdjęcie to pomodernizuję co nieco ten 1:)

No ale skoro jest podpisane? to chyba można "se" wziąć? :)

Posted

A teraz kilka dzisiejszych zdobyczy... proszę, częstujcie się, wszyscy, którzy potrafią z tego zrobić użytek:

nasz wniosek o udzielenie informacji

pismo przewodnie odpowiedzi (nadane 3 dni po wymaganym, ustawowym terminie) - zwróćcie uwagę na ad. 7 i 8

Posted

[quote name='Potter']Lubawski jest osobą publiczną, jego wizerunek można sobie zamieszczać, gdzie się żywnie podoba - bez obaw.

Ale nie macie jakiegoś zdjęcia prezia en face? I najlepiej jakiegoś uśmiechniętego. Bo tutaj ledwo go można poznać i na dodatek jakiś zafrasowany... myślałby kto...

Tak, można, ale JAK SIĘ JEST AUTOREM ZDJĘCIA ALBO MA ODPOWIEDNIĄ ZGODĘ AUTORA!!
Nie mylcie prawa do używania wizerunku z tytułu sprawowania funkcji publicznej z prawami autorskimi. To dwie różne sprawy. Można sobie narobić kłopotów.

Posted

Jestem z Wami sercem! Niestety ciałem być nie mogę.
Co do zdjęcia - nie wolno Wam akurat tego umieszczonego na plakacie wykorzystywać. Ma logotyp GW - chyba, że uzyskacie zgodę Gazety.
Ogólnie z wykorzystaniem zdjęć tego jegomościa byłabym ostrożna.

"Gdy prezydent się bogaci - zwierzę za to życiem płaci"
"Nie chcemy takiego prezydenta który morduje bezbronne zwierzęta"