Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Shania napisał(a):mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak? Tak, oczywiście. Quote
Handzia55 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ze Skarżyska jedzie ktoś? Chętnie dołączę! Quote
ewab Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bardzo dziękujemy za wspracie "spoza Kielc". Tak sobie pomyślałam - może zrobić tablice z nazwami miast wspierających? Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 też o tym myślałam własnie, żeby było widoczne, że jest cała Polska Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 kurcze tyllko z czego i kto to zrobi???bo ja nie dam rady czasowo, w żaden sposób..ale jakby była taka tablica typu własnie miasto i jakiś fajny tekst, super by było... Quote
andzia69 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ania z poznania napisał(a):Anita, a można do Was dołączyć jak ktoś jest spoza Kielc? nawet trzeba Aniu:p im nas więcej bedzie tym lepiej :lol::lol: ewab napisał(a):Bardzo dziękujemy za wspracie "spoza Kielc". Tak sobie pomyślałam - może zrobić tablice z nazwami miast wspierających? super - mogę sklecić tablice jak będę wiedziała z jakich miast do nas dołączą:) jakieś kije do przymocowania tylko by trzeba kupić;) Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Andzia my będziemy-Gliwice plus Katowice..nie wiem jeszcze dokładnie ile..ja jak pisałam nie dam rady Quote
Dark Lord Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie jestem z Kielc, więc nie dam rady być z wami, ale popieram, trzeba działać coś.Zabierzcie kto ma wuwuzele, to ustrojstwo robi niezły i wkurzający hałas, przypomnijcie sobie mundial w Afryce:cool3:.Dobrze by było pomolestować jakieś duże media, TVN czy coś w tym guście. Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mam trąbke z pucharu świata w Zakopanem:p:p:razz::razz: Quote
Viris Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pomysł z miastami fajny jest - ale są też minusy. Ogólnie chodzi o to żeby władzom napędzić stracha że protestują potencjalni wyborcy! jak zobaczą że są ludzie z innych miast a z Kielc mało - mogą olać sprawę - bo wybory nie będą zagrożone. Ktoś pytał o ulotki - ja mogę wydrukować na zwykłej drukarce, może być format 4 sztuki na kartce A4 (jedno lub dwustronne), mogą być 3 na A4, może być jedna na A4 składana - wszystko zależy od tego ile będzie trzeba. Mam gilotynę do papieru więc potnę bez problemu. Najmniej mnie szarpnie oczywiście opcja 4 ulotki na stronę jednostronnie, ale jeśli chcecie ludzi na Sienkiewce uświadamiać - to może być za mało miejsca. Quote
tomcug Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Shania']mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak? Może odstąp mi szefa? Ja jakbym poprosiła o wolne z powodu protestu na rzecz zwierzaków to pewnie do wieczora nie wyszłabym z pracy. Niestety, nie będzie mnie, a szkoda.... Quote
Shania Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wiem, że mam cudownego, nie raz już się zwalniałam z powodu zwierzaków, nigdy mi jeszcze nie odmówil a i normalną pensje da:) Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tylko ze jak beda ulotki, na ktorych bedzie pytanie do Kielczan: czy chca wybrac po raz kolejny jegomoscia ktory przynosi im wstyd w calej Europie dopuszczajac sie kazni w schronisku, to juz nie ma znaczenia kto je rozdaje, i z jakiego jest miasta. Quote
agnieszka24 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A może w wekend 13-14 listopada na wystawie psów rasowych rozdawać tez takie ulotki?? Dowiedziałaby się cała Polska, co wyczyniają w Dyminach. Mam wolny weekend, mogłabym pomóc w rozdawaniu ulotek. Quote
danielka92 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Niestety też jestem daleko, ale sercem i myślami z Wami!! Obejrzałam filmiki i po prostu brak mi słów!! :shake::angryy: Quote
ewab Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Najlepsze byłyby ulotki dwustronne. Na jednej stronie fotki, z drugiej informacja o sytuacji zwierząt w schronisku. Quote
Elka_Ka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 agnieszka24 napisał(a):A może w wekend 13-14 listopada na wystawie psów rasowych rozdawać tez takie ulotki?? Dowiedziałaby się cała Polska, co wyczyniają w Dyminach. Mam wolny weekend, mogłabym pomóc w rozdawaniu ulotek. Bardzo dobry pomysł. Quote
andzia69 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 dobry pomysł z ulotkami na wystawie...tylko to juz trzeba by robić!!! ja bym to widziała tak - 1 strona któryś z plakatów moze...a na drugiej stronie może jakiś apel o adopcje? domy tymczasowe? tylko ktoś musiałby sklecic taki tekst to troszkę mogę podrukować też na atramentówce Quote
Kinya Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='andzia69']dobry pomysł z ulotkami na wystawie...tylko to juz trzeba by robić!!! ja bym to widziała tak - 1 strona któryś z plakatów moze...a na drugiej stronie może jakiś apel o adopcje? domy tymczasowe? tylko ktoś musiałby sklecic taki tekst to troszkę mogę podrukować też na atramentówce Tudzież wykorzystać zbliżające się wybory i poświęcić na ulotkach trochę miejsca panu prezydentowi Kielc... W zestawieniu z fotkami z Dymin raczej mało kto uwierzy... http://www.radio.kielce.pl/page,,quot-Uwierz-w-Kielce-quot-haslem-wyborczym-Wojciecha-Lubawskiego,df6a8c32df189685898802f9ab48aac0.html Bardzo mi przykro, ale nie przyjadę :( Na usprawiedliwienie mam to, że dokładnie tego samego dnia będę zeznawać w sądzie w sprawie "naszej" olkuskiej mordowni. Quote
eneda Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Co do rozdawania ulotek na TK, to radziłabym bardzo ostrożnie, pamiętajcie, że oni również mają związek z UM. Ja zbierałam podpisy do petycji po pokojach i musiałam omijać szerokim łukiem dyrektorów, oni oczywiście stoją murem za PUKiem...jeżeli wchodzą w grę ulotki to do momentu jak ktoś z dyrekcji tego nie zobaczy... Quote
agaga21 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ewab napisał(a):Najlepsze byłyby ulotki dwustronne. Na jednej stronie fotki, z drugiej informacja o sytuacji zwierząt w schronisku. czy jest ktoś w stanie napisać mi dokładnie co by miało być napisane na takiej ulotce? jutro mogłabym wieczorkiem coś pokombinować. dzieło sztuki to to nie bedzie...ale informacyjnie. a wielkość A5 czy mniejsza? Quote
Potter Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zawiadomienie o manifie dziś zostało złożone w ratuszu. Teraz prezio ma 3 dni na ewentualne wyrażenie swojego braku zgody. Zaraz podam szczegóły zgłoszenia. Wiemy, gdzie mieszka pasztetowa - ul. Słowackiego, róg Seminaryjskiej - w tej samej klatce jest Biuro Doradztwa Podatkowego. Trzeba jej zacząć ustawiać znicze przed wejściem. Quote
andzia69 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 agaga21 napisał(a):czy jest ktoś w stanie napisać mi dokładnie co by miało być napisane na takiej ulotce? jutro mogłabym wieczorkiem coś pokombinować. dzieło sztuki to to nie bedzie...ale informacyjnie. a wielkość A5 czy mniejsza? ja myślę, ze wielkosć taka A4:3 - coby koszta ograniczyć:) można wykorzystac któryś plakat z 1 strony wątku o schronie...ale co do treści, to kurcze nie wiem:( Quote
Recommended Posts