Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shania napisał(a):
mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak?

Tak, oczywiście.

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze tyllko z czego i kto to zrobi???bo ja nie dam rady czasowo, w żaden sposób..ale jakby była taka tablica typu własnie miasto i jakiś fajny tekst, super by było...

Posted

ania z poznania napisał(a):
Anita, a można do Was dołączyć jak ktoś jest spoza Kielc?

nawet trzeba Aniu:p im nas więcej bedzie tym lepiej :lol::lol:

ewab napisał(a):
Bardzo dziękujemy za wspracie "spoza Kielc". Tak sobie pomyślałam - może zrobić tablice z nazwami miast wspierających?

super - mogę sklecić tablice jak będę wiedziała z jakich miast do nas dołączą:) jakieś kije do przymocowania tylko by trzeba kupić;)

Posted

Nie jestem z Kielc, więc nie dam rady być z wami, ale popieram, trzeba działać coś.Zabierzcie kto ma wuwuzele, to ustrojstwo robi niezły i wkurzający hałas, przypomnijcie sobie mundial w Afryce:cool3:.Dobrze by było pomolestować jakieś duże media, TVN czy coś w tym guście.

Posted

Pomysł z miastami fajny jest - ale są też minusy. Ogólnie chodzi o to żeby władzom napędzić stracha że protestują potencjalni wyborcy! jak zobaczą że są ludzie z innych miast a z Kielc mało - mogą olać sprawę - bo wybory nie będą zagrożone.

Ktoś pytał o ulotki - ja mogę wydrukować na zwykłej drukarce, może być format 4 sztuki na kartce A4 (jedno lub dwustronne), mogą być 3 na A4, może być jedna na A4 składana - wszystko zależy od tego ile będzie trzeba. Mam gilotynę do papieru więc potnę bez problemu. Najmniej mnie szarpnie oczywiście opcja 4 ulotki na stronę jednostronnie, ale jeśli chcecie ludzi na Sienkiewce uświadamiać - to może być za mało miejsca.

Posted

[quote name='Shania']mam wolne, mój kochany szef:)mi dał na protest..teraz tylko ekipę musze zebrać, bo sama finansowo nie dam rady,....Jaga jesteś chętna jechać tak?

Może odstąp mi szefa?
Ja jakbym poprosiła o wolne z powodu protestu na rzecz zwierzaków to pewnie do wieczora nie wyszłabym z pracy. Niestety, nie będzie mnie, a szkoda....

Posted

Tylko ze jak beda ulotki, na ktorych bedzie pytanie do Kielczan: czy chca wybrac po raz kolejny jegomoscia ktory przynosi im wstyd w calej Europie dopuszczajac sie kazni w schronisku, to juz nie ma znaczenia kto je rozdaje, i z jakiego jest miasta.

Posted

A może w wekend 13-14 listopada na wystawie psów rasowych rozdawać tez takie ulotki?? Dowiedziałaby się cała Polska, co wyczyniają w Dyminach. Mam wolny weekend, mogłabym pomóc w rozdawaniu ulotek.

Posted

agnieszka24 napisał(a):
A może w wekend 13-14 listopada na wystawie psów rasowych rozdawać tez takie ulotki?? Dowiedziałaby się cała Polska, co wyczyniają w Dyminach. Mam wolny weekend, mogłabym pomóc w rozdawaniu ulotek.

Bardzo dobry pomysł.

Posted

dobry pomysł z ulotkami na wystawie...tylko to juz trzeba by robić!!!

ja bym to widziała tak - 1 strona któryś z plakatów moze...a na drugiej stronie może jakiś apel o adopcje? domy tymczasowe? tylko ktoś musiałby sklecic taki tekst to troszkę mogę podrukować też na atramentówce

Posted

[quote name='andzia69']dobry pomysł z ulotkami na wystawie...tylko to juz trzeba by robić!!!

ja bym to widziała tak - 1 strona któryś z plakatów moze...a na drugiej stronie może jakiś apel o adopcje? domy tymczasowe? tylko ktoś musiałby sklecic taki tekst to troszkę mogę podrukować też na atramentówce

Tudzież wykorzystać zbliżające się wybory i poświęcić na ulotkach trochę miejsca panu prezydentowi Kielc...
W zestawieniu z fotkami z Dymin raczej mało kto uwierzy...
http://www.radio.kielce.pl/page,,quot-Uwierz-w-Kielce-quot-haslem-wyborczym-Wojciecha-Lubawskiego,df6a8c32df189685898802f9ab48aac0.html

Bardzo mi przykro, ale nie przyjadę :( Na usprawiedliwienie mam to, że dokładnie tego samego dnia będę zeznawać w sądzie w sprawie "naszej" olkuskiej mordowni.

Posted

Co do rozdawania ulotek na TK, to radziłabym bardzo ostrożnie, pamiętajcie, że oni również mają związek z UM.
Ja zbierałam podpisy do petycji po pokojach i musiałam omijać szerokim łukiem dyrektorów, oni oczywiście stoją murem za PUKiem...jeżeli wchodzą w grę ulotki to do momentu jak ktoś z dyrekcji tego nie zobaczy...

Posted

ewab napisał(a):
Najlepsze byłyby ulotki dwustronne. Na jednej stronie fotki, z drugiej informacja o sytuacji zwierząt w schronisku.

czy jest ktoś w stanie napisać mi dokładnie co by miało być napisane na takiej ulotce?
jutro mogłabym wieczorkiem coś pokombinować. dzieło sztuki to to nie bedzie...ale informacyjnie.
a wielkość A5 czy mniejsza?

Posted

Zawiadomienie o manifie dziś zostało złożone w ratuszu. Teraz prezio ma 3 dni na ewentualne wyrażenie swojego braku zgody. Zaraz podam szczegóły zgłoszenia.

Wiemy, gdzie mieszka pasztetowa - ul. Słowackiego, róg Seminaryjskiej - w tej samej klatce jest Biuro Doradztwa Podatkowego.

Trzeba jej zacząć ustawiać znicze przed wejściem.

Posted

agaga21 napisał(a):
czy jest ktoś w stanie napisać mi dokładnie co by miało być napisane na takiej ulotce?
jutro mogłabym wieczorkiem coś pokombinować. dzieło sztuki to to nie bedzie...ale informacyjnie.
a wielkość A5 czy mniejsza?

ja myślę, ze wielkosć taka A4:3 - coby koszta ograniczyć:)

można wykorzystac któryś plakat z 1 strony wątku o schronie...ale co do treści, to kurcze nie wiem:(