:: FiGa :: Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Bardzo zaluje, ze nie moge tam z Wami byc i zdzierac gardlo w walce o te sluszna sprawe! Ale nie po to tu przyszlam. Sprobuje pomoc inaczej. Zalozylam konto na naszej klasie, z ktorego mozna pospamowac troche kielczanom po profilach, wysylam rowniez wiadomosci prywatne z prosba o pomoc, mam nadzieje ze beda tego owoce. http://nk.pl/profile/36966403 Jesli komus sie nudzi i ma ochote troszeczke poklikac myszka - logujcie sie: login ccsylwiac@interia.pl haslo: wpotrzebie1 Takim oto tekstem spamuje sobie ;) Prosimy - nie odbierajcie tego jako spam. Walczymy w słusznej sprawie... Czy widzieliście na jakie bestialstwo obecne władze pozwalają w naszym pięknym mieście? http://uwaga.onet.pl/40022,news,,gehenna_zwierzat,reportaz.html Możemy z tym walczyć! 17 listopada, w środę o godzinie 11:00 w Kielcach, Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa organizuje manifestację przeciw dalszemu bestialskiemu mordowaniu tych niewinnych zwierząt! Bądź tam razem z nami! Zbiórka uczestników na rogu ul. Żelaznej i Sienkiewicza. Gorąco zapraszamy wszystkich do pomocy – im więcej nas, tym lepiej. Pozdrawiamy! Quote
majka2222 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 na FB ktoś napisał, że jedzie z Opoczna samochodem i może zabrać 3 osoby http://www.facebook.com/event.php?eid=100741066663920&ref=notif¬if_t=event_wall#wall_posts ,,Lakshman Puri Jadę na pikiete samochodem. Mogę zabrać 3 osoby z Opoczna" 8 minut(y) temu szukana jest też osoba, ktora jedzie z W-wy samochodem... Quote
majka2222 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 andzia69 napisał(a):TAK TERAZ PRZECZYTAŁAM I NAWET CIĘ WPISAŁAM DUŻYMI CZERWONYMI LITERAMI!!! - zadowolona???? sorry, ze oprócz przygotowywania tego i owego, drukowania ulotek na dzisiejszą wystawę odnośnie sytuacji w schronie i innymi duperelami nie zauważyłam wpisu tak poważnego zgłoszenia udziału!!!! jesteś złośliwa i sprawiłaś mi przykrość Quote
ewab Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Majka2222 odpuść Andzi. Nam tu wszystkich czasem puszczają nerwy, bo pracy zbyt wiele. Bardzo Ci dziękujemy za konstruktywne działania dla dobra dymińskich zwierzaków. Quote
andzia69 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 majka2222 napisał(a):jesteś złośliwa i sprawiłaś mi przykrość ty mnie też - tym wpisem, tym który usunęłaś i tym, który parę stron wcześniej napisałaś:razz: Quote
wilczka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 proponuje wypic sobie meliske i odpocznijcie sobie,na stronie schronu skaczecie sobie do gardel i tu zaczyna sie to samo-po co to?nie o to chodzi i zamiast czytac na danym watku o rzeczach ktore mnie interesuja to czytam wasze zgrzyty.plyniemy na tej samej lodzi.a jak komus puszczaja nerwy(a to normalne ostatnimi czasy)to niech sobie odpocznie od dogo i wroci w pelni sil by dalej pomagac Quote
Shania Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 po raz kolejny napisze, mam jedno miejsce śląsk okolice Gliwic Quote
Viris Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dopiero teraz mogę potwierdzić więc piszę: OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI - Viris, Ania (ze Starachowic) + ekipa - łącznie w najlepszym wypadku 5 osób - niestety problemy z takimi deklaracjami są. Ale dzisiaj jeszcze będę dzwonić. Proszę o wysłanie dużego rozmiaru plików - ulotek na maila (viriska(małpa)gmail.com) to wydrukuję, może uda mi się też przygotować kilka "transparentów" z samymi zdjęciami z dymin (PROSZĘ O ZDJĘCIA DUŻE NA MAILA). Quote
andzia69 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Viris napisał(a):Dopiero teraz mogę potwierdzić więc piszę: OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI - Viris, Ania (ze Starachowic) + ekipa - łącznie w najlepszym wypadku 5 osób - niestety problemy z takimi deklaracjami są. Ale dzisiaj jeszcze będę dzwonić. Proszę o wysłanie dużego rozmiaru plików - ulotek na maila (viriska(małpa)gmail.com) to wydrukuję, może uda mi się też przygotować kilka "transparentów" z samymi zdjęciami z dymin (PROSZĘ O ZDJĘCIA DUŻE NA MAILA). duże rozmiary pliku mam tylko w corelu - dasz radę otworzyc? Quote
eliza_sk Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 andzia69 napisał(a):duże rozmiary pliku mam tylko w corelu - dasz radę otworzyc? Zaraz wyślę, bo to co mi Andziu przesłałaś przerobiłam na jpg. Viris zaraz Ci wyślę. Quote
Ada-jeje Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Andziu zapomnialam Ci napisac, ze ulotki dla Magdy masz wyslac w Pdf, sa 4 miejsca wolne z Krk, nie trzeba sie dokladac do paliwa. Kochana Magda pomagala w OL i teraz jest chetna pomoc psiakom z Kielc, jedzie na manife wraz z ulotkami ktore sama wydrukuje jak Andzia jej przesle projekt, zdaniem Magdy najlepszy projekt ulotki o kasie, kasa zawsze przemawia do ludzi. Andziu gdzie mozna znalezc ta ulotke? Quote
Viris Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Okej dostałam maila, dzięki Eliza. Czy ktoś dysponuje dużymi plikami - same zdjęcia? Chciałabym wydrukować kilka zdjęć i zrobić z nich transparenty. Quote
weszka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja też poproszę jakieś zdjęcia albo plakaty w dobrej jakości żeby wydrukować. Mam plan zrobić takie wdzianko na siebie ;) jak noszą roznosiciele ulotek np. Quote
andzia69 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ada-jeje napisał(a):Andziu zapomnialam Ci napisac, ze ulotki dla Magdy masz wyslac w Pdf, sa 4 miejsca wolne z Krk, nie trzeba sie dokladac do paliwa. Kochana Magda pomagala w OL i teraz jest chetna pomoc psiakom z Kielc, jedzie na manife wraz z ulotkami ktore sama wydrukuje jak Andzia jej przesle projekt, zdaniem Magdy najlepszy projekt ulotki o kasie, kasa zawsze przemawia do ludzi. Andziu gdzie mozna znalezc ta ulotke? w pdf ni mam - ja pracuję ino tylko na corelu:-( w jpg nie zmniejszana: http://img209.imageshack.us/img209/8725/aaaec.jpg http://img214.imageshack.us/img214/9040/bbbcf.jpg Quote
Linssi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dziewczyny, na FB widzialam ze ponad 200 osob deklaruje przybycie. My z Ewelinka tez bedziemy :) p.s. Andzia, cholerko, wyslalam Ci zaproszenie na FB :P Quote
Isadora7 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Andzia jak to jeszcze aktualne podeślij tego corela mi na maila zrobię w pdf. Pdf to pdf zawsze lepsza jakość. mój mail patyk@cad.pl Quote
potoczanka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zakładam ,że na manifestacji będziemy wznosić bojowe okrzyki ,więc zrobiłam przegląd we wpisywanych na wątku hasłach, pozwoliłam sobie niektóre zmodyfikować, żeby nadawały się do skandowania. Postaram się trochę kopii wydrukować i porozdawać przed marszem, może się przyda.... Prezesie PUKU - opuść to miasto - dość twoich rządów - zwierząt oprawco Gdy prezydent się bogaci - zwierzę za to życiem płaci" Puk oprawcy - zejdźcie z biurek - dość mordowni - dla was sznurek oprawcy z Puku - krwawo pracują – za twe podatki – wciąż psy katują! Nie wierz w Kielce - wstydu miejsce - tu zamęcza - się zwierzęta - i schronisko - to psi cmentarz! Przekaż złotówkę - na psa ratowanie - PUK zgarnie miliony - za psów mordowanie. "Panie Lubawski - nie masz honoru - miałeś wyrzucić - oprawców ze schronu!" "Prezesi Puku - kolesiów klika- za kasę mordują - zwierzęta w Dyminach!" Prezydencie nie bądź kiep - wyrzuć PUK na zbity łeb! "My nie chcemy prezydenta - który morduje zwierzęta" Kat jest katem - nawet w urzędzie - niech głos wyborców - dla Was karą będzie Urząd Miasta PUK - to w Kielcach jest bóg! - PUK i Urząd Miasta - to śmiertelna kasta! Dyminy Kielc reklama - sprawa w świecie znana - zadba o to PUK - bo w Kielcach to bóg. Czy wiesz, ile milionów - zniknęło w schronisku? - Zapytaj o to PUK - dostaniesz po pysku. Pies to tylko pies - niech zdycha w cierpieniach - a pieniądze z Dymin - są na PUK-u pienia. Publiczne pieniądze - to PUK-u domena - wiesz, ile już zagarnął - za zwierząt cierpienia? Nie pytaj o pieniądze - z Miasta na Dyminy - my włodarze miasta - nasz PUK uchronimy. Dyminy to hańba - i wstyd miasta Kielce - o to dba prezydent - dobry pan wielce! Prezesi kandydują – zwierzęta głodują Chcesz jasnej polityki - i właściwych rządów? - Zajrzyj do schroniska - nabierzesz poglądów. Quote
eliza_sk Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Może trzeba przygotować jakieś "hałasniki" - w sensie butelka po wodzie napełniona żwirkiem - jak myślicie ? Mamy megafon, bęben, gong :) Quote
Linssi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 eliza_sk napisał(a):Może trzeba przygotować jakieś "hałasniki" - w sensie butelka po wodzie napełniona żwirkiem - jak myślicie ? Mamy megafon, bęben, gong :) A szaliki i koktajle Molotowa? :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Linssi napisał(a):A szaliki i koktajle Molotowa? :evil_lol: Szaliki nie, ale 4 banery i transparent :) Quote
eneda Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja mam kilka puszek, dwa bębny [staram się dziś o trzeci], kilka zniczy... Quote
eliza_sk Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 eve-w napisał(a):Czy ja dobrze przeczytałam, że urzędasy nie wyraziły zgody na manifestację??? Tak, właśnie dostałam telefon od TVN z pytaniem czy to prawda - dziś korespondencja do SOZ już przyszła, nie ma nawet pół listu z Kielc w tej sprawie - więc teoretycznie niezgody cały czas nie ma. Urzędasy powiedziały TVNowi, że list z niezgodą został wysłany w pt. Do dziś nie ma nic, pewnie przyjdzie jutro, ale jak gdzieś było napisane na wątku, mają oni obowiązek poinformować organizatora na 24 h przez zaplanowana godziną manifestacji. Jutro odbierając listy musimy na potwierdzeniu napisać godzinę odbioru listu w razie czego. Tylko jak juto udowadniać baranom, że "nie wiemy, że nie możemy" ? Quote
Marzycielka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 eliza_sk napisał(a):Tak, właśnie dostałam telefon od TVN z pytaniem czy to prawda - dziś korespondencja do SOZ już przyszła, nie ma nawet pół listu z Kielc w tej sprawie - więc teoretycznie niezgody cały czas nie ma. Urzędasy powiedziały TVNowi, że list z niezgodą został wysłany w pt. Do dziś nie ma nic, pewnie przyjdzie jutro, ale jak gdzieś było napisane na wątku, mają oni obowiązek poinformować organizatora na 24 h przez zaplanowana godziną manifestacji. Jutro odbierając listy musimy na potwierdzeniu napisać godzinę odbioru listu w razie czego. Tylko jak juto udowadniać baranom, że "nie wiemy, że nie możemy" ? Wiedziałam,że tak zrobią :/ Quote
Recommended Posts