Asior Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a co wy na to, żeby każdy dogomaniak który tam będzie miał małą plakietkę z nickiem z dogo, żebyśmy mogli się rozpoznać??? Quote
majka2222 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Asior napisał(a):a co wy na to, żeby każdy dogomaniak który tam będzie miał małą plakietkę z nickiem z dogo, żebyśmy mogli się rozpoznać??? superpomysł:) Quote
majka2222 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='MagdaNS']To ciekawe, bo dzisiaj w onecie jest artykuł, jak to Pani poseł Mucha pilotuje ustawę zmieniającą ustawę o ochronie zwierząt..... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/koniec-z-psim-smalcem-sejm-znowelizuje-ustawe,1,3784347,wiadomosc.html Kolejna spychologia w wykonaniu rządzących czy jak? :mad: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8652094,Viva___Projekt_ustawy_o_ochronie_zwierzat_moze_ulatwic.html Viva!: Projekt ustawy o ochronie zwierząt może ułatwić ich zabijanie :( Quote
eliza_sk Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Podaję wpłaty na 12.11, na zielono w liście deklaracji poniżej zakreślę tych "wpłaconych): Magda NS - 25 zł SOZ - 200 zł Halcia - 20 zł kaskadafik - 20 zł katarzyna L. R. - 50 zł mg.da - 100 zł Marcin S. (Skarżysko Kamienna) - 20 zł (bez tytułu dot. listu) Karolina D. (Skarżysko Kamienna) - 10 zł (tyt: STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT, SZC ZECIN WŁĄCZA SIĘ DO WALKI :smile: grzenka - 15 zł Bogumił F. Zabrze) - 10 zł Agnieszka G. (Racibórz)- 20 zł Elka_ka - 10 zł Havanka - 50 zł Magda S. (Opole) - 10 zł Rybka 88 - 70 zł mama_Alfika - 20 zł Deklaracje: Deklaracje: SOZ - 200 zł Em_ i Astrid- 300 zł Miranda - 150 euro Kasia K. z NL - 50 euro ewab - 100 zł emilia2280 - 100 zł Emir - 165 zł andzia69 - 100 zł Pro Animals - 250 zł Jacqueline z NL - 15 euro mag.da - 100 zł Ela M. z NL - 25 euro rybka 88 - 50 zł Havanka - 50 zł Marek z NL - 10 euro Diana E. z NL - 50 euro Marjolein v/G. - 25 euro Basia A. - 20 euro G.&T - 5 euro Frank i Jolanda z NL - 50 euro Krystyna T. z NL - 100 euro Kochani możecie zacząć wpłacać, bo do całej kwoty brakuje już niewiele :multi: Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW: Stowarzyszenie Obrona Zwierząt ul. 11 Listopada 29 28-300 Jędrzejów Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092 KOCHANI - PROSIMY O WPŁATY, LIST JUŻ W ŚRODĘ. Wczoraj wysłałam do GW fotki, w pon będzie odpowiedź. Na artykuł dostaniemy fakturę, wszystko będzie opublikowane na wątku. Wysłałam takie foty: Quote
kaskadaffik Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trzymam mocno kciuki za całą akcję !!! Quote
ulvhedinn Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Niestety strasznie daleko do Kielc, pozostaje mi kibicować wirtualnie..... Quote
Soema Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wiecie ile mniej więcej osób będzie w środę? Nie mam jak pomóc organizować/koordynować teraz, ale chcę chociaż być z Wami w środę. Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Soema napisał(a):Wiecie ile mniej więcej osób będzie w środę? Nie mam jak pomóc organizować/koordynować teraz, ale chcę chociaż być z Wami w środę. nie wiem...oprócz tych paru osób, które zapisałam na 1 stronie wiem, ze będą dziewczyny z Krakowa (ale nie wiem ile), może ze Skarżyska z 1...siakoś cienko to widzę:( Quote
eneda Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Za mało osób wie. Podnoście proszę wątek na miau, bo on szybko spada http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=119884 Może ogłoszenie w echu?? Dobrze byłoby rozplakatować Kielce z informacją o manifestacji, żeby wszyscy zainteresowani się o niej dowiedzieli!! Quote
majka2222 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 andzia69 napisał(a):nie wiem...oprócz tych paru osób, które zapisałam na 1 stronie wiem, ze będą dziewczyny z Krakowa (ale nie wiem ile), może ze Skarżyska z 1...siakoś cienko to widzę:( nie śledzisz wątku, więcej osób się deklarowało:/ chociażby ja wiem, że będzie też osoba z ostrowca i starachowic jestem po rozmowie z kolegą z kielc, bedzie na pewno, plus namówi znajomych chwała mu za to... rozmawiałam z nim o tym, co jeśli nie wyrażą zgody na manifestację, dobry pomysł to grupki poniżej 15 osób na wydarzeniu na fejsie zdeklarowało się już 172 osoby powiedzmy, ze przyjdzie 1/3 tego z FB Quote
Potter Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Z Jędrzejowa będzie min. 10 osób z oprzyrządowaniem. Quote
majka2222 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Potter napisał(a):Z Jędrzejowa będzie min. 10 osób z oprzyrządowaniem. :) fantastycznie Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Majka - prosiłam,żeby wyraźnie pisać miasto i nick - ja nie jestem jasnowidzem, zeby sie domyślać kto i skąd...Jedrzejów (10 osób) i Kielce wiadomo - będą, nie wiem w ile osób, ale będą...co do innych osób i miast - tak jak pisałam - potwierdzenie WYRAŹNE dostałam od Gliwic (5 osób) i Krakowa - tu też nie mam danych konkretnie ile, ale Kraków chce na 2 samochody przyjechać To, ze na FB zadeklarowało się 174 osoby nie znaczy, ze przyjadą - oni po prostu zostali zaproszeni do tego wydarzenia - Majka- rozróżniaj to...Na innym FB poświęconym schronowi jest ponad 10000 osób - i co z tego? to nie idzie to w parze np. z adopcjami - oni są, wspierają, ale nic innego...nie przyjadą tu i nie nakopią urzędasom...są z nami duchem... http://www.facebook.com/event.php?eid=118781651508291 Quote
majka2222 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 andzia69 napisał(a):Majka - prosiłam,żeby wyraźnie pisać miasto i nick - ja nie jestem jasnowidzem, zeby sie domyślać kto i skąd...Jedrzejów (10 osób) i Kielce wiadomo - będą, nie wiem w ile osób, ale będą...co do innych osób i miast - tak jak pisałam - potwierdzenie WYRAŹNE dostałam od Gliwic (5 osób) i Krakowa - tu też nie mam danych konkretnie ile, ale Kraków chce na 2 samochody przyjechać nie kazdy ma konto na dogo to raz, moj kolega bedzie ale konta tu nie ma... poza tym pisalam juz, ze ja jade z ostrowca majka2222, teraz przeczytasz? Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 majka2222 napisał(a):nie kazdy ma konto na dogo to raz, moj kolega bedzie ale konta tu nie ma... poza tym pisalam juz, ze ja jade z ostrowca majka2222, teraz przeczytasz? TAK TERAZ PRZECZYTAŁAM I NAWET CIĘ WPISAŁAM DUŻYMI CZERWONYMI LITERAMI!!! - zadowolona???? sorry, ze oprócz przygotowywania tego i owego, drukowania ulotek na dzisiejszą wystawę odnośnie sytuacji w schronie i innymi duperelami nie zauważyłam wpisu tak poważnego zgłoszenia udziału!!!! Quote
Soema Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Laski, spokojnie ;) Andzia, jak się zgubię to będę krzyczeć. Dawno w Kielcach nie byłam. nie wiem, jak się Wam mogę przydać... Quote
Handzia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Handzia55 ze Skarżyska Kamiennej stawi się osobiście i może nawet córkę przywlecze. Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Handzia55 napisał(a):Handzia55 ze Skarżyska Kamiennej stawi się osobiście i może nawet córkę przywlecze. Handzia - wpisałam Skarżysko 1 osobę - ciebie;) no to teraz wpiszę 2:) Soema - po prostu bądź:) Quote
Shania Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 mam 1 miejsce..chyba:)ze śląska..Gliwice, okolice, ktoś chętny???:) Quote
wilczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 rozeslalm wici na fb ale wszyscy pytaja o trase no i gdzie zbiorka o tej 11???? a i czy znicze aktualne?mamy zabrac? Quote
Potter Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trasa, data, zbiórka, itp. w piśmie zawiadamiającym o zgromadzeniu. Znicze i wszystkie inne gadżety aktualne. [FONT=Garamond, serif]Jędrzejów, 08.11.2010 r.[/FONT] [FONT=Garamond, serif]Prezydent Miasta Kielc[/FONT] [FONT=Garamond, serif]Urząd Miasta Kielce[/FONT] [FONT=Garamond, serif]Rynek 1[/FONT] [FONT=Garamond, serif]25-303 Kielce[/FONT] [FONT=Garamond, serif]ZAWIADOMIENIE O ZGROMADZENIU PUBLICZNYM[/FONT] [FONT=Garamond, serif]I. DANE DOTYCZ[/FONT][FONT=Garamond, serif]Ą[/FONT][FONT=Garamond, serif]CE ORGANIZATORA[/FONT] [FONT=Garamond, serif]1. Nazwa: Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT] [FONT=Garamond, serif]2. Siedziba, adres: ul. 11 Listopada 29, 28-300 Jędrzejów[/FONT] [FONT=Garamond, serif]3. Telefon/tel. kom./fax: 0-607-171-458[/FONT] [FONT=Garamond, serif]4. Adres E – mail: soz@obrona-zwierzat.pl[/FONT] [FONT=Garamond, serif]II. DANE DOTYCZ[/FONT][FONT=Garamond, serif]Ą[/FONT][FONT=Garamond, serif]CE PRZEWODNICZ[/FONT][FONT=Garamond, serif]Ą[/FONT][FONT=Garamond, serif]CEGO ZGROMADZENIA[/FONT] [FONT=Garamond, serif]1. Imi[/FONT][FONT=Garamond, serif]ę [/FONT][FONT=Garamond, serif]i nazwisko: [/FONT] [FONT=Garamond, serif]2. Data urodzenia: [/FONT] [FONT=Garamond, serif]2. Adres: 11 Listopada 29, 28-300 Jędrzejów[/FONT] [FONT=Garamond, serif]3. Telefon/tel. kom./fax: 0-607-171-458[/FONT] [FONT=Garamond, serif]4. Adres E – mail: soz@obrona-zwierzat.pl[/FONT] [FONT=Garamond, serif]III. DANE DOTYCZ[/FONT][FONT=Garamond, serif]Ą[/FONT][FONT=Garamond, serif]CE PRZEBIEGU ZGROMADZENIA[/FONT] [FONT=Garamond, serif]1. Cel: zamanifestowanie swojego sprzeciwu wobec sposobu prowadzenia Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Dyminach oraz metod rozwiązywania problemu bezdomności zwierząt przez władze Kielc.[/FONT] [FONT=Garamond, serif]2. Program: zbiórka na ul. Sienkiewicza, następnie przemaszerowanie nią pod Centrum Handlowe Planty, Parking Wielopoziomowy Centrum oraz Urząd Miasta[/FONT] [FONT=Garamond, serif]3. J[/FONT][FONT=Garamond, serif]ę[/FONT][FONT=Garamond, serif]zyk (w którym b[/FONT][FONT=Garamond, serif]ę[/FONT][FONT=Garamond, serif]d[/FONT][FONT=Garamond, serif]ą [/FONT][FONT=Garamond, serif]porozumiewa[/FONT][FONT=Garamond, serif]ć [/FONT][FONT=Garamond, serif]si[/FONT][FONT=Garamond, serif]ę [/FONT][FONT=Garamond, serif]uczestnicy zgromadzenia): polski[/FONT] [FONT=Garamond, serif]4.Miejsce zgromadzenia: zbieg ul. Sienkiewicza i Żelaznej[/FONT] [FONT=Garamond, serif]5. Data: 17.11.2010 r.[/FONT] [FONT=Garamond, serif]6. Godzina rozpocz[/FONT][FONT=Garamond, serif]ę[/FONT][FONT=Garamond, serif]cia zgromadzenia: 11.00[/FONT] [FONT=Garamond, serif]7. Planowany czas trwania zgromadzenia:3 h[/FONT] [FONT=Garamond, serif]8. Przewidywana liczba uczestników: 500 osób[/FONT] [FONT=Garamond, serif]9. Projektowana trasa przej[/FONT][FONT=Garamond, serif]ś[/FONT][FONT=Garamond, serif]cia: ul. Sienkiewicza, ul. Planty 11, ul. Leśna, Plac Konstytucji III Maja, Rynek 1.[/FONT] [FONT=Garamond, serif]IV. PLANOWANE [/FONT][FONT=Garamond, serif]Ś[/FONT][FONT=Garamond, serif]RODKI SŁU[/FONT][FONT=Garamond, serif]ŻĄ[/FONT][FONT=Garamond, serif]CE ZAPEWNIENIU BEZPIECZE[/FONT][FONT=Garamond, serif]Ń[/FONT][FONT=Garamond, serif]STWA[/FONT] [FONT=Garamond, serif]PRZEBIEGU ZGROMADZENIA[/FONT] [FONT=Garamond, serif]Organizator[/FONT] zapewni zgodny z przepisami prawa przebieg zgromadzenia i jego odbycie w sposób nie zagrażający życiu, zdrowiu ludzi lub mieniu. [FONT=Garamond, serif]Podpis organizatora[/FONT] [FONT=Garamond, serif]Do wiadomości:[/FONT] [FONT=Garamond, serif]1. Najwyższa Izba Kontroli Warszawa [/FONT] [FONT=Garamond, serif]2. Wojewoda [/FONT]Ś[FONT=Garamond, serif]wi[/FONT]ę[FONT=Garamond, serif]tokrzyski[/FONT] [FONT=Garamond, serif]3. G[/FONT]łó[FONT=Garamond, serif]wny Inspektorat Weterynarii[/FONT] [FONT=Garamond, serif]4. Parlamentarny Zesp[/FONT]ół[FONT=Garamond, serif] Przyjaci[/FONT]ół[FONT=Garamond, serif] Zwierz[/FONT]ą[FONT=Garamond, serif]t[/FONT] [FONT=Garamond, serif]5. Pani Joanna Senyszyn, Pos[/FONT]ł[FONT=Garamond, serif]anka do Parlamentu Europejskiego[/FONT] [FONT=Garamond, serif]6. Pan Konstanty Miodowicz, Pose[/FONT]ł[FONT=Garamond, serif] na Sejm RP[/FONT] [FONT=Garamond, serif]7. Pan Pawe[/FONT]ł[FONT=Garamond, serif] Suski, Pose[/FONT]ł[FONT=Garamond, serif] na Sejm RP[/FONT] [FONT=Garamond, serif]8. Biuro Ochrony Zwierz[/FONT]ą[FONT=Garamond, serif]t Warszawa[/FONT] [FONT=Garamond, serif]9. Telewizja Polska S.A. Celownik[/FONT] [FONT=Garamond, serif]10. TVN Uwaga[/FONT] [FONT=Garamond, serif]11. Gazeta Wyborcza[/FONT] Quote
wilczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [FONT=Verdana]17 listopada, w środę o godzinie 11 w Kielcach, Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa organizuje manifestację.[/FONT][FONT=Verdana] Zbiórka uczestników na rogu ul. Żelaznej i Sienkiewicza. [/FONT] Quote
wilczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 bo juz slyszalam ze spotykamy sie pod szumenem,pod pukiem,pod um i pod schroniskiem..... Quote
Asencja Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Do wszystkich podpisujących petycję PAMIĘTAJCIE O WERYFIKACJI PODPISU!!!!Na teraz jest ok.3000 NIEZWERYFIKOWANYCH czyli nie ważnych podpisów!!!!!! Quote
Recommended Posts