Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW: [FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT] [FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT] [FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT] [FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT] Quote
halcia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja tu sciagnełam Kaskadaffik,przeleje ode mnie 20zł.Czy nr.konta bedzie tu podany na watku czy na PM?Ok.podczas mojego pisania wskoczyło:lol: Quote
MagdaNS Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Matko, tyle sobie GW życzy za wydrukowanie naszego listu otwartego????? Co oni to traktują w kategorii reklama wyborcza????? Tak czy siak uzbieramy, ale ręce opadają... Zaraz przeleję jakiś grosz. Quote
agusiazet Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja cię kręcę jaka kwota:( Pewnie złotymi zgłoskami będzie! Jasne, że uzbieramy!!! Quote
backbone Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 bo bank pobiera prowizję za wymiany walut nie taniej wyjdzie paypalem z zaznaczeniem opcji darowizna? Quote
agnieszka24 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 zalogowałam się na forum kibiców Korony Kielce. Naświetliłam im sprawę. Poprosiłam o wsparcie obecenością podczas manifestacji. Zobaczymy, może ktoś się zainteresuje... Quote
grzenka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Koszt ogłoszenia faktycznie obłędny:-(, przelałam 15 zł na konto Stowarzyszenia. Quote
Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 backbone napisał(a):nie taniej wyjdzie paypalem z zaznaczeniem opcji darowizna?Te wpłaty o których mowa już wpłynęły chyba - proszę pisać w tej sprawie do Elizy. Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Viris napisał(a):Te wpłaty o których mowa już wpłynęły chyba - proszę pisać w tej sprawie do Elizy. Nie, to są tylko deklaracje, bo nie wiedziałyśmy, czy utłuczemy kwotę. Teraz prosimy o wpłaty. Quote
ocelot Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Słuchajcie a może inny dziennik codzienny wydrukuje list otwarty? To co robi wyborcza jest... koszmarne. Wręcz to się nadaje do prasy. ja od lat czytuję Wyborczą i właśnie podjęłam decyzję, że nigdy więcej. Quote
Elka_Ka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wpłaciłam. Malutko bo u mnie cienko, ale jak każdy wpłaci chociaż malutko to uzbiera się dużo i może jeszcze na pomoc psiakom zostanie;) Quote
Soema Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Z Sandomierza na 99% ja przyjadę w imieniu swoim i Stowarzyszenia naszego, bo niestety nie dostaną urlopów na ten dzień. Przewidujecie podpisywanie jakiejś petycji, wezmę pieczątkę.. to nie tylko dotyczy Kielc... psy z Sandomierza też tam ginęły. Jak się mogę przydać, będe jechała autobusem, kto mi wytłumaczy jak i czym mam się dostać, tam gdzie się mam dostać :)? Quote
halcia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A jacyś znani ludzie?Artyści,jest paru z Kielc,może by łapać kontakt?Liroy,Piaseczny? Quote
MagdaNS Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Niezły pomysł Halciu, ktoś z oficjalnych ludzi ze Stowarzyszenia powinien do nich napisać, bo czasu niewiele.... Quote
kaskadaffik Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja sobie wątek poczytam, sama też pewnie nie przyjadę, bo praca.... ale wpłacam 20 zł od Halci i 20 z naszych bazarków na słuszną sprawę, choć tyle... Quote
kaskadaffik Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Viris']Dopiszcie w pierwszym poście o zbiórce na list otwarty - ile kasy potrzeba i DLACZEGO ten list jest tak ważny - bo znowu pojawią się posty "szkoda kasy". Mam prośbę - osoby które nie mogą przyjechać BŁAGAM wpłaćcie chociaż 5 zł w ramach wsparcia - na opłacenie listu otwartego. 5 zł to mniej niż paczka papierosów, to jedno piwo w knajpie. A dla nas tak wiele. Ja mam do wyboru albo przyjechać (i zabrać ze sobą 4 osoby) albo wpłacić równowartość wydaną na paliwo - niestety nie mogę przy obecnych problemach finansowych i wydatkach zrobić więcej. Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW: [FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT] [FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT] [FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT] [FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT] Zacytuję :) Quote
Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 halcia napisał(a):A jacyś znani ludzie?Artyści,jest paru z Kielc,może by łapać kontakt?Liroy,Piaseczny?To jest myśl! Napiszcie do Michała Piróga!!!! On brał udział w akcji "zerwijmy łańcuchy" może się uda??!! Herbuś i ten Tomek tancerz też są z Kielc. Quote
andzia69 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 kaskadaffik napisał(a):Zacytuję :) na 1 stronie jest w 1 poscie... Quote
ANETTTA Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Viris napisał(a):To jest myśl! Napiszcie do Michała Piróga!!!! On brał udział w akcji "zerwijmy łańcuchy" może się uda??!! Herbuś i ten Tomek tancerz też są z Kielc. może to i dobry pomysł ... posłanka mucha jeszcze Quote
eve-w Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Prośbę mam gorącą. Nie piszcie postów typu: Napiszcie tu i tam i zróbcie to i tamto. Pomóżcie w organizacji i postarajcie się same napisać, zdobyć telefon, zadzwonić. Uwierzcie, że nie ma czasu na zrealizowanie wszystkich pomysłów, więc niech pomysłodawcy zrobią coś wiecej. Dziekuje :) Quote
Odi Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wielokrotnie pytałam telefonicznie w Biurze Pani Poseł Muchy, czy Pani Poseł włączy się w jakiś konkretny sposób do pomocy Psom Kieleckim. Ostatecznie otrzymałam odpowiedź telefoniczną w tym tygodniu, że tą sprawą zajmuje się Pan Poseł Paweł Suski. Zatem mam prośbę do Dziewczyn - Potter, Eliza_sk, Ewab, napiszcie, proszę, od swoich organizacji do Pana Posła Suskiego co dalej zamierza Pan Poseł poczynić w sprawie Psów Kieleckich. Ze swej strony powiem na tę chwilę jedynie tyle, że tydzień w tydzień telefonowałam do Biura Poselskiego Pana Posła Suskiego i okazuje się, iż teraz Pani obsługująca Biuro ma na głowie wybory samorządowe, a na temat w jaki sposób ta Pani potraktowania mnie - petenta, nie będę się na ten moment rozpisywać, gdyż ciągle jednak mam nadzieję, iż Pan Poseł Suski przedsięweźmie jakieś konkretne działania, bo narzekanie i lamenty, oburzenie, wstydzenie ect., ect., które zobaczyłam w tv niczego nie zmieni w sytuacji Psów Kieleckich. PUK na takie pierdoły jest nieprzemakalny! Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Viris napisał(a):To jest myśl! Napiszcie do Michała Piróga!!!! On brał udział w akcji "zerwijmy łańcuchy" może się uda??!! Herbuś i ten Tomek tancerz też są z Kielc. W zeszłym tygodniu zdobyłam nr do Piróga, rozmawiałam z nim, przedstawiłam całą sytuację, wysłałam materiał - obiecał zorientować się w temacie, miałam zadzwonić na drugi dzień ... niestety od tego dnia chyba trafiam na złe godziny, bo nie odbiera :smile: Quote
eliza_sk Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Odi napisał(a): ... gdyż ciągle jednak mam nadzieję, iż Pan Poseł Suski przedsięweźmie jakieś konkretne działania, bo narzekanie i lamenty, oburzenie, wstydzenie ect., ect., które zobaczyłam w tv niczego nie zmieni w sytuacji Psów Kieleckich. PUK na takie pierdoły jest nieprzemakalny! ten poseł Suski, który mówił w Uwadze, że sunia resztkami sił do nas wyszła i następnie skonała ... ? Quote
Odi Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Andzia, podziwiam Twoją wenę - świetne robisz te plakaty :klacz: Quote
Recommended Posts