Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut

Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW:
[FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT]
[FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT]
[FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT]
[FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT]

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko, tyle sobie GW życzy za wydrukowanie naszego listu otwartego????? Co oni to traktują w kategorii reklama wyborcza????? Tak czy siak uzbieramy, ale ręce opadają... Zaraz przeleję jakiś grosz.

Posted

backbone napisał(a):
nie taniej wyjdzie paypalem z zaznaczeniem opcji darowizna?
Te wpłaty o których mowa już wpłynęły chyba - proszę pisać w tej sprawie do Elizy.

Posted

Viris napisał(a):
Te wpłaty o których mowa już wpłynęły chyba - proszę pisać w tej sprawie do Elizy.

Nie, to są tylko deklaracje, bo nie wiedziałyśmy, czy utłuczemy kwotę. Teraz prosimy o wpłaty.

Posted

Słuchajcie a może inny dziennik codzienny wydrukuje list otwarty? To co robi wyborcza jest... koszmarne. Wręcz to się nadaje do prasy.
ja od lat czytuję Wyborczą i właśnie podjęłam decyzję, że nigdy więcej.

Posted

Z Sandomierza na 99% ja przyjadę w imieniu swoim i Stowarzyszenia naszego, bo niestety nie dostaną urlopów na ten dzień. Przewidujecie podpisywanie jakiejś petycji, wezmę pieczątkę.. to nie tylko dotyczy Kielc... psy z Sandomierza też tam ginęły.
Jak się mogę przydać, będe jechała autobusem, kto mi wytłumaczy jak i czym mam się dostać, tam gdzie się mam dostać :)?

Posted

[quote name='Viris']Dopiszcie w pierwszym poście o zbiórce na list otwarty - ile kasy potrzeba i DLACZEGO ten list jest tak ważny - bo znowu pojawią się posty "szkoda kasy".

Mam prośbę - osoby które nie mogą przyjechać BŁAGAM wpłaćcie chociaż 5 zł w ramach wsparcia - na opłacenie listu otwartego. 5 zł to mniej niż paczka papierosów, to jedno piwo w knajpie. A dla nas tak wiele. Ja mam do wyboru albo przyjechać (i zabrać ze sobą 4 osoby) albo wpłacić równowartość wydaną na paliwo - niestety nie mogę przy obecnych problemach finansowych i wydatkach zrobić więcej.

Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut

Konto do wpłat - tytułem - list otwarty GW:
[FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT]
[FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT]
[FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT]
[FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT]

Zacytuję :)

Posted

halcia napisał(a):
A jacyś znani ludzie?Artyści,jest paru z Kielc,może by łapać kontakt?Liroy,Piaseczny?
To jest myśl!
Napiszcie do Michała Piróga!!!! On brał udział w akcji "zerwijmy łańcuchy" może się uda??!! Herbuś i ten Tomek tancerz też są z Kielc.

Posted

Viris napisał(a):
To jest myśl!
Napiszcie do Michała Piróga!!!! On brał udział w akcji "zerwijmy łańcuchy" może się uda??!! Herbuś i ten Tomek tancerz też są z Kielc.

może to i dobry pomysł ...

posłanka mucha jeszcze

Posted

Prośbę mam gorącą. Nie piszcie postów typu:
Napiszcie tu i tam i zróbcie to i tamto.
Pomóżcie w organizacji i postarajcie się same napisać, zdobyć telefon, zadzwonić. Uwierzcie, że nie ma czasu na zrealizowanie wszystkich pomysłów, więc niech pomysłodawcy zrobią coś wiecej. Dziekuje :)

Posted

Wielokrotnie pytałam telefonicznie w Biurze Pani Poseł Muchy, czy Pani Poseł włączy się w jakiś konkretny sposób do pomocy Psom Kieleckim.
Ostatecznie otrzymałam odpowiedź telefoniczną w tym tygodniu, że tą sprawą zajmuje się Pan Poseł Paweł Suski.

Zatem mam prośbę do Dziewczyn - Potter, Eliza_sk, Ewab, napiszcie, proszę, od swoich organizacji do Pana Posła Suskiego co dalej zamierza Pan Poseł poczynić w sprawie Psów Kieleckich.

Ze swej strony powiem na tę chwilę jedynie tyle, że tydzień w tydzień telefonowałam do Biura Poselskiego Pana Posła Suskiego i okazuje się, iż teraz Pani obsługująca Biuro ma na głowie wybory samorządowe, a na temat w jaki sposób ta Pani potraktowania mnie - petenta, nie będę się na ten moment rozpisywać, gdyż ciągle jednak mam nadzieję, iż Pan Poseł Suski przedsięweźmie jakieś konkretne działania, bo narzekanie i lamenty, oburzenie, wstydzenie ect., ect., które zobaczyłam w tv niczego nie zmieni w sytuacji Psów Kieleckich.
PUK na takie pierdoły jest nieprzemakalny!

Posted

Viris napisał(a):
To jest myśl!

W zeszłym tygodniu zdobyłam nr do Piróga, rozmawiałam z nim, przedstawiłam całą sytuację, wysłałam materiał - obiecał zorientować się w temacie, miałam zadzwonić na drugi dzień ... niestety od tego dnia chyba trafiam na złe godziny, bo nie odbiera :smile:

Posted

Odi napisał(a):
... gdyż ciągle jednak mam nadzieję, iż Pan Poseł Suski przedsięweźmie jakieś konkretne działania, bo narzekanie i lamenty, oburzenie, wstydzenie ect., ect., które zobaczyłam w tv niczego nie zmieni w sytuacji Psów Kieleckich.
PUK na takie pierdoły jest nieprzemakalny!

ten poseł Suski, który mówił w Uwadze, że sunia resztkami sił do nas wyszła i następnie skonała ... ?